Сагата на Тошко - е30 - 328 - Вече няма да го има.....
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
- CheFs
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: E30 M3
Много яка история колега .. Пожелавам ти успех в бъдещите начинания .. и да кръстиш една кола - Касандра поне ... нещо женско 

- Пецата
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 compact 95' 1,6
- Мечтае да кара: m3 e92
Shondy написа:Еми това е алуминиевият блок, който се ползва в доста от новите двигатели на бмв, отново 6 цилиндров кубатурата му е 2800сс конете му заводски са само с 1 повече от 325-цата - 193кс, но върящият му момент е 290Нм което е силното при него.
е много накратко аз до колкото разбрах е ++++ коне от стоковия 193 я разкрий

ем какво да разкривам , малко колекторите не са му от него, малко валовете днес дойдоха с по-голям ъгъл след като ги мерихме, изпускателната система се оказа от 2.5 с една предна и една задна сонда, а при този 2-те сонди са на 2-те тройки
маховик ще слагам от м20 8кг и ще проверя за някакви други подобрения, че с 18-ките и чисто новите гуми на е36 не си искаше окачването и гумите, пък да видим тук какво ще му се стори. Между другото застана перфектно с 2 други тампона днес. Високо е картера от земята и в същото време седи прав. Тампоните няма да казвам за сега какви са ще покажа само малко снимки на мотора в коша.....

- Dakataaa
- младши ентусиаст
-
- Кара: квото има
- Мечтае да кара: E30 M3 Johnny Ceccoto
Това жьлтото Е36 кадето се вижда там на клипчето беше моето
Инак успех с проекта и дано го завьршите без много усложнения 

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Холандецо какво пак бе брат ми
Ще видя как ще се преборя утре с пиленето на 8.4 кг маховик от м20, който в момента искам да монтираме. Кардана с висящият лагер е другата дилема, защото още не съм го правил по този начин и не съм на 100% че ще стане. На всичкото отгоре дифа протече от към кардана, та и него трябва да сваляме за цялостна ревизия, което е свързано с пари дето нямам в момента. Ще се мъча и с една климатина перка от е36 дали ще влене в гредата отперд за да имаме поне малко по-нормално охлаждане. Ако всичко това е наред ще ни остане само връзването на инсталацията и ЕВС-а
Искам да попитам по-разбиращите дали да пипам помпата на съединителя и колко?

Ще видя как ще се преборя утре с пиленето на 8.4 кг маховик от м20, който в момента искам да монтираме. Кардана с висящият лагер е другата дилема, защото още не съм го правил по този начин и не съм на 100% че ще стане. На всичкото отгоре дифа протече от към кардана, та и него трябва да сваляме за цялостна ревизия, което е свързано с пари дето нямам в момента. Ще се мъча и с една климатина перка от е36 дали ще влене в гредата отперд за да имаме поне малко по-нормално охлаждане. Ако всичко това е наред ще ни остане само връзването на инсталацията и ЕВС-а
Искам да попитам по-разбиращите дали да пипам помпата на съединителя и колко?