Мойта м10б18 напомня на ... ;/
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
16 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
amd написа:Moжеш да и смениш всички консумативи и масла в скорости и диференциал с най-хубавите и подходящи за целта, да си смениш разни семеринги и гарнитурки да не тече масло, въобще оправи каквото ти дойде на акъл, че не е наред. По прицнип ако остане без масло или със старо такова, диференциал и скорости могат да вият, да се включват трудно и т.н. и да се пооправят след смяната. Но ако нещо е тръгнало към смъртния си час само можеш да го отложиш. Помисли добре добра идея ли е да хвърляш парички за стягане на М10-кова Е30-ка, защото аз толкова много пари и нерви загубих, а резултата беше никакъв. Моят съвет е да стягаш най-необходимото и само да се возиш внимателно, за да събереш парички за по-добра. Ако даваш газ и имитираш бруталните изпълнения от разните клипчета, тогава трърде вероятно да я потрошиш и да си потрошиш и джоба - да загубиш много пари, а да си останеш със същия дарак, с извинение, защото знам, че си я обичаш колата! Просто докато не се научиш да бъдеш практичен, няма да имаш по-добър баварец, защото няма да насмогнеш на ремонтите. Няма как да караш като стара баба, защото ти сам каза, че Пежо 106 е подходящо за целта, но все пак я жали малко, че си е дърта кола тва Е30-ката. Здрава е, ама и ти трябва да си здрав финансово![]()
А иначе най-лесното е да кажеш "ебал съм му мамата" и да раздаваш газ, ама после лошо!
Съгласем съм с всичко казано от теб
16 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2