Вапрос относно джанти?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- La4u
- The last M40 driver
-
- Кара: e31-1 и е31+1
Юзър написа:продавам ей тез 17ки,че ми умаляха
малеееее ебаси грозния брок

ПС: базик разбира се
(<OO \ (||||)(||||) / OO>)
А главния въпрос е : докога в редиците на ЗАКОНА ще се допускат хора , които нямат никакъв умствен багаж,които са взели изпита за полицай,който се състои в забиването на 20см пирон в букова дъска само с глава?
Бавареца е с оригиналното окачване е30 318ис без никакви подобрения колцата си я карам на мах от от всико,в момента ми предсои ремонтче, боядисване,джанти и др. екстри и мисля да понамаля темпото,ще си я коткам,попитах за джантите за да знам към какви да се насоча,благодаря за коментарите.
кави пари им търсиш на тия 17ки
кави пари им търсиш на тия 17ки
- br
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кожи
- Мечтае да кара: M6 е24
Re: Вапрос относно джанти?
Здравейте колеги имам един въпрос - ще слагам на моята е30ка 18ки отпред 8,5 отзад 9,5ж , та въпроса ми е какви гуми мога да сложа за да не опира мислих да слагам отпред 205/35 отзад 215/35 но имам затруднение с намирането точно на тези размери , намерих едни 225/35 и се чудя дали ще ми опират . Ет-то го докарах на 18 с едни фланци , веждите са с обърнати ръбове не съм и не мисля да раздувам нищо . Ако някои знае какви размери побират 30ките да помага предварително благодаря , колата е много далеч от евридейка .
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2