...

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на 15''ки
Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L

Re: м40 смяна на ремак Проблем!

Мнение от biem_w » 01 Юли 2010, 21:08

абе пичове.. Откакто смених повдигачите имам чуството,че колата върви по малко деба.
Възможно ли е да е от това,че повдигачите ги изпразвах на менгемето а не съм ги разглобил да ги чистя както си му е реда :?:
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!

пияния майстор
Аватар
Кара: на мастика с айрян
Мечтае да кара: е30 М3

Мнение от remaka » 01 Юли 2010, 21:12

biem_w написа:абе пичове.. Откакто смених повдигачите имам чуството,че колата върви по малко деба.
Възможно ли е да е от това,че повдигачите ги изпразвах на менгемето а не съм ги разглобил да ги чистя както си му е реда :?:
а ти с какви ги смени нови или стари? :shock: Зацепи ли ремъка като хората че де да знам малко с тея м40-ки сте ....:mhihi: :mhihi:
Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност :)
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи :)
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от biem_w » 01 Юли 2010, 21:26

remaka написа:
biem_w написа:абе пичове.. Откакто смених повдигачите имам чуството,че колата върви по малко деба.
а ти с какви ги смени нови или стари? :shock: Зацепи ли ремъка като хората че де да знам малко с тея м40-ки сте ....:mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: амии кво да ти кажа за ремака . не съм бил като са го зацепили. А повдигачите ги земах 2ра рака но на няма 1000км реално . та значи като запаля и като дам газ рязко и нейска да се изцепи веднага и качи 2-300 оборота над 1000 и тогава се изцепи. А днес забелязах,че на байр надоло давам газ и тя зорлем 180лв ама плавно набиране :shock: и тва е по наклон

пияния майстор
Аватар
Кара: на мастика с айрян
Мечтае да кара: е30 М3

Мнение от remaka » 01 Юли 2010, 21:35

тва с тия 180лв го заеби :mhihi: :mhihi: ама...... :banghead: как може да си купиш втора ръка повдигачи (ти от познат ли ги зе ) с какво масло караш колата и секви такива неща и пак ти казвам за тва пусто газоразпределение=зацепен ли е 100% ремъка като ората?
Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност :)
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи :)
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от biem_w » 01 Юли 2010, 22:09

remaka написа:тва с тия 180лв го заеби :mhihi: :mhihi: ама...... :banghead: как може да си купиш втора ръка повдигачи (ти от познат ли ги зе ) с какво масло караш колата и секви такива неща и пак ти казвам за тва пусто газоразпределение=зацепен ли е 100% ремъка като ората?

ами да от познат ги вземах. а пустото газоразпределение според думите на майстора го е направил отлично. Колата се кара и на газ. Реално си личи че има нерви но не е както беше със старите (чукащИ) повдигачи. маслото от утре е 10в40 репсол :yes:

Предишна

Назад към E30