Интересна идея за преден лип
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
57 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
няма спор бе
човека пита за мнение и ние си го казваме... аз бих добавил една анкета.

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- petrashkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318I
- Мечтае да кара: БТР
като се замисля колко е рядък оригиналния
все пак и това е някакво решение
И чак да е грозно... просто ми се вижда леко различно (ама на снимките с тази трева не може да се види много добре)

Критика се приема
- Ludmil
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е46 M47N20
petrashkov написа:като се замисля колко е рядък оригиналния![]()
все пак и това е някакво решение
И чак да е грозно... просто ми се вижда леко различно (ама на снимките с тази трева не може да се види много добре)

Няма ли снимка на която може да се види по-добре?
- 320iPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше е39 530dM-sport,e60 530d M-sport
аз нагаждам нещо подобно сега,дразни ме идеята че не е оригинално на БМВ,но оригиналния ми го свиха,със стъклопластов не е работа просто то малко да го търнеш и се пробива или се чупи
бил съм с такава броня правих я два пъти и се отказах накрая
като цена и намиране излиза точно 22лева един такъв нож,но не това е въпроса а това че се намира лесно и ще издържи на спортно окачване и на бг. пътища
тези дни като го сложа и ако ми хареса как е ще пусна снимки да се види
бил съм с такава броня правих я два пъти и се отказах накрая
като цена и намиране излиза точно 22лева един такъв нож,но не това е въпроса а това че се намира лесно и ще издържи на спортно окачване и на бг. пътища
тези дни като го сложа и ако ми хареса как е ще пусна снимки да се види
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Като търсиш гледай да намериш втора употреба оригинален, защото са гумени и много се огъват, а тея новите евтините са много гадна пластмаса и са по-зле и от стъкопласта 

- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
няма спор никой да не спори
просто питам на кой му харесва и на кой не ... на мен много ми допада и както гледам ен съм единствен.... сега ще потърся и други снимки на тая е30ка да го видим по добре....

просто питам на кой му харесва и на кой не ... на мен много ми допада и както гледам ен съм единствен.... сега ще потърся и други снимки на тая е30ка да го видим по добре....
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- Ludmil
- ентусиаст
-
- hhhman
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30
- E30_M_Tech_ll
-
-
цената варира от 20 до 30 лв..
аз гледах вчера на един пасат и ме съмнява да има някво преправяне
особено ак оси земеш от гумените споилери.... единствено по закрепването ще има играчка малко но като цяло за полвин час работа пред блока....
аз гледах вчера на един пасат и ме съмнява да има някво преправяне
особено ак оси земеш от гумените споилери.... единствено по закрепването ще има играчка малко но като цяло за полвин час работа пред блока....
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- Illusion
- Бургаското явление
-
И на мен нещо не ми допада. Не знам на пасата как му седи, но толкова ниско на е30-ката имам чувството, че ще ринеш нещо. 

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- SammY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 //M42 power е39 525 tds Touring
от мен едно ЗА
определено орг. М добавка е по добре но както съм аз без нищо тоя варянт ми се вижда по 'арен
п.п Всеки има право да си засипе колата важно е него да го кефи

п.п Всеки има право да си засипе колата важно е него да го кефи

- Ludmil
- ентусиаст
-
- E30_M_Tech_ll
-
-
то ако тая кола от снимката дето аз съм пуснал е съсипана тогава не знам всички е30 кви са ....
намерих от къде съм свалил снимките всъщност е от обява... човека я е продал за 6000$
имам и други нейни снимки с оргинален исков лип и с него е по грозно
намерих от къде съм свалил снимките всъщност е от обява... човека я е продал за 6000$

имам и други нейни снимки с оргинален исков лип и с него е по грозно

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
E30_M_Tech_ll колега, първата е30-ка ,която си пуснал със сток брони ли е,че нещо не съм много в час 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- JoRkAtA_pld
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30-ката да си пали джапанките
- Мечтае да кара: E39 M5
57 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4