Предположения за тоз въпрос ?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
BMW lover написа:DA WOLF , SIMPLE MAN - please lock it![]()
![]()
какво стана? Откри ли проблема... ако не да мисля и аз нещо щото не ме питай и мене от такива неща ме заболява главата

До момента в актива си имам две спукани глави и три износени разпределителни вала

Имам чуството че по звука и работата на М20-ката усещам кво и е и какво ще и се случи в най-скоро време

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Xe xe
Смятам знаеш отговора на въпроса "цъфнала кифла" какъв е , та и моя случай е същия.
Зехме една главица(да не я хвала ся, Щото ......
) та покрай нея напраих основен рем без бутала, иначе всичко е ново-лагери осн и биел , сегмент , нов(чисто нов)разпределител и кобилици и клапани с пружини и мн други които се наложи но кво да се прави.
В името на колата си съм готов на кви ли не жертви, да не броим паричните

Смятам знаеш отговора на въпроса "цъфнала кифла" какъв е , та и моя случай е същия.

Зехме една главица(да не я хвала ся, Щото ......

В името на колата си съм готов на кви ли не жертви, да не броим паричните

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
а, аз точно почнах да си мечтая за 6 цилиндъра и вие ще ме откажете с тия изказвания 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
BMW lover написа:Xe xe![]()
Смятам знаеш отговора на въпроса "цъфнала кифла" какъв е , та и моя случай е същия.![]()
Зехме една главица(да не я хвала ся, Щото ......![]()
) та покрай нея напраих основен рем без бутала, иначе всичко е ново-лагери осн и биел , сегмент , нов(чисто нов)разпределител и кобилици и клапани с пружини и мн други които се наложи но кво да се прави.
![]()
В името на колата си съм готов на кви ли не жертви, да не броим паричните![]()
![]()
Бех сигурен

Аз сега съм с няква глава и разпределителен вал който е малко по малък от дъпката и тръпне като е студена ама е добре горе долу... поне до сега беше... нещо пак почна да праи некви мизерий и вече се обривам

Всичко е ново... лагери, сегменти, шлайфана е главата, снимана, припасвани са клапани, сменяни са 12 водача, обаче имам един проблем който ме побърква... до към 2000 оборота по някой път не работи на шесссс и ме е страх да си помисля... щото почти съм сигурен къв е проблема

Казал съм че следващ ремонт на тоя двигател няма да има... ще има друг двигател

П.С. Къде мога да отида и да ми премерят компресията (говориме за София)... някой случайно да има компресомер

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2