едно вапросче
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Re: едно вапросче
Явор написа:ge_a написа:slatanic написа:Явор написа:и радиатор от жигула пасва..а на с14ката и термостат от жигулкатампони на задния мост стават от изрязване на транспортна лента...магнити добре овързани около бензиновите маркучи,намаляват разхода на гориво..за степ моторче може да използвате топломер и т.н.
Тампоните от транспортна лента са си баш мое производство и патент ще искам за тях!
Ако се кара нормално държат до 1 месец за закрепване на положението!
Явно не си цениш труда, като се замисля каква е цялата галимация, и то за едни месец ......
е вижда ми се лудост, въпреки че мога да те светна и на по лесни начини за закрепване на положението, бай ганьо и други изобретения има, ама дали си заслужава![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
оня ден напраих важна тема : как да направим от пръднята боя...ама я изстрих,че хората веднага се хванаха за сливенския м-тех2 пакет..то и аз ще се фана за плевенския М..ма не е там проблема
Е да де то там е проблема, че и да побългараваме( и то без мисъл ) то в крайна сметка се получава че не ценим нито труда си нито пари те си

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

виското ми пречеше на компресора,климатичната ми се видя слаба.на моргата от сигурно 100,стана темпровата.имам си датчик,две яки релета/да не товарим инсталацията на бмв/и готово...не смятам да съм загубил нещо-напротив.
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
ico318 написа:виското ми пречеше на компресора,климатичната ми се видя слаба.на моргата от сигурно 100,стана темпровата.имам си датчик,две яки релета/да не товарим инсталацията на бмв/и готово...не смятам да съм загубил нещо-напротив.
Къде видя някой да твърди обратното, казахме че трябва да се внимава какво се прави и как се прави

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2