въпрос за е30 - състояние/цена
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: въпрос за е30 - състояние/цена
Благодаря на всички за коректните отговори!!
По принцип идеята ми беше да взема нещо, което на този етап да мога да си позволя и с времето да подобрявам(с удоволствие бих наливал пари в колата, защото не смятам само да се качвам на нея за да си свърша работата или просто да я натоваря като работно животно колкото да ми въши работа, не е така, искам това да се превърне в един вид хоби), та мисълта ми беше дали мога да стъпя на нещо, което да ме устройва към този момент, а по-нататък да усъвършенствам. И да, не на последно място да питам, какво Ви е мнението за офертата от предпоследния пост (черното 316), струва ли си ако е за 600 лева, от снимките какво впечатление Ви прави и т.н.
Поздрави!
По принцип идеята ми беше да взема нещо, което на този етап да мога да си позволя и с времето да подобрявам(с удоволствие бих наливал пари в колата, защото не смятам само да се качвам на нея за да си свърша работата или просто да я натоваря като работно животно колкото да ми въши работа, не е така, искам това да се превърне в един вид хоби), та мисълта ми беше дали мога да стъпя на нещо, което да ме устройва към този момент, а по-нататък да усъвършенствам. И да, не на последно място да питам, какво Ви е мнението за офертата от предпоследния пост (черното 316), струва ли си ако е за 600 лева, от снимките какво впечатление Ви прави и т.н.
Поздрави!
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Що , бре , на моята какво й е ? Излезна ми 1600 с м50б20 и адски читаво купе , ако трябва да бъде честен , което лично съм разглобявал и съм видял за какво става дума. Е , верно де нямам документи за мотора та си карам с РВ номерцата , ама тоооо пълно щастие нема 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

E30 вече стана бая фенски(разбирай скъп) модел и верно малко зор ще видиш с намирането на читава за тези пари,но съм убеден,че с повечо търпение и търсене ще намериш нещо читаво в твоя бюджет.Както са ти казали и по-назад гледай купето да не е гнило,щот мотор се сменя,скъсан салон се сменя,ма купето тръгнало ли е връщане назад няма.Имай предвид също и постоянно поскъпващите и все по-трудно намиращи се части.

- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
MICH__ написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11309548102573347&f1=details Тази след разговор с момчето се оказа без застраховка и не платени данъци ,но в крайна сметка я смъкна на 600 лв и ако това което пише в обявата ,че няма ръжи и мотора работи добре ( което малко ме съмнява защото не била карана от 2 години) е оферта ....
тая кола и 600 не струва, спрях от любопитство да я видя

Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
lowrider написа:MICH__ написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11309548102573347&f1=details Тази след разговор с момчето се оказа без застраховка и не платени данъци ,но в крайна сметка я смъкна на 600 лв и ако това което пише в обявата ,че няма ръжи и мотора работи добре ( което малко ме съмнява защото не била карана от 2 години) е оферта ....

- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
GEORGIEV написа:lowrider написа:MICH__ написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11309548102573347&f1=details Тази след разговор с момчето се оказа без застраховка и не платени данъци ,но в крайна сметка я смъкна на 600 лв и ако това което пише в обявата ,че няма ръжи и мотора работи добре ( което малко ме съмнява защото не била карана от 2 години) е оферта ....
питайте първо де,вместо да си губите времето да спирате
Питам! Като се има в оредвид цената колко точно е зле? На снимките не се вижда ръжда но на живо ситуацията може да е съвсем различно. Кажи и кусурите да се знае.

- bebcho__
- младши ентусиаст
-
- Кара: грозно е36 купе
- Мечтае да кара: настрани с около 200
deni4 написа:
....... искам това да се превърне в един вид хоби..........
много скъпо хоби си избрал брато

- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
На снимките колата изглежда кукла, не се хванах да ходя да я гледам отначало поради няколко причини. Първо обявата беше на няколко седмици, а колата не беше продадена, второ цената за това привидно състояние беше супер - та си мислех че има нещо. Бях говорил с момчето, уж всичко било изрядно, само нямала данъци платени. Мина още месец сигурно, трябваше да си ходя към Шумен и викам я да звънна пак на момчето - въпреки че бях убеден, че е продадена - изненада, колата все още не беше продадена...хмм взех му скайп почнахме на дълго и на широко, той ми разказа родовата си история плюс тази на е30ката уж до най-малка подробност и си викам леле, как не съм отишъл до сега. Отивам на другия ден и що да видя, пича дето я продава mentally challanged..., колата пълен кенеф от... до... Външно малки корозийки, но отдолу и отзад се виждаха по-сериозни, купето боядисвано сигурно с валяче, колата определено беше карана по полето, имаше пепел навсякъде под мокетите, не можа да запали, уж заради слаб акумулатор, с карбуратор от Жигули беше, абе кочинка. Иначе е с кожен салон от порше претапициран - предните седалки де. So far so good, до момента си викам за тия пари какво да е... обаче малкият се изтърва, че колата била с друг мотор и нямало документи за него... направо побеснях
Добре че беше с патерици, иначе не знам...как можа да ми спести тази малка и така не значителна подробност при условие, че и по телефона, и по скайп му казах, че искам да я прехвърлим, те я били купили 2002ра от Бургас и там момчето я ползвало за ДРИФТ и сменял мотор, викам 2002ра никой не беше чувал за дрифт бе, какви са тия малоумщини и си тръгнах 

Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ела да видиш комбинизона 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
lowrider написа:На снимките колата изглежда кукла, не се хванах да ходя да я гледам отначало поради няколко причини. Първо обявата беше на няколко седмици, а колата не беше продадена, второ цената за това привидно състояние беше супер - та си мислех че има нещо. Бях говорил с момчето, уж всичко било изрядно, само нямала данъци платени. Мина още месец сигурно, трябваше да си ходя към Шумен и викам я да звънна пак на момчето - въпреки че бях убеден, че е продадена - изненада, колата все още не беше продадена...хмм взех му скайп почнахме на дълго и на широко, той ми разказа родовата си история плюс тази на е30ката уж до най-малка подробност и си викам леле, как не съм отишъл до сега. Отивам на другия ден и що да видя, пича дето я продава mentally challanged..., колата пълен кенеф от... до... Външно малки корозийки, но отдолу и отзад се виждаха по-сериозни, купето боядисвано сигурно с валяче, колата определено беше карана по полето, имаше пепел навсякъде под мокетите, не можа да запали, уж заради слаб акумулатор, с карбуратор от Жигули беше, абе кочинка. Иначе е с кожен салон от порше претапициран - предните седалки де. So far so good, до момента си викам за тия пари какво да е... обаче малкият се изтърва, че колата била с друг мотор и нямало документи за него... направо побесняхДобре че беше с патерици, иначе не знам...как можа да ми спести тази малка и така не значителна подробност при условие, че и по телефона, и по скайп му казах, че искам да я прехвърлим, те я били купили 2002ра от Бургас и там момчето я ползвало за ДРИФТ и сменял мотор, викам 2002ра никой не беше чувал за дрифт бе, какви са тия малоумщини и си тръгнах
А с кой мотор е сега?

- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
типично по български всички искат да ударят киоравото с по 1000 лева.....пък после говорят за кенефи,проблеми,мотори,ръждояди и тн....за да си го спестите прескачаите обявите за по 1000 лева... щото аз сам сигурен че ако тая черната цената и беше 2500 лева примерно никои от вас нямаше да ходи да я гледа 

bedrock city racing
- ///Markov
- Потребител
-
- Кара: e30_330i Touring
- Мечтае да кара: e30 ///M
За тези пари няма как да няма ръжди,дори и дупки на обичайните места за е30-ките.Гледай внимателно като копуваш на следните места:
-отваряш капачето на резервоара и след това изхлузваш гумения маншон около трубата за към резервоара.......ииии гледаш,не трябва да има дупки от ръжда вътре(гледай хубаво).
-гледай под кутийката с бушоните
-и естествено под краката на шофйора и пасажера(в ъглите)
-НА ТЕЗИ МЕСТА НАЙ-чЕСТО ГНИЯТ....УСПЕХ
-отваряш капачето на резервоара и след това изхлузваш гумения маншон около трубата за към резервоара.......ииии гледаш,не трябва да има дупки от ръжда вътре(гледай хубаво).
-гледай под кутийката с бушоните
-и естествено под краката на шофйора и пасажера(в ъглите)
-НА ТЕЗИ МЕСТА НАЙ-чЕСТО ГНИЯТ....УСПЕХ

- tony4
- Потребител
-
- Кара: Е30
Здравей колега. Преди около 2 месеца попаднах на една Е30, която е в завидно добро състояние.Имам предвид състоянието на купето и салона. Почти няма забележки. А ме уверяваха че и километрите и са реални само 163000. Искам да ти кажа че даже я изпробвах и се оказа че е по пъргава от моята която е уж с основен ремонт на мотора,и е с няколко конски сили повече.сената и беше 800 лв.,имаше и лети джанти 15ки.Спряна е от движение , но това мисля не е проблем.
Благодаря за съветите относно ръждата!
Търсих из форума, защото по спомен имаше тема в която пишеше през годините 30ките с какви мотори за произвеждани и се извинявам, че пиша пак тук, но не я намерих, а и имам допълнителни въпроси. Искам да попитам 316(инежекцион или не) и 318(също) с какви мотори са прозивждани и кой е най-подходящ от тези за първа кола, надежден и с по-ниски разходи по него?
Благодаря предварително!
Търсих из форума, защото по спомен имаше тема в която пишеше през годините 30ките с какви мотори за произвеждани и се извинявам, че пиша пак тук, но не я намерих, а и имам допълнителни въпроси. Искам да попитам 316(инежекцион или не) и 318(също) с какви мотори са прозивждани и кой е най-подходящ от тези за първа кола, надежден и с по-ниски разходи по него?
Благодаря предварително!
- alpina27
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 87 m10
- Мечтае да кара: е30 м10 Stroker
- Детайли за колата: DSD Blagoevgrad
deni4 написа:Благодаря за съветите относно ръждата!
Благодаря предварително!
Аз имам 316 84-та то е с м10б18 карбуратор 90 к.с, не знам читава ли съм набарал или си е такава като я взех я обслужих и това беше - стар мотор ама съм супер доволен от вървеж! другите варианти са пак двоен стоп м10б18 инжекцион 105 к.с май бяха такова не съм карал.. а троен стоп има 1.6 м40б16 към 100 коня мисля че са, м40б18 - 115 к.с не съм карал кола с такъв мотор но са по нови двигатели от моя и мисля че харчат по малко от м10-тката ама друга информация за тях не мога да ти дам
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4