Koпчета за Ел.стъкла

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: e 30 318 touring
Мечтае да кара: e 30 M3

Мнение от Thepriest11 » 15 Сеп 2009, 16:54

Колеги,като си говорим за копчета,някой знае ли от къде да си намеря такова за задната чистака на комбинезона?Моята вместо да направи един импулс,ходи и спира където си иска,а пръскачката работи само ако е в настроение :help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

e30

Мнение от KPETEH » 16 Сеп 2009, 10:42

а момчета там от кадето сте вземали тока не е ли много тъничко кабелчето ... дано не се запалите ... ужас ... не се прави теи ...
погледете дали не грее зверски кабелчето като сваляте и вдигате прозорците ...

Ами верно е доста тънко кабелчето, мислех си, че може тфа да е проблем, но понеже не разбирам - тфа ми беше най-лесно. Гледам я таа схема от "Мултимедията".(http://bmw.ctcms.net/BMW/E-Books/E30/Wi ... 3%20Series)/e30_89.pdf) Имам желанието да го направя както трябва, но не мога да ги разбера тия схеми... Ае помогнете.
Начи първо: Къде е това Power distribution box? Да не е едно под кората и над педалите, в дъното? Ако е то - къде да бутна жицата?
Второ: След таа тънката жичка и преди копчетата има бушон. Колко А трябва да е? 30, 15?

Айде айде... :)
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 16 Сеп 2009, 11:41

Аз си мисля че на Повер дистрибушън бокс викат на кутията с бушоните под капака, ама не съм учил ел. само запояване :D
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 coupe IS
Мечтае да кара: Мойта си Е30-ка !
Детайли за колата: черно e30 купе IS на газ

Мнение от Dafy » 16 Сеп 2009, 14:09

прав си ! кутията с бущоните е !
големия + и бушон за стъклата 20А поне !
има едно реле в краката там което като е на 1-вото положение на ключа то щрака ! там има + ... огледай ... лесно е ...
П.С. толкова много колеги има в тоя форум дето се знаете ... помоли някой който разбира от ЕЛ ...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

е30

Мнение от KPETEH » 16 Сеп 2009, 15:44

Окей.
Треа да ви кажа, че мноу ме е страх да не прееба нещо. Първия път кат си играх с копчетата, за да видя мое ли да не светят и да ми работят джамовете, дадох 5 пъти накъсо. Изкри, заваряване... заеби са да ръчкам баш у бушоните - там мое нещо мноо по-зле да стане. Иначе Деяне, ела ти върна 15А бушона с който сменихме 30А бушона, че ни се виждал много. И двамата не разбираме ма бараме :mhihi:
П.С. толкова много колеги има в тоя форум дето се знаете ... помоли някой който разбира от ЕЛ ...

Тфа верно, ма мен ме е срам да ги карам другите. Ако некой мое да разшифрира схемата. На бушон номер 17 ли треа го вържа тфа?! Тфа с релето при краката... едва ли ще мога сам да го видя.
Мерси се пак. Времето ще покаже, па и нали задните ми стъкла са с ръчки :mhihi:
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 16 Сеп 2009, 17:45

Ники, докарай я ше направим жиците, земи и скобите ;)
:yes:

Потребител
Аватар
Кара: Е 30
Мечтае да кара: alpina b6 E 30

Re: Koпчета за Ел.стъкла

Мнение от coveran » 26 Сеп 2009, 13:25

в каморауто
CoveraN за винаги със BMW E 30

Изображение

Предишна

Назад към E30