...

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на 15''ки
Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L

Мнение от biem_w » 10 Авг 2009, 5:16

sas_88 написа:Какъв датчик си мушнал в радиатора, да ти пуска перката? и на какви градуси си го взел?

ориДжиналния си датчик но не е в радиатора а в едно от водните съединения. :P Нямах друг избор.. сичко стана за един ден щото трееше да пътувам а колата загряваше стъбилно и импровизирах и то нали всичко временно устава вечетно и така и при менее
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!

ентусиаст
Аватар
Кара: чайник

Мнение от sas_88 » 10 Авг 2009, 17:49

Какъв е тоя оригинален датчик? Аз на радиатора имам едно болче завито на което мога да мушна датчик, ама по размер ми излиза само от некви бусове на мерцедес :mhihi: а в съединението не ми се прави,засега и аз съм с копче.

ентусиаст
Аватар
Кара: на 15''ки
Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L

Мнение от biem_w » 10 Авг 2009, 19:16

sas_88 написа:Какъв е тоя оригинален датчик? Аз на радиатора имам едно болче завито на което мога да мушна датчик, ама по размер ми излиза само от некви бусове на мерцедес :mhihi: а в съединението не ми се прави,засега и аз съм с копче.

абе незнам датчика беше на оригиналния си радиатор който вече е набоклука и аз го свалих .. седеше отстрани . и май така като гледам колко работа ме чака ще си карам с ел.перката и с копченце.. без тва във задръствания не си ми гре... :roll:
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Е46 M47N20

Мнение от Ludmil » 10 Авг 2009, 19:52

След смяната на радиатора ми с нов и при мен започна да загрява и да губи вода. Не се виждаше от къде изтича. След доста гледане се оказа че изтича от капачката и се стича по разширителното казанче от страната на радиатора.
Капачката която притиска разширителното казанче се оказа по-дебела и при завиване на капачката макар и стегната не уплътнява.
Престъргах капачката притискаща разширителното казанче и се спря теча и загряването.

Предишна

Назад към E30