E30 M43
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
а дифа с кво число ще е 

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- Prokudeniq
- младши ентусиаст
-
Скорости си сложих от М40 Е30, дифа май е 4.07, не съм сигурен от Е30 1,8 е. Кардана си е Е30-ков.porostorm написа:И карданите ли са от е36-цата?
Скоростната със същия захват ли е като на оригиналната на е30?
Инсталацията нещо схема![]()
Евала
Няма нищо по-страшно от активната глупост.
Някой ако иска имам за даване един М40Б16 с карантии от М43 правен преди 30к километра. Резултатът определено си заслужава, но не съм го правил аз, а този който го е правил не казва какво точо е сменил и с какво и не мога да ви помогна.
Резултатът беше много сила в ниските и нисък разход. Всичко това с диф 3,64 (никой не ми вярваше), така че действайте. В никой случай не е евтино, но става неразрушим икономичен двигател
Резултатът беше много сила в ниските и нисък разход. Всичко това с диф 3,64 (никой не ми вярваше), така че действайте. В никой случай не е евтино, но става неразрушим икономичен двигател

- devastator
- младши ентусиаст
-
евала колега,ти си един икономичен проектаджия

Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
Ludmil написа:Покрай кобилиците ще се смени и разпределителниа вал и повдигачите..... Но вместо кобилици от М40 да се сложат от М43 които контактуват с лагери към разпределителния вал.
http://wp1016621.wp027.webpack.hosteuro ... f01418.htm
жокери

- Vozq_bez_pari
- младши ентусиаст
-
- Кара: is turbo / 520i,и на жената е30ката
GEORGIEV написа:Ludmil написа:Покрай кобилиците ще се смени и разпределителниа вал и повдигачите..... Но вместо кобилици от М40 да се сложат от М43 които контактуват с лагери към разпределителния вал.
http://wp1016621.wp027.webpack.hosteuro ... f01418.htm
жокери
готина тема и без тва скоро не съм я ровил мойта.. ама как незнам немски

- Prokudeniq
- младши ентусиаст
-
Аз съм царя на икономиите. Ако се сещаш едно време на VW транспортерите слагах жигулкови моторетки и ги газифицирах. Ся едно приятелче дето вкарва "кошници" от Италия ще ми свали една газова инжекцийка за проектчето. Малко ще я поскопя, ама друго си е да плещиш 8 на 100 градско газ и извънградко 6 на 100. Много колеги ще кажат,че било скрапериййка. Да ама не събирам пари 6 месеца преди да се реша да тръгна на моренце или балканче ръгам 50 лева за газчица в джобата и си шперкам по националните пътища без да ми пука. Или вечер като излизам от 10-те лева да използвам 8 за бензин и с останалите 2 лв. да пия минералнавода, щото кафето е 3 лв. в МОЛ-а и на центъра. Друго си е обратната пропорциййка 2 лева газ и 8 лева за гъзарийкаdevastator написа:евала колега,ти си един икономичен проектаджия![]()

- devastator
- младши ентусиаст
-
Добре извинявай,ти си един икономичен скрапер

Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!
- Prokudeniq
- младши ентусиаст
-
В днешното кризистно време да си "скрапер" е престиж. Друго е да си кредитен патрон и колите вече да са ти иззети, а единствената останала да е някаква Мечка Пура или Бима Е32-ка с 5 литров мотор и да ти гние пред къщата щото нема кинти за застраховки и бензинdevastator написа:Добре извинявай,ти си един икономичен скрапер![]()

- Prokudeniq
- младши ентусиаст
-
Аз ли те накарах да си земеш двигател с електроника за автоматик и да му шибнеш ръчни скорости и после да не можеш да запалиш. Ми то така е като си скрапер, не си го купи с автомата и да немаш проблеми, сега се радвай на икономийката, поне не ти гори бензин като ти стои пред блокаNindja Prezarejdane написа:скрапер,
как се разбра с EWSа,
че аз два месеца не моа да разбера как да го изолирам,че ми пречи да запаля маротя,че тоя матор си е скрита лимонка,само да запали и ще наказва яко,сяка сутрин му се моля по 1 час и неще и неще пущиняка,
дееба тия пласмасови мотори м52б26,ще зема да си сложа един економик м43
Даите ми сьвет че вече се побьрках
иначе имам една е30ка дракстер за продаване 10 000 лева е цената на колата с проектов матор.

- devastator
- младши ентусиаст
-
скрапер на скрапер вика ли ве еййй,скрапер със скрапера ти

- Prokudeniq
- младши ентусиаст
-
Ти пък си най-големия скрапер. Аз ли да карам Е23-ка с М10В18 карбураторче на газчицаdevastator написа:скрапер на скрапер вика ли ве еййй,скрапер със скрапера ти![]()

- devastator
- младши ентусиаст
-
нинджата е скрапер ве скраперняк 

- Prokudeniq
- младши ентусиаст
-
Ааа, добре така съм съгласен с теб Баш Бай Скраперdevastator написа:нинджата е скрапер ве скраперняк

- devastator
- младши ентусиаст
-
Уранчето е последния писък на модата колега.Малко си поизостанал.Питай нинджата колко доволен остана от мини реакторчето в е30ската.Отвътре регулира реакцията с една пръчка от Бор,като я навира и я издърпва от реакторчето ,което от своя страна бомбардира м10-ката с атоми в резулт на което ,тя започва да свети ,аве щура работа-декадентска история.
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3