318 iS + ABS
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Memphys
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Е30-ски
318 iS + ABS
Значи търся си иС-ка от Германия, но много рядко се намират такива с АBS. Въпросът ми е ако си купя без ABS дали може лесно да се монтира допълнително (предполагам не) и дали изобщо е необходимо на модел като този. Аз съм си решил да търся с такава система но все пак искам и вашето мнение
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Човече ти 1 година търсиш IS - какво толкова го мислиш - ходи намирай читав и плащай - после карай, стегай и се кефи на бавареца! Няма смисъл от толкова гледане - АБС да има, рекаро еди къв си цвет, тва-онова - недей толкоз под лупа. Тоя АБС не е кой знае какво - аз карам с летни гуми при студено време, 80км/ч, мокро (дъжд) и пак не виждам проблем със спирането (стига да не ритна спирачката с все сила). Хубаво е човек да има АБС, но не е фатално да отсъства.
BMW only!
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Re: 318 iS + ABS
Memphys написа:Значи търся си иС-ка от Германия, но много рядко се намират такива с АBS. Въпросът ми е ако си купя без ABS дали може лесно да се монтира допълнително (предполагам не) и дали изобщо е необходимо на модел като този. Аз съм си решил да търся с такава система но все пак искам и вашето мнение
Аз съм рапитвал разбиращите и всеки казва, че е доста играчка да го направиш... така, че си търси с АБС..
Не съм на мнение обаче, че трудно се намират.. аз ги поглеждам чат пав и винаги има по 5-6 в мобиле и по 5-6 в аутоскаут.. вече зависи колко си готов да дадеш защото ако гледаш до 1000евро найстина има по 1-2макс.
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Има един червен "йес" в мобиле-то (немското) за 1650 евра. Просто е уникална! Колко ли още ще седи така безпризорна? 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
err0r написа:Има един червен "йес" в мобиле-то (немското) за 1650 евра. Просто е уникална! Колко ли още ще седи така безпризорна?
Тая дето е с Мтехник 2 ли

Май не само аз ги зяпам

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
vld написа:err0r написа:Има един червен "йес" в мобиле-то (немското) за 1650 евра. Просто е уникална! Колко ли още ще седи така безпризорна?
Тая дето е с Мтехник 2 ли![]()
![]()
Май не само аз ги зяпам
и аз го гледах, спира ме, че е червен, иначе щеше да е с БГ номера вече!

err0r написа:Има един червен "йес" в мобиле-то (немското) за 1650 евра. Просто е уникална! Колко ли още ще седи така безпризорна?
Вече го няма тва ИСче но има едно с BBSки черно и то е арно пък има и ABS каквото търси Memphys

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
абс-а не е глезотийка като ел.джам,а допълнителното му слагане е сложна и скъпа работа.
правилно си търсиш кола с тази система!
правилно си търсиш кола с тази система!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
vld написа:в някои случаи е по добре без АБС.
Във всички според мене... ако тоя дето кара знае какво прави де, иначе АБС-а си е супер екстра... поне кат се ошашка някой колата продължава да завива ами не тръгва нарпаво

- vld
- Старши ентусиаст
-
Turbo-Lag написа:vld написа:в някои случаи е по добре без АБС.
Във всички според мене... ако тоя дето кара знае какво прави де, иначе АБС-а си е супер екстра... поне кат се ошашка някой колата продължава да завива ами не тръгва нарпаво
Така де ,като си свикнеш на колата без АБС ще спираш доста по добре от колкото с него

- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
Или пък е просто оправдание щото нямаме
ама така си е и не 1 път съм го казвал даже тема имаше за това 

- Memphys
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Е30-ски
Еееее мерси за коментарите, а тва че търся от година стана щот в началото нямах парите, а сега пък не мога да навия един авер да иде да докара някоя отвънка, а аз сам не тръгвам. Ама стискайте палци, скоро може и да се хваля 

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2