E-30 2000 129hp М20В20 Как да стане малко по пъргав ?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Re: Б
ама у бг имали вече такъв проект дет е в движениеslatanic написа:simoniko написа:Бюджета позволява 1.5-2.5 к. !
По важно ми е :
Ако сменям МАТОРЯ да мога във всеки един момент да върна колата в сток положение . Ако турбинирам незнам до колко трябва да се преправя ! Ако сменям мотора искам и шпер да и сложа и да се направи както трябва ! Затова смятам че е по-добре да и сложа стоков мотор от Е30 примерно В25 или В23 да го чипна и колата пак ще си е Е30 .
Тя и с 12 цилиндъра отдолу пак ще си е 30ка ма как и да е!
Аз си мисля,че 25цата е хубав варянт и ще се включите горе долу в тия пари,но лично като вървеж мога да кажа,че не съм очарован от нея!
Но всеки с мнението си де!
А инак щперове не е като да няма и са с цени от 400 до .......

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
Re: Б
Явор написа:ама у бг имали вече такъв проект дет е в движениеslatanic написа:simoniko написа:Бюджета позволява 1.5-2.5 к. !
По важно ми е :
Ако сменям МАТОРЯ да мога във всеки един момент да върна колата в сток положение . Ако турбинирам незнам до колко трябва да се преправя ! Ако сменям мотора искам и шпер да и сложа и да се направи както трябва ! Затова смятам че е по-добре да и сложа стоков мотор от Е30 примерно В25 или В23 да го чипна и колата пак ще си е Е30 .
Тя и с 12 цилиндъра отдолу пак ще си е 30ка ма как и да е!
Аз си мисля,че 25цата е хубав варянт и ще се включите горе долу в тия пари,но лично като вървеж мога да кажа,че не съм очарован от нея!
Но всеки с мнението си де!
А инак щперове не е като да няма и са с цени от 400 до .......
Крият го още не казват!

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- hipo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: само COUPE-та
- Мечтае да кара: М3 pick up
- hipo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: само COUPE-та
- Мечтае да кара: М3 pick up
.
А някои да е чувал за следната комбинацията: ТУРБО+горивореголатор+дюзи+интерколер
. Ако някои го е правил да пище че ми се върти из главата тая схема ма незнам какво турбо и дюзи за да си паснат.

- Mecho Puh
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 340, e34 530, e30 328, e87 120d
- Мечтае да кара: E30 M3 Evo Touring ,E34 M5 Touring
- Детайли за колата: E30 325 touring,сток беше М20Б25, после М50Б25, а сега вече е М60Б40,подготвена е за дрифт,изпускателната система е модифицирана и е 2Х60мм,средно оригинално Х - образно от е38 740i и задни проходни гърнета Крафт Моторспорт, ECU Megasquirt 3 PRO, модифицирана всмукателна система,въздушен филтър Green Racing Performance,полиуретанови тампони на цялата ходова част, Wisefab Lock Kit, окачване Raceland с Bilstein амортисиори ,седалка Промод Реисинг, колани Schrot,клетката е fullsize Крафт Моторспорт
Re: .
...пич ,туи дет си го написал,не е някаква специялна комбинация,аначалото на списъка с покупките за турбо конверсия,а и наи малкото човека които ще ти прави електрониката ще ти каже какви дюзи ти трябват спрямо,дебит на въздуха,температури,налягания,закъснения и т.н.hipo написа:А някои да е чувал за следната комбинацията: ТУРБО+горивореголатор+дюзи+интерколер. Ако някои го е правил да пище че ми се върти из главата тая схема ма незнам какво турбо и дюзи за да си паснат.
- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
незнам как върви ама го беше пипнал добре (не беше още сложен в кола ама беше много грамотно направен (беше завит и аз го питах продава ли се дросела без да знам че мотора е цял и с турбо дажеhipo написа:Я раздуи малко тоя схема.Явор написа:m20b20 тръгва само и единствено с турбо на 1-1.5

Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
Re: ь
simoniko написа: Моя май е 4.10 отворен ако не се лъжа ? Тъкмо ще монтирам носачите с дисковете!
Много ше се мъчиш с това число и 2.5 мотор

remaka написа:м20 непипано няма как да върви лично мнение дали било 20,23 или 25 се си е дърво и мене ни мъ кефи!!!истината е ...........друг матор
верно е

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2