едно вапросче

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Е30 IS Crasher
Аватар
Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25

Re: едно вапросче

Мнение от ge_a » 10 Мар 2010, 1:11

Явор написа:
ge_a написа:
slatanic написа:
Явор написа:и радиатор от жигула пасва..а на с14ката и термостат от жигулка :mhihi: тампони на задния мост стават от изрязване на транспортна лента...магнити добре овързани около бензиновите маркучи,намаляват разхода на гориво..за степ моторче може да използвате топломер и т.н. :mhihi:

Тампоните от транспортна лента са си баш мое производство и патент ще искам за тях! :mhihi:
Ако се кара нормално държат до 1 месец за закрепване на положението! :mhihi:

Явно не си цениш труда, като се замисля каква е цялата галимация, и то за едни месец ......
е вижда ми се лудост, въпреки че мога да те светна и на по лесни начини за закрепване на положението, бай ганьо и други изобретения има, ама дали си заслужава :?: :!: :idea: :?: :!: :idea:

оня ден напраих важна тема : как да направим от пръднята боя...ама я изстрих,че хората веднага се хванаха за сливенския м-тех2 пакет..то и аз ще се фана за плевенския М..ма не е там проблема :mhihi:

Е да де то там е проблема, че и да побългараваме( и то без мисъл ) то в крайна сметка се получава че не ценим нито труда си нито пари те си :idea:
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ico318 » 10 Мар 2010, 1:27

виското ми пречеше на компресора,климатичната ми се видя слаба.на моргата от сигурно 100,стана темпровата.имам си датчик,две яки релета/да не товарим инсталацията на бмв/и готово...не смятам да съм загубил нещо-напротив.

Е30 IS Crasher
Аватар
Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25

Мнение от ge_a » 10 Мар 2010, 1:31

ico318 написа:виското ми пречеше на компресора,климатичната ми се видя слаба.на моргата от сигурно 100,стана темпровата.имам си датчик,две яки релета/да не товарим инсталацията на бмв/и готово...не смятам да съм загубил нещо-напротив.

Къде видя някой да твърди обратното, казахме че трябва да се внимава какво се прави и как се прави :idea:
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!
Изображение

Предишна

Назад към E30