НИКОИ НА СИЛА НЕ Е НАСИЛЕН ДА ЧЕТЕ МОИТЕ ТЕМИ
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
от някой негови постове ми стана ясно 4е разбира,ма тука не е мястото да се прави на шут,дразни такаTUZara` написа:Не е нито луд..нито глупав....Умишлено се прави на шут като се опита да ни каже или по точно покаже,нещо което всички знаем а никой нищо не прави по въпроса...И един вид си ни отваря спам темички...Но е точно така както бях казал в една друга тема.СЪс сигурност разбира много...и със сигурност ни прави на маймуни..А тези който няма кво да правят просто или си цъкат емотикани да си трупат мнения,или минават с обичайното за дилъра,хапчето,дозата,реколтата колко е луд и колко е проз...Ми не е ...ние сме прости едно,че позволяваме форума ни да е "Весник Посредник" друго,че търпим подобни юзъри....100% на неговото ИП излизат поне 5 ника....
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
bavareca_86 написа:аре баннете го тоа бе дееба и дразнитела,ти тъп ли си или на тъп се правиш ве,незнам от колко ника пишеш или там квото е,ма земи се у раце малко,некой пубер ли си какво си,бахти дразнитела си заклевам се
Дразнител, дразнител, ама нЕма нужда от усмирител.

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
То за целта отдавна се сетиха и глупавите като мен. Въпроса е защо не са се сетили тези които трябва. Иначе и аз научих нещо от капацитетите
малиии сега трябва да почета още малко да разбера точно как се правят тия работи и ........... повече никога няма да стъпя на работа.vassport7 написа:Едно приятелче ме изпрати при Росен( може да го знаете)ходих до тоя Росен ама иска ми 5000 само за монтаж,ама не ми дава срок на проекта и сьм чул че бил несериозен и ще забави доста
пс.не го познавам тази човек,какво ще кажете как да постапя,иначе имам парата за монтажа,ама се корлебая кво да правя
даите сьвет
- devastator
- младши ентусиаст
-
Е пак хвана конспирацията Зендерка
Странно ти изглежда аз и Васето да сме един и същи човек с различни никове,най-малкото имаме различен стил и граматика.От друга страна пък щом сме различни ,но все пак приятели защо той да ми прави антиреклама
Тъмна материя която дълбоко вълнува твоето малко-психоаналитично мозъче.Може би истината ще разбереш когато станеш старши ентусиаст дай-боже модератор
А пък мен специално ме задължиха на този да му чета темите.Потребителя с ник К27 ме унижи и ми скъса дреха.Каза ми че ако не чета на СпортнотоВасе темите,щял да ми навре бензиновия Икарус от аватарчето там където слънце не ме е огрявало

А пък мен специално ме задължиха на този да му чета темите.Потребителя с ник К27 ме унижи и ми скъса дреха.Каза ми че ако не чета на СпортнотоВасе темите,щял да ми навре бензиновия Икарус от аватарчето там където слънце не ме е огрявало

- Lenco
- Старши скрапер
-
Не съм писал такова нещо, просто ви се възхищавам. Освен това някой кретен ми прати ЛС, че това ти било някаква програма препоръчана от психиатър, вместо да тормозиш домашните да се регваш и да си обсъждаш във форума. Аз обаче не му повярвахdevastator написа:Странно ти изглежда аз и Васето да сме един и същи човек с различни никове,най-малкото имаме различен стил и граматика.От друга страна пък щом сме различни ,но все пак приятели защо той да ми прави антиреклама

- bavarcheto.su11
- кандидат ентусиаст
-
Re: НИКОИ НА СИЛА НЕ Е НАСИЛЕН ДА ЧЕТЕ МОИТЕ ТЕМИ
vassport7 написа:И НА МЕН НЕ МИ Е ИНТЕРЕСНО В ПРОДАВА ДА ЧЕТА САМО :
ТЕНИСКА,ЯКЕ,РАКИЯ,ШУШОНИ,СЕКЦИЯ,ПЕЧКА,ПЕРАЛНЯ,ВЬДИЦА, ТАРАМБУКА,СИНТЕЗАТОБР, ГСМ,СЛЬНЧЕВИ ОЧИЛА,ОРИГИНАЛНИ МАРАТОНКИ,ЛАПТОПИ,МИСЛЯ ЧЕ СТИГА
ТОЗИ ФОРУМ СЕ Е ПРЕВЬРНАЛ В БИТАК ОТ ШЕКЕР МАХАЛА
можеш да ми пратиш малко ракиица по еконта

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Айде стига, замислете се всички какви ги вършите в последно време и защо тези 3 - 4 човека са решили да се подиграват с вас 

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- K27
- кандидат ентусиаст
-
ge_a написа:Айде стига, замислете се всички какви ги вършите в последно време и защо тези 3 - 4 човека са решили да се подиграват с вас
Те нали беше 1 човек, ве баце? Доста ДС-та и ОФ-ета го разкриха в този форум, направиха му психоанализа, предписаха му медикаменти, заплашваха го и му говореха с лоши чувства? Откъде сега станаха 3-4 човека?
Ама то З(айците)ендерите и другите изтъкнати Членове са тънки психолози и разбирачи на разтроените-разчетворените личности. Има и побойници като ВесоПеса. Има, и то доста, и герои от анимационни филмчета, дето по всеки въпрос имат мнение и емоутиконките за тях са висша форма на общуване, ама те ши кайш не вредят като нинджите...
Има и разни Гурута в тоя подфорум, само поклони и втриване на кълки за тях, плюс неконтрулируеми движения на таза в знак на раболепие и виртуални маанета за добро бъдеще в този подфорум.
Та викаш, тия 3-4 (1) човек(а) се подиграват с достойните оратори във форума? Знам ли и аз, вече взех да се съмнявам един ли съм, четирима ли съм...
Я подай ми, мила мамо, тенджурката с боба...
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
K27 написа:ge_a написа:Айде стига, замислете се всички какви ги вършите в последно време и защо тези 3 - 4 човека са решили да се подиграват с вас
Та викаш, тия 3-4 (1) човек(а) се подиграват с достойните оратори във форума? Знам ли и аз, вече взех да се съмнявам един ли съм, четирима ли съм...
Толкова са, ако сметнеш и раздвоението и разтроението може да дойдат доста повече, но съм съгласен с теб че всичко живо се прави на компетентно и после истипоса някоя тема ни в клин ни в ракав с ламерски въпрос

- Lenco
- Старши скрапер
-
На мен по принцип ми е трудно да мисля, но наистина съм объркан. Не е нормално толкова много професионалисти (ако са много) да отделят толкова внимание на аматьорчета/зайци като мен, за което Аз се чувствам поласкан (за останалите не знам). От друга страна ако са 10 човека е нормално да вземат 5000 за трансплантация и си делкат по 500, доста приличен надник даже за професионалист според мен. Ако намекваш за поговорката "По-умния (де да беше по-знаещия) отстъпва" аз ще те послушам.ge_a написа:Айде стига, замислете се всички какви ги вършите в последно време и защо тези 3 - 4 човека са решили да се подиграват с вас
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
Ще се опитам да го обясня, значи преди време всички работеха в екип , ако се върнеш в темите назад ще видиш че не се пускаха теми от рода на къде се развърта болт, ами хората споделяха аз наравих това и се прави еди как си, сега обаче всички искат инфо на готово, да ама на всеки които си назапал ръцете зада разбере нещо му е писнало да обеснява за десети път, на колега които дори не си е направил труда да ползва търсачката и от там идват разминаванията и дразгите.
П.С. А за това колко взимат за птрансплантаций си е техен проблем, щом има кой да им дава значи всичко е наред
Не луд този които яде баницата, а този който му я дава 
П.С. А за това колко взимат за птрансплантаций си е техен проблем, щом има кой да им дава значи всичко е наред

- пенсионирана нинджа
- кандидат ентусиаст
-
Зендерка на мен ли така ми се струва или се опитваш да правиш оценка на чужд труд пиленцето ми
Аз мисля че да критикуваш дадена свършена работа и да коментираш стойноста й са доста различни неща и не бива да ги бъркаш.
Понеже тук от известно време ревеш,че си подценяван а в действителност си супер умно психоаналитично копеле ще ти задам само един въпрос за да видим си ли ти толкова умен колкото се мислиш или не.
ВЪПРОС:Зендерка-пилинка откъде ще си закупиш чувалче пиперец или картофи?
ОТГОВОР А:От сергията на пазарчето в близост до кооперацията в която живееш.
ОТГОВОР Б:От производителя който ги вади директно от нивата и продава на пътя в близост до кварталчето в което живееш.
ПОЯСНЕНИЕ:Цената на зеленчука от производителя е с 30до50% по евтина от пазара и колата която те кара до производителя,който е на 5км. от тебе е икономична.
Отговори с А или Б и ЗАЩО?

Аз мисля че да критикуваш дадена свършена работа и да коментираш стойноста й са доста различни неща и не бива да ги бъркаш.
Понеже тук от известно време ревеш,че си подценяван а в действителност си супер умно психоаналитично копеле ще ти задам само един въпрос за да видим си ли ти толкова умен колкото се мислиш или не.
ВЪПРОС:Зендерка-пилинка откъде ще си закупиш чувалче пиперец или картофи?
ОТГОВОР А:От сергията на пазарчето в близост до кооперацията в която живееш.
ОТГОВОР Б:От производителя който ги вади директно от нивата и продава на пътя в близост до кварталчето в което живееш.
ПОЯСНЕНИЕ:Цената на зеленчука от производителя е с 30до50% по евтина от пазара и колата която те кара до производителя,който е на 5км. от тебе е икономична.
Отговори с А или Б и ЗАЩО?
- пенсионирана нинджа
- кандидат ентусиаст
-
Васе ский къв е тапир тоа,били сме такива,били онакива обаче в същото време ни вярва.Фърляме го на асмата да пасе и той миличкия жули марули.
- Illusion
- Бургаското явление
-
Обещал бил да не пише.
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3