от барабани към дискове

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

.

Мнение от щирлиц » 31 Юли 2008, 21:45

От няколко часа сьм с 4 диска на Е30,и ефект има вече-СПИРА!!!нищо че са нови дисковете и накладките отзад!!Колега деистваи и не се замисляи :winky: :winky: :winky:Ако искащ мога да те светна вече кво ти трябва,да ме извинят,тези дето ЗНАЯТ,Ще трябва да е целия носач,защото на тези с барабаните,няма дупка за жилото на рьчната
Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.

пияния майстор
Аватар
Кара: на мастика с айрян
Мечтае да кара: е30 М3

Мнение от remaka » 31 Юли 2008, 23:03

:mhihi: открихте америка :mhihi: аз ако не сменям мотрора никога нема да напраа тая операция тя и така си спира(без значение в какво :mhihi: ) и помнете че нее срамно да питате човека със зъбите на аватара е компетентен се си мисля че ше ви помогне :mhihi:
Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност :)
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи :)
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!

Потребител
Аватар
Кара: e30

Мнение от Com » 01 Авг 2008, 0:41

виж ся за да минеш от барабан на диск няма как да стане без да смениш носача по простата причина че на носача с барабан няма стоика за апарат :)без значение компакт или е30 ваобще никои не говори за ръчна :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: mega10B18

Re: .

Мнение от terziev » 01 Авг 2008, 0:55

Com написа:стават без проблем но ти трябват джанти на 5х120 а и има една друга подробност че ги няма на света тея носачи и цената на парче започва от 250 нагоре :) ако искаш
за носачи от 318ti ли става въпрос??

jorofaceoff написа:От няколко часа сьм с 4 диска на Е30,и ефект има вече-СПИРА!!!нищо че са нови дисковете и накладките отзад!!Колега деистваи и не се замисляи :winky: :winky: :winky:Ако искащ мога да те светна вече кво ти трябва,да ме извинят,тези дето ЗНАЯТ,Ще трябва да е целия носач,защото на тези с барабаните,няма дупка за жилото на рьчната
сподели как си го направил ти

всички е30 комбита ли са с дискови спирачки отзад?
Изображение
Явор написа:всеки който прави нещо,дори и безмислено по е30 си е един вид МАНЯК ;) тоест всички са маняци под общ знаменател :bowdown:

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 01 Авг 2008, 1:41

terziev написа:
Com написа:
всички е30 комбита ли са с дискови спирачки отзад?

тц :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от щирлиц » 01 Авг 2008, 8:27

Com написа:виж ся за да минеш от барабан на диск няма как да стане без да смениш носача по простата причина че на носача с барабан няма стоика за апарат :)без значение компакт или е30 ваобще никои не говори за ръчна :mhihi:
Добре господин компетентен,следи темата и виж какво сьм написал по-нагоре!и вместо да се праиш на остроумен,що не вземеш да опишеш как се прави за да помогнеш на човека :evil: :evil: :evil: :evil: и тва с рьчната беше прост пример,защо няма да станат барабанестите носачи :mhihi: :mhihi:Грьмко поведение,Слаб успех!! извинявам се за офа!! :evil: :evil:
Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от щирлиц » 01 Авг 2008, 12:30

сподели как си го направил ти

Взех от един колега от форума 2 носача сьс всичко по тях,после яко тьркане с телената четка(или с машинка,ако имаш)не ми харесаха дисковете,затова си купих нови, и от там накладки,тампони-носачи,жила за рьчната,малко спреи за апаратите,далаверата при мен беше, че ги взех с полуоските и станаха на моя диф.Иначе цялата интервенция при мен протече за около 3-4 часа,като предваритено бях сглобил всичко на терасата у нас,всички сме технически грамотни,и не сме по-тьпи от германците,значи няма да имаш проблем!!ако се запьнеш обади ми се 0884417613 с РАДОСТ ще ти помогна :winky: :winky: :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от terziev » 01 Авг 2008, 13:12

грешката е моя аз помислих че си направил няква друга кирия.... защото го четох в 100 часа вечерта :):) и сега трябва само да си намеря подходящите части :):) мисля че темата се изчерпа : ) благодаря за помоща
Изображение
Явор написа:всеки който прави нещо,дори и безмислено по е30 си е един вид МАНЯК ;) тоест всички са маняци под общ знаменател :bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vanko_terziev » 01 Авг 2008, 17:56

Ааааа,брато,не си прав :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Темата има още да се говори...Давай и шперче да и сложиме на каручката!!!! :winky:
BMW Team Varna

Потребител
Аватар

Мнение от Com » 01 Авг 2008, 20:17

малко не ми е ясно как ще стане носач с барабан с диск но ти си майстора :P

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от terziev » 02 Авг 2008, 1:08

jorofaceoff написа:
Com написа:.... и тва с рьчната беше прост пример,защо няма да станат барабанестите носачи :mhihi: :mhihi:Грьмко поведение,Слаб успех!! извинявам се за офа!! :evil: :evil:
този въриант разбрах, че неможе да стане явно поради повече от една причинаЧ
Com а ти не ми отговори за носачите от компакт дето ставали и били много скъпи и не се намирали от 318ti ли са? Пак благодаря на всички колеги за информацията мисля че ми бяхте доста полезни :clap: :weed: а това което не ми е ясно ще го разбера след като си намеря частите
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Com » 02 Авг 2008, 2:26

ами вариантите са два 1.8 ти и 2.3 компакт
но ако слагаш носачи от компакт трябва да минеш на пет дупки не че е проблем но има някои тънкости отпред с главините от е36 :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

e30

Мнение от KPETEH » 03 Авг 2008, 23:18

Тамън сядам да пиша тема за таа работа и гледам има.
Аз съм у филма от вчера. Мъча се сам пред блока. Опрях до момента с дифа и моста. Треа махна дифа първо или мога да го сваля заедно с моста? Дайте жокер.
Мноо проблеми имам със ръждата по болтовете. Мноо мноо - скъсах един, а тия дето са на тръбичките за спирачната течност, ич не ги виждам. :mhihi: Некви съвети ако имате. Дали бих могъл лесно да си намеря такива нови?
И аз разчитам, че ше спира повече, отделно бях решил, че да си опраам скърцащия барабан е безмислена работа :)
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

Потребител
Аватар

Мнение от Com » 03 Авг 2008, 23:24

тръбичките няма как да не ги скъсаш това е задължително :D после си правиш нови медни по размер а дифа пара с моста без проблем

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

е30

Мнение от KPETEH » 04 Авг 2008, 12:10

Мерси колега. Ще ги скъсам тия. Въпроса ми бе, понеже кардана влиза в моста и не бях сигурен, че ще може да падне директно надолу. Май ще трябва и назад да го дърпам?
Кажете са за жилата. Тия от барабаните ги режа директно. Как да закача другите? В смисъл, как се закачат за ръчната в купето? Трябва да разглобявам барчето ли? Възможно ли е да я подкарам без жилата и в последствие да ги монтирам? Биалетките за стабилизиращата щанга са с доста износени уплътнения(гумички). Само те продават ли се или директно цели биалетки да търся? Мерси отново.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

ПредишнаСледваща

Назад към E30