Четири врати предимства и недостатъци?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- SammY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 //M42 power е39 525 tds Touring
Aз съм със седан , ама купето повече ме кефи като визия и аз си мисля че седана се усуква повече
а да ви питам колко ви тежат 30ките та да видим разликата м/у седан и купе в кг... мито е 1080 кила по талон с шибидах ...

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
e30
Кво па повече може да му се осуче на седана от на купето?! Камо ли при каране... Айде при удар не знам, ама тия неща да ги говорите не е серизно. Нещо май не мислите, как и да е. Купето треа да е по леко, щот съм сменял задна врата и тя хич не е лека. Мен лично седана по ми харесва. Изрудия ми се струва бързата кола да е с 4 врати. Па и ако треа да возиш некви хора, я майка ти или баба ти, не виждам как ще влизат и излизат. Мен ми е лазер да излизам изотзаде от двувратка... Ама па ако си сам - си прави квот искаш 

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
най-дорбе е двуврата без задни седалки
пак се сучи ама само задницата

пак се сучи ама само задницата

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- Illusion
- Бургаското явление
-
Дам, и аз до колкото знам седана е по-лек. Но купето си е купе и според мен изглежда доста по-добре. Като изключвам това, че предпочитам дори комби пред седан. 

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Колега тва е голяма полемика вкъщи...
Брат ми е фен на купето ( 2 вр) , аз - на седана (4вр)
всичко е въпрос на вкус и естествено на трезва преценка.
Ако си семеен или поне сериозно обвързан с деца и т.н. купето определено не е уместен вариант ...
но като гледам какъв двигател си дал за пример се съмнявам да си го взел под прицел за семейна кола.
Според мен е хубаво да решиш ти кое повече ти харесва
ако щеш даже започни от външния вид ....
Пък като реализираш покупката покажи я да я видим
Брат ми е фен на купето ( 2 вр) , аз - на седана (4вр)
всичко е въпрос на вкус и естествено на трезва преценка.
Ако си семеен или поне сериозно обвързан с деца и т.н. купето определено не е уместен вариант ...
но като гледам какъв двигател си дал за пример се съмнявам да си го взел под прицел за семейна кола.

Според мен е хубаво да решиш ти кое повече ти харесва
ако щеш даже започни от външния вид ....
Пък като реализираш покупката покажи я да я видим

Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Ама защо изобщо ги обсъждате като семейни тия коли?
Т'ва кола дето я лашкаш навсякъде, следователно се троши сравнително често, няма как да е семейна кола .. ежедневна - да, семейна - не.
Ако ще е с четири врати - комби! (размера има значение)
Т'ва кола дето я лашкаш навсякъде, следователно се троши сравнително често, няма как да е семейна кола .. ежедневна - да, семейна - не.
Ако ще е с четири врати - комби! (размера има значение)

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- Mecho Puh
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 340, e34 530, e30 328, e87 120d
- Мечтае да кара: E30 M3 Evo Touring ,E34 M5 Touring
- Детайли за колата: E30 325 touring,сток беше М20Б25, после М50Б25, а сега вече е М60Б40,подготвена е за дрифт,изпускателната система е модифицирана и е 2Х60мм,средно оригинално Х - образно от е38 740i и задни проходни гърнета Крафт Моторспорт, ECU Megasquirt 3 PRO, модифицирана всмукателна система,въздушен филтър Green Racing Performance,полиуретанови тампони на цялата ходова част, Wisefab Lock Kit, окачване Raceland с Bilstein амортисиори ,седалка Промод Реисинг, колани Schrot,клетката е fullsize Крафт Моторспорт
Illusion написа:...Като изключвам това, че предпочитам дори комби пред седан.

- GorillaZoe
- Потребител
-
Въпрос на практичност...
земи както ти е благо на душата .. па другите да му мислят..
земи както ти е благо на душата .. па другите да му мислят..
CaHuTaPa написа:SORRY че не е измита но водата скочи с 4% и е скапо Удоволствие![]()
Yordanovv написа:Има ракаро седялки , къстъм боя , оборотомер , подлакатник колони "aico", цд , мислих и турбо да и слагам ма се отказах
ЦЪК
- E30_M_Tech_ll
-
-
някак си не мгоа да го повярвам това как седана ще тежи по малко като разликата в килограмите е единствено от края на предния капак до началото на задния....
едното има само две врати и кухи ламарини заемат останалото пространство...
а четиривратото първо че е с чтири врати ... с два механизма за товаряне на стъкла и врати в повече с обще чтири панти в повече аве вобще всичко е с по две в повече да не говорим че може и стъклата да са по тежки дори щот има малко триъгълно че и рамка отстрани му....
няма начин купето да е по тежко просто не е логично..... като разликката в двете коли е само в отсега на вратите...
едното има само две врати и кухи ламарини заемат останалото пространство...
а четиривратото първо че е с чтири врати ... с два механизма за товаряне на стъкла и врати в повече с обще чтири панти в повече аве вобще всичко е с по две в повече да не говорим че може и стъклата да са по тежки дори щот има малко триъгълно че и рамка отстрани му....
няма начин купето да е по тежко просто не е логично..... като разликката в двете коли е само в отсега на вратите...
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Защо смяташ само външните елементи, може би има разлика в шасито. Примерно кабрио-то винаги е по-тежко, защото е подсилено с по-яки греди отдолу.
BMW only!
- E30_M_Tech_ll
-
-
кабриото е вече съвсем друга бира... там долната му част е основната греда и тя се грижи усукванията по купето да са като на такова с таван да не говорим за самия таван и механизмите за предвижването му ... ема щом си казал и вътрешните елементи като сметнеш още две дръжки и така нататък ... аве всичко му е в повече на седана плюс това той е по лесния за усукване от двата модела коли и точно той трябва да е по подсилен така че и от там още килограми... а като махнеш почти нищо тежащата коричка на задните места и отдоло кухо кухо чак на пустоиш бие .... 

- E30_M_Tech_ll
-
-
а така крайно време беше някой да разясни със снимков материял
така че вече всичко е ясно не се чудете купувайте си купенца

така че вече всичко е ясно не се чудете купувайте си купенца

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2