Батериите на Инспекшъна
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
На същия принцип спокойно можеш да махнеш бензиномера, лампата за резервата, стрелката на скоростомера, оборотомера също, абе ... дневния километраж е напълно достатъчен. Всички останали показания можеш да извадиш от него
.

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- longy
- младши ентусиаст
-
- Кара: Грозната Лети
- Детайли за колата: Чопли семки упорито
- sezo_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: от време на време
mnh написа:и при мен инспекщъна и ойлсервиза светят..плаче за смяна на масло![]()
Шегата настрана,ама тва злобно Е30 има ли си лампа за резервата на тунджата?Че днеска врътнах стотина километра градско,и ми посвършваше горивото,ма лампа ЙОК...тааааа има ли лампа за резервата![]()
Извинявам се че ползвам темата на колегата,но това ми е първото Е30..и първа колаи още ми треперят краката а съм слязал от бумера преди 2 часа
Колега има и по-лесен начин за проверка, когато ти падне тунджата до резервата, тоест до парвата бяла черта , паркирай колата наклонена, двете леви или двете десни гуми да са по-нависоко от другите. само непомня кои точно трябва да са на по-високо. в единия случай ще ти покаже повече бенз а в другия ще падне до нулата и ще разбереш.. а и трябва да изчакаш около 20 мин преди да провериш щото все пак трябва да се отече бенза, мисля че десните гуми трябва да са на по високо. (ползвай бурдюра пред вас) поздрави и весели празници.
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2