Е30 324D седан или E30 touring diesel?

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 08 Юли 2008, 20:55

дизела си е вървежен,на който му е бавен да се качва на голф 1.6д да види спряла работа
а иначе по темата-взимай бензин,колкото по-късен намериш повече екстри ще имаш и най-малко 20-а да е....
естествено,че комба!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30 340, e34 530, e30 328, e87 120d
Мечтае да кара: E30 M3 Evo Touring ,E34 M5 Touring
Детайли за колата: E30 325 touring,сток беше М20Б25, после М50Б25, а сега вече е М60Б40,подготвена е за дрифт,изпускателната система е модифицирана и е 2Х60мм,средно оригинално Х - образно от е38 740i и задни проходни гърнета Крафт Моторспорт, ECU Megasquirt 3 PRO, модифицирана всмукателна система,въздушен филтър Green Racing Performance,полиуретанови тампони на цялата ходова част, Wisefab Lock Kit, окачване Raceland с Bilstein амортисиори ,седалка Промод Реисинг, колани Schrot,клетката е fullsize Крафт Моторспорт

.

Мнение от Mecho Puh » 08 Юли 2008, 21:22

комбито винаги се е отличавало от другите,по-секси е... :D :D :D ,Но дали да е бензин или дизел това е въпрос на личен избор и усещане,аз на дизел не се качвам,кола с червена зона от 4000 не кола за мене,ама си има пътници за всеки влак.... :dunno: :dunno: :dunno: ....между другото бензинката е много добра,нищо че е сешоар (ис) :D

Потребител
Аватар

Мнение от bikerider_ » 09 Юли 2008, 0:10

Определено тууринга и по секси от седана! За разлика от Щайгадесите, при които комбитата по рождение са си обречени да са катафалки! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Иначе съм се учил на 1 ланча дедра бензин, а после на алфа 156 дизел и оттам ми дойде страстта към дизелите. Много дърпаше тая алфа! А и ако е вярно, че 324D гори 8/100, защо да не е дизел?! Ако бензиновата 320 гори над 13/100... аз и преди казах, че няма да ходя на гонки с нея, не ми трябва да е болид за писта! Искам комби, с повече екстри(климатик, еърбеци, ел. прозорци, авт. заключване и т.н.), да е мощна, но не самолет, и да не харчи като ламя.

btw днес майка ми гледала някакво предаване по 7 дни, в което обяснявали, че БМВ-тата над 12г. били с неработещи системи за безопасност(предполагам е ставало въпрос за еърбеците) и едва ли не казали на хората да не си купуват кола на над 12г. възраст. Вярно ли е това с еърбеците и има ли резон съвета им?

Предишна

Назад към E30