Табло проблем
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Табло проблем
Бушона на таблото постоянно гори, в момента на поставяне директно се топи- днес пробвах с 30 А бушон , но пак същото, по принцип ми играе стрелката на температурата и си мисля дали тя не може да предизвика тоз проблем, а инабе колата е с м30б35, а преди беше м40б16.
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
Re: Табло проблем
пробва ли да разкачиш буксите на таблото и да видиш дали пак ще гори?
не слагай по голям бушон щот така може да се запалиш те тез китайските и без това са повече отколкото пише на тях....
като разкачиш таблото ако пак гори значи е проблем с инсталацията ако гори само докато таблото е вързано значи е в него проблема но със сигурност не е от стрелакта на температурата... тя играе заради гайката отзад... и мойта беше така до скоро
не слагай по голям бушон щот така може да се запалиш те тез китайските и без това са повече отколкото пише на тях....
като разкачиш таблото ако пак гори значи е проблем с инсталацията ако гори само докато таблото е вързано значи е в него проблема но със сигурност не е от стрелакта на температурата... тя играе заради гайката отзад... и мойта беше така до скоро
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
Като се ядосам рано сутрин и не се сещам за най-елементарните неща от къде да я подхвана. Привечер ще е щото тука вече е 600 градуса.
- E30_M_Tech_ll
-
-
споко тука е 650 

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
Таблото беше свалено и на температурата нямаше гайка, сложих смених две крушки и като го закачих му сложих 10А бушон, сега няма проблем.Вчера доста я покарах и всичко си беше наред, само дето километража пак не работи.Днес ще проверя буксата на дифа. Ако не е тя дайте някаква друга идея.
- E30_M_Tech_ll
-
-
прозвъни кабела дали стига от таблото до буксата на дифа... най-често се къса точно до самата букса....
дано да откриеш повредата
дано да откриеш повредата

Да не е паднала гайката на температурата и да окъсява някаде? Като си го свалял да се по преместила и за сега да е ок.
- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
- Мечтае да кара: E30 M3
Мисля, че колегата имаше предвид, че може да е паднала при кабелите отзад, и аз първо за това се замислих защото и аз скоро бях свалял таблото. Но като поогледах няма как да падне там, въпреки че мойта не беше паднала, а само се беше развила и трепереше.

- E30_M_Tech_ll
-
-
тва са глупости и да падне в кабелите те да не са оголени....
- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
- Мечтае да кара: E30 M3
да обаче стрелката прави малко резки движения, като понаближи средата резко подсача нагоре, не се движи плавно както в началото а подсочи резко и стигне средата, после пак така стигне до 12 и 3 включи се перката и пак рязко назад, вече почвам да си мисля дали да не го покрия с нещо та да не го виждам и да не се дразня.В неделя ще ходя до София до летището и ще видя как ще подскача пък може и да се оправи.
- E30_M_Tech_ll
-
-
а километража тръгна ли?
по принцип най добре е да го смениш това табло....
по принцип най добре е да го смениш това табло....
- 6per40
- младши ентусиаст
-
- Кара: "пъргава" 316-ка
- Мечтае да кара: IS-ka
Тя твоята кола по принцип си грее, като се има в предвид, че 2 пържоли се изпичат перфектно върху колекторите ти за по-малко от 2 минути. И сега да те попитам - смени ли таблото със знаеш какво или още обортомерът ти отива над 7000 и гони виртуалните 9000 оборота???
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
6per40 написа:Тя твоята кола по принцип си грее, като се има в предвид, че 2 пържоли се изпичат перфектно върху колекторите ти за по-малко от 2 минути. И сега да те попитам - смени ли таблото със знаеш какво или още обортомерът ти отива над 7000 и гони виртуалните 9000 оборота???
Защо трябва да сменя цялото табло като може да смени само декодера

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2