тв в колата.....
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- lubaka_320
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2001 e46 325i;е36 Touring
- Мечтае да кара: S50/52
аз пък нямам,ама ше си сложа,но искам да ми покрива цялото предно стъкло,че да не се разсейвам с разни незначителни неща,като пътна обстановка...примерно:weed:
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
а вярно ли е че само в софия се хващала цифровата ефирна телевизия?
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- RORO
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
logout написа:Днес го видях тва телевизорче в магазин на хенди - 7 инча е, аз незнам що се обърках, че е 3,5, ама май така видях на сайта. Както и да е, беше с 4ГБ в комплекта и май беше 179, не 189 лева, но не си спомням съвсем (магаинът е в сградата на Фантастико в студ.град до боулинга).
Между другото има си цифрови тунери с изход за норламен ТV. Само се разровете малко в гугъла (търсете DVB-T за автомобил).
Колега това 7инчовото не е цифрово и му трябва преходника за който говориш но както по горе казах/писах/ аз си избрах това понеже работя на маршрутка и на всяка смяна трбва да разпъвам включвам,закрепвам и т.н. всички тия жици и устройства от колата в маршрутката и обратно а това ще ми взема много време и още толкова нерви.А с това моето ,просто го отлепвам от стъклото на колата и го залевам в буса.Друг е въпроса АКО ползвам само едно МПС,АКО не живея на входа на илиенци и не ми отварят колата всеки дневно/от тях вече ми е крива рамката на шофьорската врта и не ми вдига стъклото/.т.н.
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2