Оригинален Hi-Fi пакет
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- tZv3t0zAr
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е21 318is 78' сега е30 328
- Мечтае да кара: e30 monster
Re: Оригинален Hi-Fi пакет
Усилвателя е захванат върху задния ляв калник под пласмасовата кора на 3ен стоп купе.
Оргинално филтъра за пищялките е прикрепен към говорителя в краката - кабелите идват от плеъра до говорителя, после единия минава през филтъра и отиват към пищялките
За отзад става добре без да се реже ламарината, като се ползва кора с щора и се изравни нивото на коланите и щората, така се печелят 3-4см които са предостатъчни за елипси ...

Uploaded with ImageShack.us
Оргинално филтъра за пищялките е прикрепен към говорителя в краката - кабелите идват от плеъра до говорителя, после единия минава през филтъра и отиват към пищялките
За отзад става добре без да се реже ламарината, като се ползва кора с щора и се изравни нивото на коланите и щората, така се печелят 3-4см които са предостатъчни за елипси ...

Uploaded with ImageShack.us

- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Andronoff написа:Работата е там, че ако ще слагате филтър, който представлява нещо като диод, ако не се лъжа, трябва да го сложите във вратата и от изхода му да пуснете жици към пищялката.
Кондензатор

alpina-ma6inata написа:Това искам да питам и аз. Аз също нямам прекарана инсталация горе до огледалото. Това значи ли, че поне до говорителите в краката имам прекарана?
Зависи от колата предполагам... щом нямаш във вратите, съмнява ме да имаш и до вратите. На моята (с единствена екстра Sunroof дето е екстра да го няма

Сега ми е свален целия интериор и умувам как да сложа елипсите под кората. Нещо не ме кефят тия цигански решетки с дизайн като на новите ЦДта как стоят в Е30ката, но да не се отклонявам повече от темата...
- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
ares2 написа:като гледам тук едно Е28 тази система е с 10 говорителя..
4 ома са
Ти хубаво гледаш, но тези говорители са с интегрирани филтри и не ти вършат работа. Твоя усилвател е с интегрирани филтри на всеки канал.
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
всичко си дойде на мястото и заработи но сега окабелявам..
аз нямах оригинална инсталация за пищялки зад огледалата така че правя но..
се чудя този усилвател мога ли да го сместя на друго място? как е пространството зад жабката на Е30?
има ли местенце като на Е36 за някои модули и тн?
или там е ЕКУ то?
аз нямах оригинална инсталация за пищялки зад огледалата така че правя но..
се чудя този усилвател мога ли да го сместя на друго място? как е пространството зад жабката на Е30?
има ли местенце като на Е36 за някои модули и тн?
или там е ЕКУ то?
- Egoist
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: kolite da se 4upqt
- Мечтае да кара: E30 s izgled kum zvesdite(kabrio)mai mu vikat :D
- Детайли за колата: E30 s dve porti namru6tena usmivka na farovete s lupi i kunec :)
сам си отговори какво има там 

всеки истински ентусиаст рано или къснно прави двигателя на мармалад 

- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
bigmurzi написа:триеската си има добър саунд, ако сложиш малко по-нови от дваесе годишни мембранки да не скърцат и хубав плеяр да ги играе става джамбуре такова, че ако имаше място за кючеци щеше да е винаги фул вътре
За това обичам този форум !
По темата : Дай някоя снимка като завършиш окабеляването интересно ми е как ще наместиш всичко и как седи този пакет в Е30 ( не съм виждал

Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2