Още една красавица под ножа на операционната

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Аватар
Кара: e30 318is

Мнение от E30_M_Tech_ll » 14 Май 2009, 9:55

mitko_n1 написа:Тя луда работа...да изтеглиш пара за къща, пък да ги набиеш в колата...
20 години ше изплаща турбини и бутала....

и аз това не мгоа да го разбера.... това донякъде отива вече към лудост.... разбирам да ги имаш парите и вместо да ги дадеш за нещо по смислено да го похарчиш за колата.... ама да теглиш някви луди кинти и да ги вложиш в колата която можеш да разбиеш още на първия стълб и всичко да отиде по дяволите за части от секундата.... е тва не го разбирам а после дет вика колегата 20 години да изплащаш грешката си... :confused:
айде колеги пожелавам ви успех и много наистина много безаварийни километри че инъче мамата ви се разказа.....
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30-ката да си пали джапанките
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от JoRkAtA_pld » 14 Май 2009, 10:27

Колата е истинска красавица, а за това дали е лудост да теглиш заем за да си сбъднеш твоята голяма мечта, за която си мечтал и си чакал да дойде подходящия момент, аз казвам не е лудост.Просто евала на такива хора. :bowdown:

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Мнение от Shondy » 14 Май 2009, 11:33

E30_M_Tech_ll написа:
mitko_n1 написа:Тя луда работа...да изтеглиш пара за къща, пък да ги набиеш в колата...
20 години ше изплаща турбини и бутала....

и аз това не мгоа да го разбера.... това донякъде отива вече към лудост.... разбирам да ги имаш парите и вместо да ги дадеш за нещо по смислено да го похарчиш за колата.... ама да теглиш някви луди кинти и да ги вложиш в колата която можеш да разбиеш още на първия стълб и всичко да отиде по дяволите за части от секундата.... е тва не го разбирам а после дет вика колегата 20 години да изплащаш грешката си... :confused:
айде колеги пожелавам ви успех и много наистина много безаварийни километри че инъче мамата ви се разказа.....

Момчета малко незнаете предисторията на случая. И най-важното е, че това е написано под формата на шега, както върви и по-голямата част от темата. Хората дето познават Гришата знаят, че като съвпадение си купи наскоро апартатамент и аз реших, че ще е хубаво да го пошегувам с това къде са отишли парите за апартамента. колата му седя 1 година в гараж и накрая след като купи жилище и подсигури основата, седна да харчи пари за колата. Пък и това желязо заслужава човек който има възможност да си го направи истинско. Защо няма такива коментари в темата на Виктор Gazzzar неговата да не е по евтина??? Няма вече истински Soulcars, това което се произвежда не ни радва, или поне част от нас не радва. малкото са хората, които държат да се запазят живи истинските стари коли, кокали, кърпели или както там им казвате тук. Това са хора като явор росен виктор кольо и още малко други хора. Нищо лошо няма, в това че всички имаме фанатизъм към нещо.
ИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 14 Май 2009, 13:05

туй полагане на м50 чак и документален филм вече има :roll:
а как се тегли кредитче в условия на криза,ако може инфо,че иначе много проектчета замират..
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Предишна

Назад към E30