Окачване

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 2shae » 05 Май 2009, 21:57

SammY написа:Аз пък не смятам че Х&Р са толкоз скупа марка пак кони далеч не е наи доброто от към аморт.... На скъпите марки аморт. даже името немога да им запомна ма са много засукани :uups: един колега в форума продава Х&Р рег. пружинки на цена 400 кинта чисто нови...
п.п. аз съм с Х&Р секънд хенд ама не се реголират.. (доволен сам ма няма кинти за момента за аморт. )

Малко трудно ще я регулираш пружината.На всичко си има алтернатива,въпрос на вкус,опит и сондирани мнения.
No time like the present.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ЛЯСТОВИЦА С РАМКА

Мнение от rahoGabroveca » 05 Май 2009, 22:05

SammY написа:Аз пък не смятам че Х&Р са толкоз скупа марка пак кони далеч не е наи доброто от към аморт.... На скъпите марки аморт. даже името немога да им запомна ма са много засукани :uups: един колега в форума продава Х&Р рег. пружинки на цена 400 кинта чисто нови...
п.п. аз съм с Х&Р секънд хенд ама не се реголират.. (доволен сам ма няма кинти за момента за аморт. )

викаш Конито не става , а :?:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e30 //M42 power е39 525 tds Touring

Мнение от SammY » 05 Май 2009, 22:12

rahoGabroveca написа:

Каде прочети че кони не става ! Просто казвам истината КОНИ е наи доброто за цената си ... в смисал разбираш ме кво искам да кажа нали... ама да кажеш че кони е наи добро и е върха на сладоледа не ам съгласен ... аре със здраве ...
п.п. Аз също кътам пари за Кони и се ослушвам се пак и за др. марки...

олдскулърски облъченяк
Аватар

Мнение от Любака » 05 Май 2009, 22:16

Кътаи за истински БИЛЩАИН конито е бошлаф работа.
АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 05 Май 2009, 22:26

Любака написа:Кътаи за истински БИЛЩАИН конито е бошлаф работа.
:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 2shae » 05 Май 2009, 22:28

SammY написа:
rahoGabroveca написа:

Каде прочети че кони не става ! Просто казвам истината КОНИ е наи доброто за цената си ... в смисал разбираш ме кво искам да кажа нали... ама да кажеш че кони е наи добро и е върха на сладоледа не ам съгласен ... аре със здраве ...
п.п. Аз също кътам пари за Кони и се ослушвам се пак и за др. марки...

Ти пък къде прочете,че Кони е върха на сладоледа.Има Билщайн,Монро....Евтини варианти също всякакви.
Без хубаво окачване нямаш основа да градиш.Вземи почети малко повече,покарай с и без фарверк и тогава оценявай марките на пазара.
Повечето от сериозните автомобили във форума са именно с подобно окачване.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SammY » 05 Май 2009, 22:29

Любака написа:Кътаи за истински БИЛЩАИН конито е бошлаф работа.

Колега аз малко се чудя и все още събирам мнония и препоръки ... но все пак нещо ме тика към КОНИ отпред и отзад а др варянт който обмислям е КОНИ отпред и БИЛЩАИН от зад ,че БИЛЩАИН уж по твърди били ... :help:
П.П Никаде не съм прочел че Кони е върха ама въпроса на колегата и знака след него ме накараха да напиша точно това...
П.П2 Колега и тва за реглажа на пружината сериозно ли го написа ... пишеш като човек които уж ги разбира нещата ама вярваи ми има пружини който се реголират....( койловър нз дали го пиша правилно :uups: )

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 05 Май 2009, 23:18

Утре ако работят ще мина да инспектирам :mhihi:
и да видя момчетата кво ше ми предложат и кажат за тез хАмортисиори :mhihi:

А иначе има ли бг сайт дето да мога да разгледам окачване за е30 и е36 :?:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SammY » 05 Май 2009, 23:25

Многа са саитовете ама в promod.bg има кайловвъри Х&Р мисля че бяха пружините и жълто КОНИ ама за инфо се звъни :D
п.п тая снимка на адската машина в подписа ти от събора ли е ... тва има абати ТУРБОТО :shock:
п.п2 Колега те са доста ама не ги помня и ги нямам записани... аз се си питам чичо гугъл :D
Последна промяна SammY на 05 Май 2009, 23:37, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 05 Май 2009, 23:31

SammY написа:Многа са саитовете ама в promod.bg има кайловвъри Х&Р мисля че бяха пружините и жълто КОНИ ама за инфо се звъни :D
п.п тая снимка на адската машина в подписа ти от събора ли е ... тва има абати ТУРБОТО :shock:

Кажи и други сайтове ако знаеш да поразгледам :)
А иначе е28-цата...нямам думи за нея, всяка вечер я сънувам :uups:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 2shae » 06 Май 2009, 10:35

SammY написа:П.П Никаде не съм прочел че Кони е върха ама въпроса на колегата и знака след него ме накараха да напиша точно това...
П.П2 Колега и тва за реглажа на пружината сериозно ли го написа ... пишеш като човек които уж ги разбира нещата ама вярваи ми има пружини който се реголират....( койловър нз дали го пиша правилно :uups: )

Извинявай колега,ама малко двусмислици се получават при последните ти постове или поне аз така ги разбирам. :roll:
Звънях на едно момче от форума,което се явява нещо като представител на H & R.Та той обади цена около 350 лева за нови пружини,смъкващи 3 санта и половина отпред и отзад.В и-бея комплект пружини на 'H & R' и 'Eibach' започват от над 200$ за шест цилиндрова Е30-ка.Повечето са от USA,което донякъде е успокояващо за произхода им.
Жълтите конита наистина са дефицит,но ако следиш форума и имаш кинта веднага да реагираш ще се сдобиеш. :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 323

Окачване

Мнение от mikimau » 06 Май 2009, 12:17

Инфо от вчера за FKAKX044-60\40 350 лв до края на седмицатаИзображение
Няма да е зле някой ако кара с такова да сподели впечатленията си

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 06 Май 2009, 12:23

мноо ме кефите как говорите zа ока4ванията като жени zа коли.
- Мацко пьк да zае6 една жьлта кола бе6е :D
та и вие така, той бил6тайна то конито.
Мом4ета само да ви кажа 4е има бил6тай ока4ване което струва 30 000 еур има и такова което струва 300 еур. Нали се се6тате 4е има малка раzлика.
Уто4нявайте се са кой то4но бил6тайн Б6,Б10 и т.н.и кое то4но кони говорите. Какви пружини тьрсите, прогресивни и т.н.
Не zа друго а да стане пьлноценна темата и да могат хората които zнаят да ви посьветват.
пииz
Най-мразя да съм прав!!!

ентусиаст
Аватар

Re: Окачване

Мнение от slatanic » 06 Май 2009, 12:26

mikimau написа:Инфо от вчера за FKAKX044-60\40 350 лв до края на седмицатаИзображение
Няма да е зле някой ако кара с такова да сподели впечатленията си

За кое 350 лв неразбрах!? :help: :shock:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 323

Мнение от mikimau » 06 Май 2009, 12:37

За целия комплект,промо за събора :D

ПредишнаСледваща

Назад към E30