.!.
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- La4u
- The last M40 driver
-
- Кара: e31-1 и е31+1
Това може да го приложа и на мойта 

(<OO \ (||||)(||||) / OO>)
А главния въпрос е : докога в редиците на ЗАКОНА ще се допускат хора , които нямат никакъв умствен багаж,които са взели изпита за полицай,който се състои в забиването на 20см пирон в букова дъска само с глава?
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
GEORGIEV написа:Да бе особено ВАЗ-овия термостат дето се улучва на 20 един кадърен
Тиху уе,че цяла зима карах с тъкъв

- digitallive
- Потребител
-

Последна промяна digitallive на 08 Окт 2008, 12:56, променена общо 1 път

Няма нищо по красиво от едно Е30
(oo===[][]===oo)
GEORGIEV написа:Да бе особено ВАЗ-овия термостат дето се улучва на 20 един кадърен
Да, така е щото налитате на първия видян термостат. После, ония пияници били некадърни. Не си прав.
ВАЗ-овия термостат го има в руско,турско, украинско и германско производство.Поне тези съм пробвал и знам. Разликата в изработката между изброените е хем очевадна на пръв поглед, хем веднага се забелязва,като го покараш.Аз лично съм ползвал от всичките варианти.
- Руския термостат,ако някой не е прекалил с пиенето по време на изработването му...здрав е....и също толкова трагичен. При каква температура отваря обаче - на практика само той си знае,дали въобще ще отвори....иди го питай. Има и средно положение. Нито отворен-нито затворен. Той по принцип изобщо не затваря/отваря добре малък/голям кръг. Мотора бавно загрява, не задържа постоянна температура и бавно си презагрява. Особено,ако имаш късмет да спреш 1 минута на светофар .

- Турски, куче марка.Ами, не правете тази грешка. Аз успях такъв го строша, докато го слагах на маркучите. И да - не сънувам, материалът беше някаква тенекия, некадърно запресована.
- Украински. Същото, което се отнася и за руския.
- Немски. Марка MotoRad. Личи качеството на изработката. Само,като погледнеш,какво представлява и как е измислен/сглобен клапанът му - веднага ще направиш разликата с другите. Този, който ми донесоха беше изработен от алуминий. Обича да работи с антифриз. Направен е да отваря при 83 градуса по Целзий. Сложи +/- 2 градуса и е наред.

Подпис:
- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Turbo-Lag написа:Пази боже от тунингисти
Батко, тунинг е, когато слагаш на колицата части, които не се слагат в завода/не са за тая марка/модел кола

Antifen написа:...
Гоше, смени "блока", бре

А, да - "Вернет" май са френски

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Абе момчета не че нещо ама що не си купите по 1 Ваз и не си го правите него вместо да трошите БМВ-тата и още повече 1 от най-вечните двигатели М10?

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2