проблем със спирачките
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- BMWPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: колко да кара
- Мечтае да кара: Е34-540
- Детайли за колата: То кола ли е чудо ли е
Аз пък имам един малък въпрос ,като натискаш педала отвори ли казанчето със спирачната течност да видиш за някъкви аномалий
виж дали не бълбука в казанчето от сервото ,и също така виж задните спирачки дали всичко си направил като хората (погледни цилиндърчетата как са или за някоя откачена пружина и тн.)виж някъде да не тъпче въздух,погледни си пробките и така и накрая помпата
Това ти го казвам защото през годините съм виждал какво ли не дори невероятни неща които сигурно ще ти се сторят смешни както и на много тука от форума но спестяват много СТРАДАНИЯ
айде весели празници 
виж дали не бълбука в казанчето от сервото ,и също така виж задните спирачки дали всичко си направил като хората (погледни цилиндърчетата как са или за някоя откачена пружина и тн.)виж някъде да не тъпче въздух,погледни си пробките и така и накрая помпата

Това ти го казвам защото през годините съм виждал какво ли не дори невероятни неща които сигурно ще ти се сторят смешни както и на много тука от форума но спестяват много СТРАДАНИЯ

<<<DRIVE BMW ONLY>>>
- chipipk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 318 is;e30 325ix+ инхалатор
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
е30
Огледай за течове под скоростната кутия или гледай в казанчето дали губи въобще. За долна помпа има некъф ремонтен комплект за 8 лева, ако от там е проблема, иначе можеш и профилактично да смениш цялата спирачна течност. Успех
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- BMWPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: колко да кара
- Мечтае да кара: Е34-540
- Детайли за колата: То кола ли е чудо ли е
Явор написа:е тя нова помпа е 30тина лева брестига с тея ремонтни комплекти за по 8 кинта
Точно а и тая помпа за да здаде багажа явно не е само проблема в гумичките ,цилиндъра се скапва също и като ги смениш тея гумички след масец макс някъде на булеварда овисваш като пълен капут

Айде весели празници
<<<DRIVE BMW ONLY>>>
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- chipipk
- кандидат ентусиаст
-
колеги никаде не тече нито губи течност.вазможно ли е от големи гуми да съм преебал помпата ,преди да сложа зимните бях с 225
- dido-bmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30М40Б18 touring/MB190 1.8
- Мечтае да кара: еМММММ
Що не каза че си бил с такива гуми тука цял форум да хвърля боб за твойте спирачки прецакал си помпата с тях.
П.п Върви си купи помпа не се излагай,че скоро и резервната гума ще припомпаш май.
П.п Върви си купи помпа не се излагай,че скоро и резервната гума ще припомпаш май.
Поздрави.
- chipipk
- кандидат ентусиаст
-
колеги имам ново 20 по темата смених и задните накладки сега при драпната рачна има яки спирачки но рачнета не таржи като я пусна пак няма спиране
- Myxa-TePoPuCT
- младши ентусиаст
-
А барабаните колко ръб имат ?
Щото ако са много изтъркани барабаните, ще трябва малко повече ход на помпата, или пък ще трябва пак да натиснеш, за да могат и задните накладки да започнат да трият ( малко или много ). Налягането от помпата отива за да разтвори задните накладки и трябва пофторно натискане за да спира вече както си трябва ( не че и преди тва не спира, но... )
тва е ако няма въздух и течове в системата.
Щото ако са много изтъркани барабаните, ще трябва малко повече ход на помпата, или пък ще трябва пак да натиснеш, за да могат и задните накладки да започнат да трият ( малко или много ). Налягането от помпата отива за да разтвори задните накладки и трябва пофторно натискане за да спира вече както си трябва ( не че и преди тва не спира, но... )
тва е ако няма въздух и течове в системата.
- dido-bmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30М40Б18 touring/MB190 1.8
- Мечтае да кара: еМММММ
- chipipk
- кандидат ентусиаст
-
- chipipk
- кандидат ентусиаст
-
- ///Явор
- Летящия холандец
-
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3