Вода в багажника
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
Re: Вода в багажника
От нерегулиран заден капак или уплътнението на капака. Или дупка в бомбето, заради гнилеж 

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- vankata8384
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30, E46
Няма гнило никъде по колата колега.
vankata8384 написа:Няма гнило никъде по колата колега.
и аз съм така, само че със седан без точка ръжда и вече с оплътнена ел атнета си тече от лявата страна и много малко от дясната.. само оплътнението за отдушника не съм проверявал защото не го намерих

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
А капака натиска ли добре уплътненията? И аз съм така (седан с бая точки ръжда
) но поне знам че при мен капака не ляга хубаво и като ще вали спирам с багажника по баира надолу да се стича 

M10 написа:А капака натиска ли добре уплътненията? И аз съм така (седан с бая точки ръжда) но поне знам че при мен капака не ляга хубаво и като ще вали спирам с багажника по баира надолу да се стича
проверих го бре както ми каза с лист хартия

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- vankata8384
- кандидат ентусиаст
-
За кой отдушник говорите колеги ?
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
Под бронята, ама нещо не ми се вярва да е от него.

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- vankata8384
- кандидат ентусиаст
-
Като отвора багажника и виждам, че водата се стича по дъгата на калника. От там някъде ще да е. И да не я карам, като седи на място пак влиза, а не само в движение при мокър път.
vankata8384 написа:Като отвора багажника и виждам, че водата се стича по дъгата на калника. От там някъде ще да е. И да не я карам, като седи на място пак влиза, а не само в движение при мокър път.
и аз мисля, че се стича по калника и по точно в ъгълчето.. откъде да се стича тази вода

I am beton!
- vankata8384
- кандидат ентусиаст
-
Дали не е от маркуча за отводняване на люка ?
еми колега ако имаш люк там търси проблема, аз нямам...
I am beton!
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
На мен ми е текло от уплътнението на стопа.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2