Ами и аз да се похваля с мойто мом4е

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е34

Мнение от small » 09 Дек 2008, 18:36

Делян отдавна не е на 5-тия :mhihi: този които е там също е много добър
честито за колицата брат ми беше слагал броня от вектра на едно такова става като се има предвид че скрива и оня грозен леген за гумата :mhihi:
обади се за лепенките ще ги махнем без да я осакатим ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30 340, e34 530, e30 328, e87 120d
Мечтае да кара: E30 M3 Evo Touring ,E34 M5 Touring
Детайли за колата: E30 325 touring,сток беше М20Б25, после М50Б25, а сега вече е М60Б40,подготвена е за дрифт,изпускателната система е модифицирана и е 2Х60мм,средно оригинално Х - образно от е38 740i и задни проходни гърнета Крафт Моторспорт, ECU Megasquirt 3 PRO, модифицирана всмукателна система,въздушен филтър Green Racing Performance,полиуретанови тампони на цялата ходова част, Wisefab Lock Kit, окачване Raceland с Bilstein амортисиори ,седалка Промод Реисинг, колани Schrot,клетката е fullsize Крафт Моторспорт

Re: .

Мнение от Mecho Puh » 09 Дек 2008, 19:14

кичоне написа:
Mecho Puh написа:Колега ,дати е честита и с здраве да си я караш,само моля те,ако наистина се кефиш на колата с тая броня измисли начин да я довършиш,т.е. да и сложиш и подобна за отпред за може колата да е в един стил изпълнена ;)

Благодаря за съвета
Мислил съм по въпроса но за сега не съм намерил алтернативно решение т.е. да набавя подходяща предна броня
Молим да ми се помогне :D

Ще съм задължен :help:
Не се сърди,ама в такъв случаи съвета ми е махаи всичко и си вземи някакъв полиестер ама комплект - предна,задна,прагове и напред...! ;)
Едно не мога да разбера - хората все си чистят мухите от предните стъкла,а на мене все са ми отстрани
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30+е34
Мечтае да кара: е30+е34+е38
Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!

Мнение от кичоне » 10 Дек 2008, 0:50

Делян отдавна не е на 5-тия :mhihi: този които е там също е много добър
честито за колицата брат ми беше слагал броня от вектра на едно такова става като се има предвид че скрива и оня грозен леген за гумата :mhihi:
обади се за лепенките ще ги махнем без да я осакатим ;)

Мисля да посетя тая седмица 5-ти километър.А за механик по ходова 4аст и двигател евентуално там ли да търся пак или да се ориентирам някаде другаде :roll: 4е имам малка нужда,щот няма време сам да си погледна колицата,с тая пуста работа като се прибера ве4ер е тъмно,а събота и неделя се ми се налага да пътувам някаде .Обикновенно ремонтите ги извършвам сам ама тя път ще тряа друг да се погрижи за дзвера :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 10 Дек 2008, 22:03

с този вид на колата в смислен сервиз няма да те погледнат с добро око
неможе с кола за 1200лв,направена на нищо да се пишеш ентусиаст,при положение,че има за 1500лв абсолютни оригинали двойни стопове.
и немога да разбера какво ще ти е удовлетворението,като се качиш в нещо,което отдавна е избягало от първичната си индентичност :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: e60 e30 turbo

Мнение от ///ivanE30 » 10 Дек 2008, 22:51

що да неможе аиде обясни ми ? само ти ли като имаш ПРИМЕРНО жанти за 1200 лева може да се наречеш ентусияст ? предполагам момчето си е зело колата скоро предполагам работи а може и да не работи и се опитва с каквото може да я поддържа...така че малко критиката ти не е умесна :evil: не ми харесва такова мислене зажалост типично за българския характер и самосъзнание на Баи Ганьо.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от кичоне » 11 Дек 2008, 3:23

[quote="павката"]с този вид на колата в смислен сервиз няма да те погледнат с добро око
неможе с кола за 1200лв,направена на нищо да се пишеш ентусиаст,при положение,че има за 1500лв абсолютни оригинали двойни стопове.
и немога да разбера какво ще ти е удовлетворението,като се качиш в нещо,което отдавна е избягало от първичната си индентичност :roll:[/quote]

Абе аз не се пиша за адски вмания4ения ентусиаст,а просто съм човек,който харесва този модел на БМВ.
Плюс това ако ти изкоча със BMW е30 за 1200лв и съм му нахакал тунинг по ходова част и body i ДВГ за над 30 000лв съответно да ре4ем и няма нищо общо със стандартните тунинги за е30 пак ли ще ми ре4еш че не съм ентусиаст????!!!! :roll: :roll: Или ще ми е ахкаш и охкаш от удивление а?
Аз смятам 4е основно се знае за какъв модел на БМВ става въпрос и съм на принципа 4е трябва да съм разли4ен от останалите,защото ми е писнало да виждам едно и също навсякаде(една и съща кола да е в еднакъв вид,но просто в различен цват боядисана) (за което смятам 4е е малко банално) .Нямам предвид нищо лошо останалите е30(били те с м-текс или каквито щеш направени,защото смятам,4е изглеждат доста добре ) ама искам да съм разли4ен.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... id=9334177

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 11 Дек 2008, 21:58

мисълта ми беше,че за мааааалкооо повечко кинта щеше да имаш пълно оригиналче

Голямата Базука
Аватар
Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio

Мнение от bozukov_g » 13 Дек 2008, 1:43

Честито колега, желая то много радост с колицата!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от кичоне » 13 Дек 2008, 20:03

От два дена няма десен заден Габарит!!!

Днеска си смених стоповете и двата ама не заради габарита ами защото си бяха за хвърляне :mhihi:.Но след това пак нямах!!! :roll:
Проверил съм цялата верига бушони кабел и т.н. не можах да открия от каде се губи тока към него.
Накрая пуснах кабел от левия габарит към десния и сега вси4ко е ток и жаццаа :mhihi:
Ама не искам да е така за постоянно.Дразня се така

Ако някой има неква идея да помогне :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е34

Мнение от small » 15 Дек 2008, 9:30

драсни едно лс ще измислим нещо :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car

Мнение от ico-bmw » 15 Дек 2008, 11:29

Честита да ти е колега :lol:
Drive Only Cool Cars - E30 Baby :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Мнение от intention » 15 Дек 2008, 20:13

колега за бояджия иди при Павката в Лозово незнам дали няма да има много коли за правене ама си струва да опиташ момчето е мн кадърно и работи без грешка!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от кичоне » 19 Дек 2008, 2:15

Здравете колеги!

Не ми си отваря нова тема за това пиша тук.

Преди малко се прибрах от Ямбола.Малко след като го напуснах забелязах 4е стрелката на температурата минава центаря :roll:
Ам адски много се озада4их :roll: .установих 4е нема и парно ве4е :roll: .Веднага ми свтна 4е май нема вода.
Отварям капа4ката светвам с фенера глеам нема вода :roll: :roll:
прегледах навсякаде никаде те4 ама никаде :roll: :roll: .Погледнах и маслото,и там няма следа от вода.проверих и в купето да неби си викам радиатор4ето на парното да е пукнато и да вкарва в купето,макар 4е ако беше така щеше да фунтори на антфриз яко :mhihi: .Ам и тва не беше.баси загадката :roll: :uups:
Изчаках да истине напълно колата запалих имах литър и половина вода налях я предварително и се докопах до бензиностанция,там заредих яко с антифриз запалих колата загря нормално пое си колкото треа вода по4аках я малко и просто шестак ви каам ;) :roll:
И от там до Бургас само яко над 3500 оборота направо и взех здравето.без да надмине стрелката границигте на опасното вси4ки си бехсе пове4е от шестак :mhihi:
Ай сега някой да ми каже какво беше станало аз не знам :roll:
Имайте предвит 4е тръгнах за Ямбол към седем и нещо ве4ерта като преди това съм проверил колата както му е реда дали вси4ко и е наред с води и т.н.
Няколко 4аса след това гафа стана.
Ам аз не знам ко беше тва 4удо :uups: :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от кичоне » 25 Дек 2008, 1:16

а бре маняци кажете кво да я прая тая кола
днеска двапати ми загря пак и хвърли антивриза
няма теч никаде не губи вода маслото,няма вода при него в купето не влиза вода вси4ко е тип топ а загрява
да не би да не може да се обезвъждуши и като позагрее да надува марку4ите не нам
много моля да ми се помогне със съвет :help: :help: :help: :help: :help: :help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ...don`t drive fast, just fly low
Мечтае да кара: E36 M3

Мнение от BT9028BA » 25 Дек 2008, 1:22

Честита да ти е

ПредишнаСледваща

Назад към E30