Амортесьори - съвет от знаещите
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- 6inline
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Disco 300Tdi
Re: Амортесьори - съвет от знаещите
simoniko написа:Пружините са ми 60/40 мм H&R , 320и купе ,новия мотор ще е по тежък с 70 кг , но съм преместил батерията отзад !
Имам 2 въпроса :
1. Тия пружини ще ми вършат ли работа? Ако не ,какви да взимам?
2. Какви амортесьори да си взема ? (Няма да ходя на Калояново , повече за да си ходя на село ще я ползвам)
качеството ми е по важно от цената , все пак говориме за Е30.
Аз съм пробвал с Айбах и Кони спорт и след това с Х&Р и същото Кони. Айбах пружините не свалиха толкова, колкото исках, и купих Х&Р и те свършиха работата. За амортисьорите мога само да кажа добро, ако ги караш на 'най-мекото' няма да е дискомфортно. Дупките и гърбиците почти не се усещат с такива 'двойнодействащи' и като усещане се доближават до сегашните //М амортисьори и пружини, който имам (Боге).
Купувал съм всичко от чужбина и за 'Руди' нямам наблюдения. Предните бяха около 130евро/бр, а задните 80-90. Кони спорт е по-евтиният вариант от Билщайн, но си е достатъчно добре за всеки ден според мен.
'...engage your brain before difflocks...'
simoniko написа: да си ходя на село ще я ползвам
за друго и без тва нема да става

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Пешо написа:simoniko написа: да си ходя на село ще я ползвам
за друго и без тва нема да става
Абе не знам...

Явно просто не си я виждал на живо...
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2