Поръчах си подлакътник дали ще стане ?

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 318I
Мечтае да кара: БТР

Мнение от petrashkov » 29 Окт 2008, 16:15

uricatoli написа:
Projektzwo написа:
dj-milen написа:ми аз вече го поръчах така, че вече квото е ! А за наоновите лампи нещо да кажете ? Щото мисля, да си поръчам и една лампа ? Трябва ли да се дупчи таблото за да се монтира ?

по-добре си купи голф... :idea:

+1 :dummy: да ти дойде акъла в главата... А за предложение можеш да сложиш и от лъскавите стелки.. Ще се вписват с неона :mhihi:

:bowdown: :bowdown: :bowdown:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Критика се приема

Аватар

Мнение от TUZara` » 29 Окт 2008, 16:17

И кат си почнал с дискоречната музика не забравяй да наредиш диоди навсякъде из колата,за по ефектно ги вържи към касата HAND MADE за да мигат в такт.Сложи и светещи пръскалки за вода...Но ако намериш от тези дет сменят по няколко цвята.Препоръчително е да сложиш и няколко ///М лепенки от зад симетрично от 2те страни на емблемата на БМВ,махни надписа 316,318 и си напиши името с никелирани букви,така всеки ще знае името на човека опропасил и превърнал поредното невинно БМВ в ГОЛФ с екстри :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 318I
Мечтае да кара: БТР

Мнение от petrashkov » 29 Окт 2008, 16:31

TUZara` написа:И кат си почнал с дискоречната музика не забравяй да наредиш диоди навсякъде из колата,за по ефектно ги вържи към касата HAND MADE за да мигат в такт.Сложи и светещи пръскалки за вода...Но ако намериш от тези дет сменят по няколко цвята.Препоръчително е да сложиш и няколко ///М лепенки от зад симетрично от 2те страни на емблемата на БМВ,махни надписа 316,318 и си напиши името с никелирани букви,така всеки ще знае името на човека опропасил и превърнал поредното невинно БМВ в ГОЛФ с екстри :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Колега пропусна лепенката REMUS на задния джам :ahah:
Критика се приема

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 29 Окт 2008, 16:32

мога да ти подаря оригинални табелки ///М-повър :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 29 Окт 2008, 17:14

Юзър написа:мога да ти подаря оригинални табелки ///М-повър :mhihi:

да ги разхвърля небрежно из интериора... :mhihi:

п.п. оплескахме иначе стойностната тема... :uups:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 туряга
Детайли за колата: мнооо бърза

Мнение от PaRaBoliC » 29 Окт 2008, 17:57

понеже си си купил БМВ и да я врътнеш не ти трябва ръчна :) но все пак ако верно си голфаджия няма спасение :)
за подлакътника : аз съсхто имам такъж монтирах го много лесно. с ракетката резнах от тук от там монтажните планки и ги поскрих да не си ли4и и сега стои доста културно. лошото е 4е самата колонка нее направена да има подлакътник и доста се клатушка ако го буташ настрани. т.е. в колата вече не става за е***е :mhihi: :mhihi:
капака ми още не се е разтракал, но ако се случи ще се наложи да го разкарам. друг негатив: отзад могат да си пииват кафенце спокоино но предната поставка се падапод ръката ти когато бараш лоста ти запарва и изпотява ручката :)))) тс акафенцето трябва да го изчакаш да изтине :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 туряга
Детайли за колата: мнооо бърза

Мнение от PaRaBoliC » 29 Окт 2008, 18:06

още малко .... трябва да си нагласиш ръчката на ръчната да не стърчи много много понеже няма да може да я дърпаш докрай или ще ти стърчи подлакътника назад ако го мръднеш за да си дърпаш ръчната спокойно.
бар4ето което ти се пада по д лакътя ти ще бъде частично покрито , което означава че ше се пълни с мизерия пък е трудно достижимо за почистване и после има ..."пи4 де са ми клучовете" а и така и така имасх бахти раклата в подлакътника по добре го покрии с някакво 4ерно фолио . може да не мога да си оправям колата много добре сам още .. ама гледаите как мога да я циганя :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
п.с. много готино върви с оригиналното черно салонче.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: съмтаймс сайдуейс по пистити :D
Мечтае да кара: е30 м3
Детайли за колата: e30 sedan m44b19

Мнение от Rumburak » 29 Окт 2008, 19:19

:puke: повръща ми се от такива теми...мод-овете няма ли да направят нещо по въпроса, НАПОСЛЕДЪК САМО ,АМА НАИСТИНА САМО МАЛОУМНИ ТЕМИ :!: :no: :bang: :puke: :comp: :ranting: :maad: :dummy: :kuku: :banghead: :censored: :evil:
П.П.: към всички новаци във форума, които прочетат тази тема(освен ако не ги мързи и това да направят!) -> рййд дъ фъкинг менюъл гад демн ит:!::!::!: И ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКАТА,....купете си хубави монитори да не Ви изтичат очите докато четете хилядите резултати от търсенето и така ще намалим ЗНАЧИТЕЛНО броя на NON-SENSE темите:!:
П.П.2: :OT: и все пак се извинявам за офтопика :roll: :angel:
Изображение
Дилян Пенчев написа:
Se7ven написа:А Шпера вдига ли разхода?

Не вдига разхода и няма логично обяснение да го вдига освен че като имаш шпер повече се юркаш на най-десния педал :mhihi:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: от онея старите....
Мечтае да кара: магазинска е30-ка

Мнение от GEORGIEV » 29 Окт 2008, 21:05

Абе къде е батко :mhihi: ....да позакючи малко :shock:
Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 29 Окт 2008, 21:09

тоя форум верно си еба майката напрово :confused:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 29 Окт 2008, 21:13

:confused:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Предишна

Назад към E30