Моля за малко помощ свързана с Е30
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- rado_e30m40b16
- младши ентусиаст
-
тая тема защо изобщо я пишете ... то заводко си 190 ... ако е можело да са го направели ..
като ти се кара по яка си купи по яка да си правиш твоита няма смисъл ... то не е само мотора да смениш или там каквото ще правип 

- SammY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 //M42 power е39 525 tds Touring
rado_e30m40b16 написа:тая тема защо изобщо я пишете ... то заводко си 190 ... ако е можело да са го направели ..![]()
Е с тва мнение изби рибата .... Значи колкото от завода толкоз на горе всичко е фантазия

- rado_e30m40b16
- младши ентусиаст
-
не казвам просто че туи момче утях в гаража си няма да качи 100 коня ... то ако е ставало теи щяхме да караме самолети сички 

- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
rado_e30m40b16 написа:не казвам просто че туи момче утях в гаража си няма да качи 100 коня ... то ако е ставало теи щяхме да караме самолети сички
напротив може да ги качи 100-те коня в гаража и отгоре.. аз познавам няколко човека който правят от нищо нещо.. и става

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
.
Ми и аз за това говоря.Нямам идеята да я изкарам след 1 месец от гаража просто искам да стане като хората.А ако имам пари на куп ще си зема направо М3 ама....
- rado_e30m40b16
- младши ентусиаст
-
евала ако го направите но мисля че са мн пари .. пък за тези пари ще си вкараш читава и яка е30-ка .. пък от туи направи си сам малко нямам вара аз .... зашото правиш го 1 година примерно и не е сиг дали вобще ще стане нещо само гумене на време и пари ... ако имаш мн пари е хубаво и на мен ми се занимава ... ама колегата иска за малко пари да направи мн работи ... иначе успех дано стане 

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2