E 30 2,3i газова уреддба
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- zlatko_baretata
-
-
- Кара: Фиат 126р
- Мечтае да кара: Шкода Фабия
Re: E 30 2,3i газова уреддба
Снощи сънувах мокри сънища - Е30-ките бяха станали по 10 бона, а БОВ-а по 3.50 литъра. 

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
///ivanE30 написа:Lenco кефиш ме и щи купя карта за цялата градска мрежа за 3 месеца , или може да се разберем нещо да те зимам да не ходиш пеша на работа даже и климатика ще ти пусна ,че много жега
Благодарско, но има малък проблем, сам карам или ме вози жена, а нямам намерение на 40 да си променям навиците.
ПП: Като събереш пари за карта, прати ги по ЕКОНТ, при разход малко над 5/100 мисля ще изкарам поне два месеца, третия е декември, ще почивам

- venom888
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 318i 89
zlatko_baretata написа:Снощи сънувах мокри сънища - Е30-ките бяха станали по 10 бона, а БОВ-а по 3.50 литъра.
Представям си бензина на каква тарифа ще е

- zlatko_baretata
-
-
Бензина беше на сегашните цени, а Е30 подфорума беше спокоен и рационален като собственик на ферма за охлюви... 

- Ascendancy
-
-
- Кара: Е34/Е30 на кило
- Мечтае да кара: Х5 4.4 is
Обичате да спамите безразборно а ?
Ако ще метан ще сложи човека - преценил е че е скъпо - ще слага алтернативно гориво, или вие " големите" където не "признавате" газта 'щото е за готвене, ще му сипвате бензин 100 от по 2.82 ли ? я се осъзнайте - сакън да не стане нещо на колата или някой да не види че зареждате газ - женени сте за ламарина ли какво ? заклет фен на марката съм, ама да ми бърка в джоба заради пробитата ни държава - е няма да стане !
Ако ще метан ще сложи човека - преценил е че е скъпо - ще слага алтернативно гориво, или вие " големите" където не "признавате" газта 'щото е за готвене, ще му сипвате бензин 100 от по 2.82 ли ? я се осъзнайте - сакън да не стане нещо на колата или някой да не види че зареждате газ - женени сте за ламарина ли какво ? заклет фен на марката съм, ама да ми бърка в джоба заради пробитата ни държава - е няма да стане !
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Ascendancy написа:Обичате да спамите безразборно а ?

Аз също карах до скоро на газ, но я махнах, но не защото не ме кефи, а защото тая газова не е за мойта кола, трябва ми газов инжекцион, а в момента не мога да си го позволя, но на акулата съм си с обикновенна газ и нямам ядове, разходд 10-11 л. извън града за 2.8 мотор, на 3.5 в е30-та ми даваше около13л., но няма средни обороти и за това я махнах, хората на запад от завода ги вадят с газови и на метан, така че спора е излишен мисля
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Dirty M5 driveR написа:Ascendancy написа:Обичате да спамите безразборно а ?
И да им обясняваш, колега, няма да те разберат. Те тия дето най-много хранят газта сигурно излизат да карат 5 пъти в месеца. Не мога да си обясня каква е тая ненавист към газта щом може да се направи мотора да върви като на бензин, но да излиза 2х по икономично да се кара. Който не иска газ - сипва бензин на по 2.50 и си свирка. Аз съм на тоя принцип - даже и не засичам често разхода на моята. Знам си, че в месеца са ми 8-10 зареждания по 25лв., минавам си ~550км., наслаждавам си се на колата, и толкова. Няма какво да се циганя.
Няма проблем, може и спам да са ми мненията. Вярно е, че за да проумееш кво иска баретата

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
Lenco написа:но като Ви гледам профилите, ако са верни съм карал БМВ почти толкова колкото сте живели, та мога да си ги напиша спокойно, а Вие ако можете да ме убедите в слагането на обикновено газово в кола с наляти хиляди левове за мотори, окачване и генерация ще се![]()
![]()
Ама тука изобщо не става въпрос какви мотори караме, а на кого как му е изгодно да ги кара. Моето М50 например е доста бутнато, и с тая обикновена газова е просто гавра да го карам. С един хубав инжекцион нещата биха придобили съвсем друг характер. Но моя принцип е друг - аз на газ НЕ искам да карам, не ме кефи и си карам на бензин колкото и скъп да е. И 2.50 като беше станал аз пак толкова си зареждах и ми е било през ***. Имам пари - давам ги. Като нямам - карам по-малко и готово. Щото за мен кефа цена няма, и искам като изляза да карам може 5 минути да е, но да ми напълни душата като за 5 часа.
А защо пък не и газ на сериозно пипани двигатели?! Нищо невъзможно няма, стига да има желание и финанси, и най-вече кадърност да се изпипа, за да работи на ниво.
А колко си карал БМВ и колко аз - какво значение има

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
тя си е за катинар от доста мнения насам ..

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- zlatko_baretata
-
-
bigmurzi написа:тя си е за катинар от доста мнения насам ..
Тя си беше за катинар още от първото мнение...

А това, дето гецата73 го разправя за заводските БОВ-ове, се отнася за разни скандинавски линейки, дето така или иначе са си мъртвородени, та БОВ-а няма да промени драстично динамичните им показатели...

Последна промяна zlatko_baretata на 15 Сеп 2011, 11:36, променена общо 1 път

- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
zlatko_baretata написа:bigmurzi написа:тя си е за катинар от доста мнения насам ..
Тя си беше за катинар още от първото мнение...
Епа да звънна на ключаря тогава

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
ivo_cool написа:Здравейте колеги карам bmw E 30 с мотор м20б23 та въпроса ми е следния искам да си сложа газова уредба но като поразпитах зацените на газожите инйекциони се оказа 4е са доста скапички и немога да си позжоля такав тип газова уредба и се замислям за обикновенна газова уредба но от няколко места вече ми казват че с обикновенно газаво има опасност да спука главата на двигателя
Моля помагаите
Аз не виждам какво е написал колегата, което веднагически да значи катинар. Явно не е много наясно, разпитал е насам-натам, казали са му че може да спука главата, сега не знае какво да прави и пита. И вместо да прочете нещо, което ще му е полезно, пък било то "Има теми, ползвай търсачката", се пишат само глупости. Еди си кой сложил газ, пък не знам си какво станало... Частни случаи... То през пръсти работата не става. Едно нещо като се направи като хората, вероятността за проблеми е минимална. Не може да се търси във всичко икономия. Все някъде трябва да се вложи някой лев, че да няма ядове. Защо водим детски спорове във всяка тема, вместо да се придържаме към съдържанието й, и да бъдем полезни кой с каквото може

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Dirty M5 driveR написа:... Знам си, че в месеца са ми 8-10 зареждания по 25лв., минавам си ~550км., наслаждавам си се на колата, и толкова. Няма какво да се циганя.
не че разбирам от е30-ки или газ ама
200-250 лв за ~550 километра е мноого далеч от рентабилно
или си се объркал нещо или това е ебаси антирекламата за LPG-to

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3