Нехарактерен шум - Помагайте
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
75 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
Re: :)
KEVIN-30 написа:Самолетите като излитат винаги се получава силен шум след 160km/h
![]()
![]()
![]()
Тва най-силно се чува на 1 и 2ра скорост!На 3та галактическа се оправят нещата и звука преминава от леко дразнещ в досаден!

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Ogres-Power написа:M-TEAM написа:Ogres-Power написа:dido-bmw написа:Щомто ти е втори мотор значи проблема не е в него.Погледни проблема да не е в стоповете натисни спирачка и слез да видиш дали светят!
Ей ся ходих да пробвам, ма немога толкова бързо да слезна да погледна стоповете. Тоя педал на спирачката много бързо се връщаУтре ша отида до руския пазар и ще си взема един бастун да заклъча педала както е натиснат и ще погледна стоповете
дай на някое циганче 50 ст то ще го натисне ама ти гледай дали светят равномерно
Ей тва е страхотна идея, ма да не земе да духне с колата и после да си я намеря в белканто-то
Т'ва с цигането в багажника винаги е било добра инвестиция, хем стъклата 'щи търка по светофарите, че може да го оставяш и да заработва, пък и са си още 2 ръце и то на циганче

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- Ogres-Power
- кандидат ентусиаст
-
Re: :)
slatanic написа:KEVIN-30 написа:Самолетите като излитат винаги се получава силен шум след 160km/h
![]()
![]()
![]()
Тва най-силно се чува на 1 и 2ра скорост!На 3та галактическа се оправят нещата и звука преминава от леко дразнещ в досаден!
Не съм включвал 3-та страх мее

Шперкам си с куатрото
Искам сняг и лед бре не дъжд 

- Ogres-Power
- кандидат ентусиаст
-
bigmurzi написа:Ogres-Power написа:M-TEAM написа:Ogres-Power написа:dido-bmw написа:Щомто ти е втори мотор значи проблема не е в него.Погледни проблема да не е в стоповете натисни спирачка и слез да видиш дали светят!
Ей ся ходих да пробвам, ма немога толкова бързо да слезна да погледна стоповете. Тоя педал на спирачката много бързо се връщаУтре ша отида до руския пазар и ще си взема един бастун да заклъча педала както е натиснат и ще погледна стоповете
дай на някое циганче 50 ст то ще го натисне ама ти гледай дали светят равномерно
Ей тва е страхотна идея, ма да не земе да духне с колата и после да си я намеря в белканто-то
Т'ва с цигането в багажника винаги е било добра инвестиция, хем стъклата 'щи търка по светофарите, че може да го оставяш и да заработва, пък и са си още 2 ръце и то на циганче

Шперкам си с куатрото
Искам сняг и лед бре не дъжд 

- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
Виж проблема да не е ш задкорминолто устройство.На мен същия проблем го прави като съм без резервна гума след 180 на 3-та. Та те съветвам да си вземеш Голфе, при тях и следд 240 на 3-та няма никви проблеми, а колибритата са още по-добре-на 4-та 300 а вече пета лети 

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
да праи да праи колко да праи на юфка все ша грамнат и ще спре да вьрви юфката
Последна промяна vassport7 на 08 Яну 2009, 13:39, променена общо 1 път
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
неставаше вапрос за теб ве ламерvassport7 написа:то сигурно ти си ми батко ама,да праи да праи колко да праи на юфка все ша грамнат и ще спре да вьрви юфката
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
bavareca_86 написа:неставаше вапрос за теб ве ламерvassport7 написа:то сигурно ти си ми батко ама,да праи да праи колко да праи на юфка все ша грамнат и ще спре да вьрви юфката
новаци ко да ги праиш

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
според мен автора на темата се бърка с километража щото е бил заслепен от светещите пръскалки и неона в купето
Според мен е бил на втора ама на 280км а оборотите са били много ниски, затова се е получаваш шума и притрисането 

- Ludmil
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е46 M47N20
Оги, този шум се получава от ниските обороти на двигателя. Свали от 2-ра на 1-ва и ще изчезне.
А на задна има ли го този шум при 160?
А на задна има ли го този шум при 160?
75 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5