е30 проект с м30б30
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Re: е30 проект с м30б30
Едно и също по 5 пъти..ако беше направил както ти думаха старшите, да я караш вече 

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- angelBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30,е46,е60
- Мечтае да кара: е30-ката си с турбо
- Детайли за колата: лимузинкa
bigmurzi написа:Едно и също по 5 пъти..ако беше направил както ти думаха старшите, да я караш вече
Късно ми казаха как стоят нещата с вмъкването навътре не само тук и хора които идваха при мен докато монтирах и мислех че няма да е проблем които все още не е но с вмъкването ще спестя доста странична работа като рязане на маската и след време дори да реша да го вмъквам ще се наложи повторно да правя кардан което не искам да го правя и за това ще го вкарам навътре да го правя един път а не да потретвам и късно монтирах дистрибуторната капачка преди това бях изключил просто за нея но онзи ден като палихме колата и като я сложих видях че ще се наложи пак разглабяне
Няма нищо здраве да е то човек така се учи

- to6kata
- Потребител
-
- Кара: e30*е36 и всичко което намери
- Мечтае да кара: служебна
колега като чета все едно си гледам един стар проект и осъзнавам че отстрани грешките са по видими аз имах същия проблем с кардана рязамиго стругар като преди това го беляза да не се завърти отряза го в края до кутията после остърга едно парче тръба по вътрешния дияметър за да го фиксира аз си го заварих и опилих заварката нямал съм вибрации излезе ми 10лв