Реализирах мечтата си :)
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
71 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
E30_M_Tech_ll написа:кърмъзъ чок гюзел![]()
ама колега я пусни реална снимка щото май вобще не изглежда така колата... мсисъл до колкото си спомням последно боята и беше доста изгоряла.....
инъче я кажи колко я плати ? че последно миналта година собственика и викаше под 4700 няма да я даде..той я продава точно около година някъде
ама явно сега кризата го е налегнала и я е дал по евтино...
инъче честито квото и да е е30 с оригинален мтех 2 пакет си струва поздрави независимо как изглежда
Чак да го е налегнала... не бих заложил за това

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
е30
Е30 не прощава... Честито!
И моя брат искаше корса да си купува, ма не му дадох и са иска още една е30-ка да има... Браво.
И моя брат искаше корса да си купува, ма не му дадох и са иска още една е30-ка да има... Браво.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
porostorm написа:батко ти си най - големия хейтър у целия е30 раздел честнп![]()
кой бе аз ли? аз съм един от най големите фенове специално на е30

просто ми стана смешно като всички почнаха да го хвалят колко му е лачена колата в което няма нищо лошо разбира се но момчето не е сложилко реални снимки

а до колегата тод няма проблеми пич да ти седи в гаража точно тая е30ка си е срамота .... тя обича да се показва за да ахкат всички докато и гледат задния номер

смао че ми е много интересно да разбера цената за която си се разделил с нея... защото ако е такава каквато навремето(когато си търсех е30ка) бях склонен да ти дам за нея много ше ме е яд сега

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- E30_M_Tech_ll
-
-
абе не е точно така ама се случиха две дето ги знам и така...
а пък ако на момчето е30ката му седи под терасата ти земи я снимай и покажи снимки вместо да се чудиш ко да пишеш бре

а пък ако на момчето е30ката му седи под терасата ти земи я снимай и покажи снимки вместо да се чудиш ко да пишеш бре

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- E30_M_Tech_ll
-
-
и е пак толкоз лъскава?
щот аз съм виждал снимки където няма нищо обще с това... и айде обадете я тая цена най накрая

- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
Боята на колата е добра, но лака определено е изгорял. С пастиране може и да стане, но ще е временно решение
За сега има други неща на дневен ред, боята е последна
Цената не искам да я коментирам
, колата е безценна

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
супер е няма да се плашиш само гуми и бензин са мойте пожелания
Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
- JelioNikolov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `90 e30 sedan
71 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5