М40Б18 към М20б25
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
cekata написа:assen_g написа:М20Б20 И М20Б23, които излизат пьрвите са сьс старата лампова електроника и маховика им е по лек.М20Б20 троиния стоп е с по тежкия маховик,различен аксален лагер и т.н.cekata написа:Колеги скорости от м20б20 ще станат ли на м20б25![]()
Маховика от м20б20 по-лек ли е от на Б25-та,че ми се намира тук един 8,5кг
а относно скоростите какво ще кажеш колега,ще станат ли то м20б20 на м20б25
стават нема ядове

Drive Only Cool Cars - E30 Baby 

- rahoGabroveca
- младши ентусиаст
-
- Кара: ЛЯСТОВИЦА С РАМКА
cekata написа:Колеги скорости от м20б20 ще станат ли на м20б25![]()
Маховика от м20б20 по-лек ли е от на Б25-та,че ми се намира тук един 8,5кг
стават бе , аз я прайл тая траота , обаче ти тряат всичките 20-кови заддвигателни неща,които са най различни...

дет вика Явор, ни съ занимаъй с глупусти, слагай коту тряаа
стават,но ми казаха че скоростните кутии на М20б20-те от двоен и троен стоп се различавали,пък мойта е точно от двоен стоп и май няма да стане на м20б25 

Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
cekata написа:стават,но ми казаха че скоростните кутии на М20б20-те от двоен и троен стоп се различавали,пък мойта е точно от двоен стоп и май няма да стане на м20б25
За ставане, ще станат проблема идва от различните предавателни числа, за това колегите ти казват да сменяш барабар с дифа

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

sicbul написа:Колега cekata , събери някой лев ...той колегата Явор ти предложиЯвор написа:....а на колегата с темата мога да му предложа целия кит за читава трансплантация
Колегата Явор мо предложи М20Б25 за 3000лв-това как ти се струва,защото на мен ми се вижда множко.
Двигателя ще се опитам аз да си го сложа заедно със мои приятели,ако срешна големи трудности тогава вече ще го закарам на майстор...За сега всичко аз си правя по-колата,проекта ще го има със снимков материал скоро във форума...
П.С; Явка без лоши мисли...

Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
обясни поне какво включва тая сума 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
Явор написа:обясни поне какво включва тая сума
е да,сумата включваше пълен пакет+монтаж,но аз си го намерих за 1000лв читав от нов внос...
Пичове я кажете една по-широка генерациика от стандартната на Б25-та дали ще подейства по-благоприятно на вървежа,да знам дали да си правя или да копувам стандартна

- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
cekata написа: една по-широка генерациика от стандартната на Б25-та дали ще подейства по-благоприятно на вървежа,да знам дали да си правя или да копувам стандартна
Придържай се към оригинала, да нема........ тръбите са широки ма върви само у високите

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ти между,апсолютно направен и некъв "нов внос" праиш ли разлики бреcekata написа:Явор написа:обясни поне какво включва тая сума
е да,сумата включваше пълен пакет+монтаж,но аз си го намерих за 1000лв читав от нов внос...
Пичове я кажете една по-широка генерациика от стандартната на Б25-та дали ще подейства по-благоприятно на вървежа,да знам дали да си правя или да копувам стандартна

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Mecho Puh
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 340, e34 530, e30 328, e87 120d
- Мечтае да кара: E30 M3 Evo Touring ,E34 M5 Touring
- Детайли за колата: E30 325 touring,сток беше М20Б25, после М50Б25, а сега вече е М60Б40,подготвена е за дрифт,изпускателната система е модифицирана и е 2Х60мм,средно оригинално Х - образно от е38 740i и задни проходни гърнета Крафт Моторспорт, ECU Megasquirt 3 PRO, модифицирана всмукателна система,въздушен филтър Green Racing Performance,полиуретанови тампони на цялата ходова част, Wisefab Lock Kit, окачване Raceland с Bilstein амортисиори ,седалка Промод Реисинг, колани Schrot,клетката е fullsize Крафт Моторспорт
...като си знам човекаЯвор написа:ти между,апсолютно направен и некъв "нов внос" праиш ли разлики бреcekata написа:Явор написа:обясни поне какво включва тая сума
Пичове я кажете една по-широка генерациика от стандартната на Б25-та дали ще подейства по-благоприятно на вървежа,да знам дали да си правя или да копувам стандартна..айде Успех колега и т.н.

Явор написа:ти между,апсолютно направен и некъв "нов внос" праиш ли разлики бреcekata написа:Явор написа:обясни поне какво включва тая сума
Пичове я кажете една по-широка генерациика от стандартната на Б25-та дали ще подейства по-благоприятно на вървежа,да знам дали да си правя или да копувам стандартна..айде Успех колега и т.н.
Явка този дето ще го взема е стоков и е със сервизна история а относно твоя явно не съм те доразбрал че е "пипан",но дори и да е така в момента нямам реалната възможност да дам 3 бонбона за мотор....

35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3