...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
sas_88 написа:Какъв датчик си мушнал в радиатора, да ти пуска перката? и на какви градуси си го взел?
ориДжиналния си датчик но не е в радиатора а в едно от водните съединения.

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
Какъв е тоя оригинален датчик? Аз на радиатора имам едно болче завито на което мога да мушна датчик, ама по размер ми излиза само от некви бусове на мерцедес
а в съединението не ми се прави,засега и аз съм с копче.

- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
sas_88 написа:Какъв е тоя оригинален датчик? Аз на радиатора имам едно болче завито на което мога да мушна датчик, ама по размер ми излиза само от некви бусове на мерцедеса в съединението не ми се прави,засега и аз съм с копче.
абе незнам датчика беше на оригиналния си радиатор който вече е набоклука и аз го свалих .. седеше отстрани . и май така като гледам колко работа ме чака ще си карам с ел.перката и с копченце.. без тва във задръствания не си ми гре...

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- Ludmil
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е46 M47N20
След смяната на радиатора ми с нов и при мен започна да загрява и да губи вода. Не се виждаше от къде изтича. След доста гледане се оказа че изтича от капачката и се стича по разширителното казанче от страната на радиатора.
Капачката която притиска разширителното казанче се оказа по-дебела и при завиване на капачката макар и стегната не уплътнява.
Престъргах капачката притискаща разширителното казанче и се спря теча и загряването.
Капачката която притиска разширителното казанче се оказа по-дебела и при завиване на капачката макар и стегната не уплътнява.
Престъргах капачката притискаща разширителното казанче и се спря теча и загряването.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2