е30 monster project

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 26 Яну 2009, 16:52

K27 написа:ЗРТ не успяха да се класира за дебют и за "Start from Scrap", щот ползват непознати материали
Бате не мога та разбра за кой говориш и за кви материали става въпрос.
Изображение

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 26 Яну 2009, 17:01

а кога се очаква да започне прожекта
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от пенсионирана нинджа » 27 Яну 2009, 1:08

този прожект беше 1996 година,мнооого преди бат Стийн да стане Старши Ентусиаст,да не говорим ,че бат Андро не е и подозирал ,че един ден ще създаде бмвпавар-бг.
По онези времена нямаше евро съюз и некво изобилие от части.Двигател от по-съвременен Мергел струваше колкото пол'вината камион,затва се спрях на двигател от КАМАЗ-най-доброто от руската школа до момента ,а пък и авто-крадците тогава беха в най-романтичните си години и некъв присъстваше на сбирката на мозъците на проекта,подочул че ни требва КАМАЗ и на другия ден без никой да му е казвал цъфна с едно самосвалче от горната марка и ща не ща требваше да му броя 500 кинта :lol:
А ето и проекта ми:
http://moskvich-bg.org/phorum-5.2.6a/read.php?3,26050
http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... id=8525683
Карам също Лоренцо Змиеядеца да ме нахрани със снимка отзад,да видим красивото дупе как седи като нааканко :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от пенсионирана нинджа » 27 Яну 2009, 1:11

Аз пък знам един Мерцедес тип СОМ със 7,2 искаш ли да ти продам един ;)
А ето и проекта ми:
Карам също Лоренцо Змиеядеца да ме нахрани със снимка отзад,да видим красивото дупе как седи като нааканко :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Indiana » 27 Яну 2009, 1:31

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kompi » 27 Яну 2009, 1:46

Трудно ще ги стигнем тия Ххараби! :shock:
Сучииии!

ентусиаст
Аватар
Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car

Мнение от ico-bmw » 27 Яну 2009, 1:49

:shock: :shock: Тва е станало много оригинално!!!
Ама никога няма да си накажа така е30-ката :shock:
Drive Only Cool Cars - E30 Baby :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от пенсионирана нинджа » 27 Яну 2009, 2:45

Тва на снимката е жив ташак.Моето беше найстина монстер.Само си представи мъничките куми от ЗИЛ 131.Нищо не съм рязал по калници или подкалници и седеше брутално на е30 колесна база със ширината на виетнамката.Тва като го гледам и то е със зависимо окачване миличкото,само че окъдето мине виетнамката,това ще е затънало 10 пъти.
Аве моето момче,що ме караш да ти говоря истини от който ще ви заболи много.Вашите да ги наречем е30-ски ако им удара по един шут и ше им паднат таваните ве пич.На половината гредореда мене гледа тебе вижда,а пък на другите 100% са им спукани пунктшвайците от умора по бг пътищата.2/3-ти пък са на метанче,уренче и оцетче и то останаха на газара,андро още една две максимум за целия форум.Можеш да си и викаш е30ска ,ама то си е копторка.
А ето и проекта ми:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 27 Яну 2009, 3:10

пенсионирана нинджа написа:този прожект беше 1996 година,мнооого преди бат Стийн да стане Старши Ентусиаст,да не говорим ,че бат Андро не е и подозирал ,че един ден ще създаде бмвпавар-бг.

айде да не правим нещата лични... първия път го приех майтапa(не знам кой го изтри), но усещам някаква тенденция?
Последна промяна steeN на 27 Яну 2009, 3:18, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: lancia delta, bmw e46

Мнение от HF4WD » 27 Яну 2009, 13:33

е това е вече монстер

Изображение

Изображение

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 27 Яну 2009, 14:11

и кое му е чудовищното? :roll:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kompi » 27 Яну 2009, 19:15

HF4WD написа:е това е вече монстер

Изображение

Изображение

Е32-то рулира!
Сучииии!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30-ката да си пали джапанките
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от JoRkAtA_pld » 27 Яну 2009, 19:58

Нямам думи :shock: :shock:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от щирлиц » 27 Яну 2009, 21:15

пенсионирана нинджа написа: Аве моето момче,що ме караш да ти говоря истини от който ще ви заболи много.Вашите да ги наречем е30-ски ако им удара по един шут и ше им паднат таваните ве пич.На половината гредореда мене гледа тебе вижда,а пък на другите 100% са им спукани пунктшвайците от умора по бг пътищата.2/3-ти пък са на метанче,уренче и оцетче и то останаха на газара,андро още една две максимум за целия форум.Можеш да си и викаш е30ска ,ама то си е копторка.
Що имаш нещо по-добро ли??предполагам,че може и да имаш,ама тва не ти дава правото да обиждаш нашите коли!!!Всеки според вьзможностите си!!!аз сьщо не бих си наказал така ДОБРЕ ИЗГНИЛАТА Е30-ка :winky:УПС КОПТОРКА :!:
Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Prokudeniq » 27 Яну 2009, 21:40

Прерових целия нет и никъде не намерих BMW - Monster Truck. Все американски коли бяха и на едно място имаше микробус Форд Транзит даже малко се :shock: като го видях, ама карай трябва да има и такива неща. Нека колегата го направи и покаже творението. Преди години мислих да правя такова с Жигулката ми, но една сутрин като се събудих и шасито (виетнамка) ми беше хванало крака. Явно мангалите не спят нощем. Минаха ми всякакви мераци и се отказах. Подкрепям го в идеята му и ще се радвам ако мога да му помогна. :D
Няма нищо по-страшно от активната глупост.

ПредишнаСледваща

Назад към E30