Ами и аз да се похваля с мойто мом4е
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- small
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34
Делян отдавна не е на 5-тия
този които е там също е много добър
честито за колицата брат ми беше слагал броня от вектра на едно такова става като се има предвид че скрива и оня грозен леген за гумата
обади се за лепенките ще ги махнем без да я осакатим

честито за колицата брат ми беше слагал броня от вектра на едно такова става като се има предвид че скрива и оня грозен леген за гумата

- Mecho Puh
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 340, e34 530, e30 328, e87 120d
- Мечтае да кара: E30 M3 Evo Touring ,E34 M5 Touring
- Детайли за колата: E30 325 touring,сток беше М20Б25, после М50Б25, а сега вече е М60Б40,подготвена е за дрифт,изпускателната система е модифицирана и е 2Х60мм,средно оригинално Х - образно от е38 740i и задни проходни гърнета Крафт Моторспорт, ECU Megasquirt 3 PRO, модифицирана всмукателна система,въздушен филтър Green Racing Performance,полиуретанови тампони на цялата ходова част, Wisefab Lock Kit, окачване Raceland с Bilstein амортисиори ,седалка Промод Реисинг, колани Schrot,клетката е fullsize Крафт Моторспорт
Re: .
Не се сърди,ама в такъв случаи съвета ми е махаи всичко и си вземи някакъв полиестер ама комплект - предна,задна,прагове и напред...!кичоне написа:Mecho Puh написа:Колега ,дати е честита и с здраве да си я караш,само моля те,ако наистина се кефиш на колата с тая броня измисли начин да я довършиш,т.е. да и сложиш и подобна за отпред за може колата да е в един стил изпълнена
Благодаря за съвета
Мислил съм по въпроса но за сега не съм намерил алтернативно решение т.е. да набавя подходяща предна броня
Молим да ми се помогне![]()
Ще съм задължен

- кичоне
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30+е34
- Мечтае да кара: е30+е34+е38
- Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!
Делян отдавна не е на 5-тия
този които е там също е много добър
Мисля да посетя тая седмица 5-ти километър.А за механик по ходова 4аст и двигател евентуално там ли да търся пак или да се ориентирам някаде другаде
4е имам малка нужда,щот няма време сам да си погледна колицата,с тая пуста работа като се прибера ве4ер е тъмно,а събота и неделя се ми се налага да пътувам някаде .Обикновенно ремонтите ги извършвам сам ама тя път ще тряа друг да се погрижи за дзвера 

Мисля да посетя тая седмица 5-ти километър.А за механик по ходова 4аст и двигател евентуално там ли да търся пак или да се ориентирам някаде другаде

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
с този вид на колата в смислен сервиз няма да те погледнат с добро око
неможе с кола за 1200лв,направена на нищо да се пишеш ентусиаст,при положение,че има за 1500лв абсолютни оригинали двойни стопове.
и немога да разбера какво ще ти е удовлетворението,като се качиш в нещо,което отдавна е избягало от първичната си индентичност
неможе с кола за 1200лв,направена на нищо да се пишеш ентусиаст,при положение,че има за 1500лв абсолютни оригинали двойни стопове.
и немога да разбера какво ще ти е удовлетворението,като се качиш в нещо,което отдавна е избягало от първичната си индентичност

- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
що да неможе аиде обясни ми ? само ти ли като имаш ПРИМЕРНО жанти за 1200 лева може да се наречеш ентусияст ? предполагам момчето си е зело колата скоро предполагам работи а може и да не работи и се опитва с каквото може да я поддържа...така че малко критиката ти не е умесна
не ми харесва такова мислене зажалост типично за българския характер и самосъзнание на Баи Ганьо.

- кичоне
- младши ентусиаст
-
[quote="павката"]с този вид на колата в смислен сервиз няма да те погледнат с добро око
[/quote]
Абе аз не се пиша за адски вмания4ения ентусиаст,а просто съм човек,който харесва този модел на БМВ.
Плюс това ако ти изкоча със BMW е30 за 1200лв и съм му нахакал тунинг по ходова част и body i ДВГ за над 30 000лв съответно да ре4ем и няма нищо общо със стандартните тунинги за е30 пак ли ще ми ре4еш че не съм ентусиаст????!!!!
Или ще ми е ахкаш и охкаш от удивление а?
Аз смятам 4е основно се знае за какъв модел на БМВ става въпрос и съм на принципа 4е трябва да съм разли4ен от останалите,защото ми е писнало да виждам едно и също навсякаде(една и съща кола да е в еднакъв вид,но просто в различен цват боядисана) (за което смятам 4е е малко банално) .Нямам предвид нищо лошо останалите е30(били те с м-текс или каквито щеш направени,защото смятам,4е изглеждат доста добре ) ама искам да съм разли4ен.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... id=9334177

Абе аз не се пиша за адски вмания4ения ентусиаст,а просто съм човек,който харесва този модел на БМВ.
Плюс това ако ти изкоча със BMW е30 за 1200лв и съм му нахакал тунинг по ходова част и body i ДВГ за над 30 000лв съответно да ре4ем и няма нищо общо със стандартните тунинги за е30 пак ли ще ми ре4еш че не съм ентусиаст????!!!!

Аз смятам 4е основно се знае за какъв модел на БМВ става въпрос и съм на принципа 4е трябва да съм разли4ен от останалите,защото ми е писнало да виждам едно и също навсякаде(една и съща кола да е в еднакъв вид,но просто в различен цват боядисана) (за което смятам 4е е малко банално) .Нямам предвид нищо лошо останалите е30(били те с м-текс или каквито щеш направени,защото смятам,4е изглеждат доста добре ) ама искам да съм разли4ен.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... id=9334177
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
- кичоне
- младши ентусиаст
-
От два дена няма десен заден Габарит!!!
Днеска си смених стоповете и двата ама не заради габарита ами защото си бяха за хвърляне
.Но след това пак нямах!!!
Проверил съм цялата верига бушони кабел и т.н. не можах да открия от каде се губи тока към него.
Накрая пуснах кабел от левия габарит към десния и сега вси4ко е ток и жаццаа
Ама не искам да е така за постоянно.Дразня се така
Ако някой има неква идея да помогне
Днеска си смених стоповете и двата ама не заради габарита ами защото си бяха за хвърляне

Проверил съм цялата верига бушони кабел и т.н. не можах да открия от каде се губи тока към него.
Накрая пуснах кабел от левия габарит към десния и сега вси4ко е ток и жаццаа

Ама не искам да е така за постоянно.Дразня се така
Ако някой има неква идея да помогне

- small
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34
- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
колега за бояджия иди при Павката в Лозово незнам дали няма да има много коли за правене ама си струва да опиташ момчето е мн кадърно и работи без грешка!
- кичоне
- младши ентусиаст
-
Здравете колеги!
Не ми си отваря нова тема за това пиша тук.
Преди малко се прибрах от Ямбола.Малко след като го напуснах забелязах 4е стрелката на температурата минава центаря
Ам адски много се озада4их
.установих 4е нема и парно ве4е
.Веднага ми свтна 4е май нема вода.
Отварям капа4ката светвам с фенера глеам нема вода
прегледах навсякаде никаде те4 ама никаде
.Погледнах и маслото,и там няма следа от вода.проверих и в купето да неби си викам радиатор4ето на парното да е пукнато и да вкарва в купето,макар 4е ако беше така щеше да фунтори на антфриз яко
.Ам и тва не беше.баси загадката
Изчаках да истине напълно колата запалих имах литър и половина вода налях я предварително и се докопах до бензиностанция,там заредих яко с антифриз запалих колата загря нормално пое си колкото треа вода по4аках я малко и просто шестак ви каам
И от там до Бургас само яко над 3500 оборота направо и взех здравето.без да надмине стрелката границигте на опасното вси4ки си бехсе пове4е от шестак
Ай сега някой да ми каже какво беше станало аз не знам
Имайте предвит 4е тръгнах за Ямбол към седем и нещо ве4ерта като преди това съм проверил колата както му е реда дали вси4ко и е наред с води и т.н.
Няколко 4аса след това гафа стана.
Ам аз не знам ко беше тва 4удо

Не ми си отваря нова тема за това пиша тук.
Преди малко се прибрах от Ямбола.Малко след като го напуснах забелязах 4е стрелката на температурата минава центаря

Ам адски много се озада4их

Отварям капа4ката светвам с фенера глеам нема вода

прегледах навсякаде никаде те4 ама никаде

Изчаках да истине напълно колата запалих имах литър и половина вода налях я предварително и се докопах до бензиностанция,там заредих яко с антифриз запалих колата загря нормално пое си колкото треа вода по4аках я малко и просто шестак ви каам

И от там до Бургас само яко над 3500 оборота направо и взех здравето.без да надмине стрелката границигте на опасното вси4ки си бехсе пове4е от шестак

Ай сега някой да ми каже какво беше станало аз не знам

Имайте предвит 4е тръгнах за Ямбол към седем и нещо ве4ерта като преди това съм проверил колата както му е реда дали вси4ко и е наред с води и т.н.
Няколко 4аса след това гафа стана.
Ам аз не знам ко беше тва 4удо

- кичоне
- младши ентусиаст
-
а бре маняци кажете кво да я прая тая кола
днеска двапати ми загря пак и хвърли антивриза
няма теч никаде не губи вода маслото,няма вода при него в купето не влиза вода вси4ко е тип топ а загрява
да не би да не може да се обезвъждуши и като позагрее да надува марку4ите не нам
много моля да ми се помогне със съвет

днеска двапати ми загря пак и хвърли антивриза
няма теч никаде не губи вода маслото,няма вода при него в купето не влиза вода вси4ко е тип топ а загрява
да не би да не може да се обезвъждуши и като позагрее да надува марку4ите не нам
много моля да ми се помогне със съвет

- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3