Разчекнала ми се е задницата!!!!!!!
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- MeTo_BMWto
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30-ките на безин
- Мечтае да кара: e24
..
///sa6koludia написа:n3kuv_n1kuv написа:а на м10б18 кои номера бяха на буксата за зануляжане на инспекшана ?
7 и 19
Колега м10ката е с малката букса с пиновете та ако намери 19 ще ми е мн чудно

смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре Just e30

- NeedHead
- Брррръм!
-
- Кара: на стъклопласт ...
бате сменяш си тампоните на задния мост и си готов - тва е ако гумите са ти ей така / \ !!!

Life is Better SIDEWAYS!

bigmurzi написа:малко танкче
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
NeedHead написа:бате сменяш си тампоните на задния мост и си готов - тва е ако гумите са ти ей така / \ !!!![]()
лошото е че понякога смяната на тампоните не рашава проблема а той е далеч по радикален

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- BMWfenomen
- младши ентусиаст
-
голям филм си е с тез тампони на моста и с тез на носачите
ако имаш нерви да се занимаваш и 1-2 ма приятели да ти помагат го прави а и 1-2 дена свободни
аз без подемник или на канал 2ри път тва не го правя
ходи на сервиз по добре ама на някои които се рекламира тук или при някои от форума...защото по другите ще те гледат като изкопаемо а не е приятно 

- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
а ти сигурен ли си че ти е отворена задницата? нали знаеш че е30ката по принцип задните колела са и така / \ особено ако си със спортно окачване
според мен или пружините ти са уморени(смачкани) или си със спортни такива има вариянт и да ти се е счупила някой друга навивка без да разбереш 

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Re: ..
///sa6koludia написа:А кой са тогава
Горе в дясно : Мултимедия --> BMW --> E-Books --> E30 --> Restart OilService & Inspection Indications.pdf
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2