Поредния въпрос за джанти и размери в е30ката
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- MeTo_BMWto
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30-ките на безин
- Мечтае да кара: e24
..
JoRkAtA_pld написа:Ами 6j са, явно яко се прецаках
Както казват "шанс колега"
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре Just e30

- JoRkAtA_pld
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30-ката да си пали джапанките
- Мечтае да кара: E39 M5
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Последно решение: Джантата е 6.5Ж , ЕТ38 с 205/55/15 гума ще влезе ли в колата без фланци ???
Друго питане няма !
Друго питане няма !
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
то за влизането ще влезе но имаш ли си идея колко грозно ще седи? нарпаво ще е отврат ако ще и никилирани джанти да сложишшш..
какво толкова ви притесняват тия фланци не мога да разбера....
какво толкова ви притесняват тия фланци не мога да разбера....
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
ще седи горе долу така

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
Ок принудително се отказваме от тоя размер
, все пак не мое разваляме стойката на колата, колкото и да се мъчим е зор.
Ще се чака по човешко ЕТ 20/30 че да не си личи много
.
Колкото до фланците, не искам щото не ми харесва като идея. Защо да слагаме фланци, вместо да си намерим подходящите джанти. Както каза 6estaka, ако са някви рядки и красиви за е30ката джанти по бива да се фланцират, но разправията и с по дългите болтове за тия който си харесах не си струва.
Очевидно ще се чакат по нормални размери
. Радвам се за темата че даже и снимков мат'риал си имаме.

Ще се чака по човешко ЕТ 20/30 че да не си личи много

Колкото до фланците, не искам щото не ми харесва като идея. Защо да слагаме фланци, вместо да си намерим подходящите джанти. Както каза 6estaka, ако са някви рядки и красиви за е30ката джанти по бива да се фланцират, но разправията и с по дългите болтове за тия който си харесах не си струва.
Очевидно ще се чакат по нормални размери

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
кви разправий кви 5 лева.. аз дантите ги имах още преди да си взема бмв-то (бяха ми сотанали от старата кола)
и съответно отпред добре но отзад си седяха на вътре заради ет-то което е 30.... два фланеца по 2 см 8 болта и няма проблем.... пък ако толкоз те притеснява че ше слагаш дълги болтове можеш да си ги направиш първо да завиваш фланеца към колата и след това джантата към фланеца
и съответно отпред добре но отзад си седяха на вътре заради ет-то което е 30.... два фланеца по 2 см 8 болта и няма проблем.... пък ако толкоз те притеснява че ше слагаш дълги болтове можеш да си ги направиш първо да завиваш фланеца към колата и след това джантата към фланеца

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
Transportera написа:щом не ти се занимава с фланци си търси джанти с голямо ж и малко ет
Да така е, ще се търсят джанти с макс 7ж и ет което да е между 20/30, не искам да се повтарям

Коментара ти е точен, но когато писах темата не знаех отговора на въпроса ЕТ = ?? за е30. Темата ми помогна и стана разумна.
Следващия етап е този който практикувам от почти седем години - чакаме оферта, която си струва. Тез е30-ки бе, искат си месечните подаръци.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
deyan-enchev написа:Transportera написа:щом не ти се занимава с фланци си търси джанти с голямо ж и малко ет
Да така е, ще се търсят джанти с макс 7ж и ет което да е между 20/30, не искам да се повтарям.
Коментара ти е точен, но когато писах темата не знаех отговора на въпроса ЕТ = ?? за е30. Темата ми помогна и стана разумна.
Следващия етап е този който практикувам от почти седем години - чакаме оферта, която си струва. Тез е30-ки бе, искат си месечните подаръци.
това е 7.5j и ет 14

над 20 много навътре ще ти седи
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Sharo написа:deyan-enchev написа:Transportera написа:щом не ти се занимава с фланци си търси джанти с голямо ж и малко ет
Да така е, ще се търсят джанти с макс 7ж и ет което да е между 20/30, не искам да се повтарям.
това е 7.5j и ет 14
над 20 много навътре ще ти седи
каква марка и модел са тези колега?
- Sharo
- старши ентусиаст
-
ultraleggera OZ racing 6.94 kg
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
- Sharo
- старши ентусиаст
-
bigmurzi написа:чисто информатишно, може и на лс, колко парички?
http://www.autogroup5.com/bg/catalog2.php?brand=4&model=103
Размер Цена
7х15 310 лв.
7х16 359 лв.
7х17 462 лв.
7.5х17 465 лв.
8х17 465 лв.
7х18 629 лв.
7.5х18 632 лв.
8х18 636 лв.
9х18 651 лв.
8х19 754 лв.
8.5х19 845 лв.
9х19 852 лв.
11х19 936 лв.
8Х20 963 лв.
8.5Х20 982 лв.
10Х20 999 лв.
11Х20 1057 лв.
9.5X18 769 лв.
10X19 875 лв.
12X19 985 лв.
12X20 1095 лв.
8X17 5X112 ET35 403 лв.
8X17 5X114.3 ET48 403 лв.
8X17 5X120 ET40 403 лв.
8X18 5X100 ET35 553 лв.
8X18 5X114.3 ET48 553 лв.
8X18 5X120 ET40 553 лв.
8X18 5X110 ET38 553 лв.
8X19 5X112 ET35 660 лв.
Промоционални цени за продукта.
7.5X17 5X108 ET40 395 лв.
- skalata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: Е30 М3 EVO 3 , E82 G Power
ето ти малко предложения и от мен http://www.borbet.de/de/produkte/raeder ... ?history=2 http://www.borbet.de/de/produkte/raeder ... ?history=2 мисля че ги има и в малак цолаж и ет цените за модел А са около 1100 лв а за модел Т са около 1200 лв в пловдив ги има поръчваш и до 15 дена са при теб
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3