Разход на гориво
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- terziev
- младши ентусиаст
-
- Кара: mega10B18
брат работата стана такава че евтини работи няма вече, нито гориво нито части, фатката е като се качиш в колата и тръгнеш по улиците да ти достая максимални много кеф 

- ivo_asenov
- Потребител
-

- ivo_asenov
- Потребител
-
и другото нещо е че вкъщи вече около 7-8 години не сме палили нито една кола на бензин и след като понастроих последния пасат да гори 12 средно варвеше повече от колкото на бензин.
Та тарпи ли тая кола газ и има ли някой с газова да сподели впечатления

ivo_asenov написа:и другото нещо е че вкъщи вече около 7-8 години не сме палили нито една кола на бензин и след като понастроих последния пасат да гори 12 средно варвеше повече от колкото на бензин.
Пичага в този форум по добре е да не питаш за Газ , тази тема е Табуу

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- terziev
- младши ентусиаст
-
- Кара: mega10B18
еми то ... как да ти дадем някакви точни цифри след като е много относително! Нали знаеш много зависи от кой град си, в кой часове я караш, колко си полудял след 8 часовия напрегнат ден и още сто фактора!!! ако си търсиш няква всекидневка с която просто да ходиш до работа и обратно с нея ..... по добре недей се спира на тази кола.
ПС; махнах си тъпото газово защото нямаше почети никаква финансова киря от него и създаваше куци проблеми
ПС; махнах си тъпото газово защото нямаше почети никаква финансова киря от него и създаваше куци проблеми
- Rumburak
- младши ентусиаст
-
- Кара: съмтаймс сайдуейс по пистити :D
- Мечтае да кара: е30 м3
- Детайли за колата: e30 sedan m44b19
ivo_asenov написа::) благодаря за инфото но все пак никой не ми даде някви ориентировачни цифри , нали не точни но нещо ... аз знам че не гори 6 на 100 но си нямам и на идея 10 ли е 15 ли е или 20
1 - ако ще си ентусиаст -> пари недей да жалиш.

2 - поне според мен - за 4 цилиндрайки -> разход градско в голям БГ град под 12/100 бенз - забрави!

3 - аз съм на метан(голям срам за форума и ентусиастите според доста колеги тук, но факта си е "fucked"

4 - относно първите три точки - ползвай търсачката

5 -

П.П.: моята любовница

П.П.П: Общо взето ако искаш да гори малко - галиш пеадла за газта, accelerate-ваш до около 2к оборота преди смяна на предавките и така...абе знаеш как е, предполагам... ОБАЧЕ ако искаш фън,звук,адреналин и т.н. блабла, изведнъж крака ти става сто кила, газ до ламарината, обороти до прекъсвач, от грайфера на гумите не остава почти нищо и хората по улиците те гледат опулено

- Rumburak
- младши ентусиаст
-
..
Пешо написа:тва е всеобща заблуда, бмв гори на градцко еднакво и при 0/120 от сфетофар на сфетофар с пекъсвач, и при "икономично" каране

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
.
е30 май щи излезе по скъпо от е36 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- ivo_asenov
- Потребител
-
Ами от свищов съм - сравнитено малък град с неголеми задраствания
така че щом гори 11-12 в софия то толкова ми гори и фолксвагена в софия така че не е проблем пък врътките и пилежите ще ги правя когато има повечко храна в резервоара
Не съм против тези неща стига да са на полигона или на достатъчно широко място , абе да е безопастно за мен и най-вече за околните.
Другото ми въпросче ако може да се нарече такова е :
Като подобрения не искам да му променям външния вид защото ми харесва така както си е пък и смятам че всяка натрапчива промяна по купето му стои като тумор ( лично мнение
).
Е все пак допускам разни промени но само такива които подчертават неговите черти, а не такива които го правят нещо различно от
БМВ Е30
Но съм му замислил като задалжително нешо - подобрено окачване и шпер та ме интересува колко струват тези двете и струва ли си окачването или неговото пак върши работа
така че щом гори 11-12 в софия то толкова ми гори и фолксвагена в софия така че не е проблем пък врътките и пилежите ще ги правя когато има повечко храна в резервоара

Не съм против тези неща стига да са на полигона или на достатъчно широко място , абе да е безопастно за мен и най-вече за околните.
Другото ми въпросче ако може да се нарече такова е :
Като подобрения не искам да му променям външния вид защото ми харесва така както си е пък и смятам че всяка натрапчива промяна по купето му стои като тумор ( лично мнение

Е все пак допускам разни промени но само такива които подчертават неговите черти, а не такива които го правят нещо различно от
БМВ Е30

Но съм му замислил като задалжително нешо - подобрено окачване и шпер та ме интересува колко струват тези двете и струва ли си окачването или неговото пак върши работа
- small
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34
- Rumburak
- младши ентусиаст
-
ivo_asenov написа:Ами от свищов съм - сравнитено малък град с неголеми задраствания
така че щом гори 11-12 в софия то толкова ми гори и фолксвагена в софия така че не е проблем
между другото този уикенд засякох извънградско

ivo_asenov написа: пък врътките и пилежите ще ги правя когато има повечко храна в резервоара![]()

37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3