М20В25 или М50В25
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
192 коня върви прилично викаш а?
аве вие в тоя форум тия коне наистина за нищо ги нямате...
хората като се качат в кола 150 коня и си викат "баах маа му" вие тука 200 коня ги имате за малолитражни мотори
особено в купе с килограмите на е30....

аве вие в тоя форум тия коне наистина за нищо ги нямате...

хората като се качат в кола 150 коня и си викат "баах маа му" вие тука 200 коня ги имате за малолитражни мотори

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
- simoniko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: валяк
d
до 25 дни ще имам абсолютно пълен комплект М20В20 от радиатора до диф-а за нормални пари, пък си го турбинирай ! Ако имаш интерес на ЛС! Иначе още един глас за М50 , само заради конете , нищо друго , единствения му плюс!
- staisa
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E30-кабрио S50B30 Nissan S-14
- Мечтае да кара: Вече го кара!
- Детайли за колата: Nissan S-14 2.0 turbo
М20 и от мен 3 години бях с такъв и много бях доволен и много издържа на екстремно каране а и звукът на двигателя никой друг неможе да го постигне поне според мен успех от мен 

- rahoGabroveca
- младши ентусиаст
-
- Кара: ЛЯСТОВИЦА С РАМКА
staisa написа:М20 и от мен 3 години бях с такъв и много бях доволен и много издържа на екстремно каране а и звукът на двигателя никой друг неможе да го постигне поне според мен успех от мен
и аз така, две години мръсно пържене, няма омаряне, а за чупене да не говорим,две кутийки и дванедесет дифа съм строшил..,прай сам сметка и Успех
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
бе аз не казвам че тряя да те плашат или че са нещо кой знае какво ама вие ги взехте тия 2,5 литра като каменница на промоция 

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- cargo22
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw 316 84г. м10б18
- Мечтае да кара: на рали съзтезание :)
rahoGabroveca написа:staisa написа:М20 и от мен 3 години бях с такъв и много бях доволен и много издържа на екстремно каране а и звукът на двигателя никой друг неможе да го постигне поне според мен успех от мен
и аз така, две години мръсно пържене, няма омаряне, а за чупене да не говорим,две кутийки и дванедесет дифа съм строшил..,прай сам сметка и Успех
Това по скоро ми прозвуча като анти-реклама на твойте шофьорски умения

45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3