Тропане от предницата?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
е30
Здравей,
според мен ти са заминали тампоните на носачите - кръглите дето са под краката ти. Продава се гумата само или гумата заедно с ухото което се стяга с 2-та болта към купето. Цените само на гумите са до 30-лева бройката, а на гумата с ухото отиват към 80. За да извадиш стария тампон ще ти трябва преса. Бре не е фатално да си тропа, ма кат се фашташ да го правиш най-добре смени и двата. Ако пък имаш паре и не си сменял шарнирите - направо си земи 2 нови носача. Колкото до стабилизиращата щанга - тампони купих за 24 лева двата, но не забравяй, че има и биалетки. Успех
според мен ти са заминали тампоните на носачите - кръглите дето са под краката ти. Продава се гумата само или гумата заедно с ухото което се стяга с 2-та болта към купето. Цените само на гумите са до 30-лева бройката, а на гумата с ухото отиват към 80. За да извадиш стария тампон ще ти трябва преса. Бре не е фатално да си тропа, ма кат се фашташ да го правиш най-добре смени и двата. Ако пък имаш паре и не си сменял шарнирите - направо си земи 2 нови носача. Колкото до стабилизиращата щанга - тампони купих за 24 лева двата, но не забравяй, че има и биалетки. Успех
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- SammY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 //M42 power е39 525 tds Touring
Като се наведеш (в канала) погледни как са ти накраиниците
Ако е от там почти винаги се усеща и в волана ама всяко правило си има исключения ... ( лично съм се натъквал на такова
)
Успех...

Ако е от там почти винаги се усеща и в волана ама всяко правило си има исключения ... ( лично съм се натъквал на такова

Успех...
- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
SammY написа:погледни как са ти накраиниците :idea:
Ако е от там почти винаги се усеща и в волана ама всяко правило си има исключения ... ( лично съм се натъквал на такова)
Успех...
по-специялно десния
Диагнозата е вътрешен шарнир от дясната страна и си тропа направо в краката на пасажера.
Цена:44лв двата.
Ще ги сменям в събота.
Преди време се бях разбил в една дупка заради което се наложи и смяната на биалетките както и изправяне на дясната джанта , и наи вероятно от там е и този проблем.
Благодаря за предположенията на всички отзовали се.

Цена:44лв двата.
Ще ги сменям в събота.
Преди време се бях разбил в една дупка заради което се наложи и смяната на биалетките както и изправяне на дясната джанта , и наи вероятно от там е и този проблем.
Благодаря за предположенията на всички отзовали се.

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
tormentor1980 написа:Прав си пич, смени само отдесно квото тропа и след 1 седмица кат пуснеш тема 'Тропа ми сега и отлево', нема се пуашиш, отговорите ще са същите, но с обратна дирекция.
Успех със скраперийките. 408-цата навремето тате я поддържаше по-добре от повечето 'истински' БМВ фенове тук.
Не е лошо да се пусне 'важна' тема: 'Как да не купуваме оригинални БМВ части и как да изкрапереем по възможно най-евтиния начин? Части от други марки, които са евтини и стават с малко скраперийка:'

А, и още нещо - да ползваш части втора употреба не е нито срамно, нито скраперско, а практично, евтино и разумно. Пример: оригинален носач - това е едно криво желязо (при Е30), на което като му смениш шарнирите и тампона върши работа не по-зле от чисто ново такова желязо. Пък идва далеч по-евтино. Капиш?
А онова изказване да си оправиш колата за 20 години напред с оригинални части - може, но ако колата я направиш "гаражна"

It's not who You are, it's who You know...
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2