Въпрос относно амортисьори (малък макферсон)
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Въпрос относно амортисьори (малък макферсон)
Здравейте колеги.Интересува ме това което съм отбелязал на снимката в червено дали е плътно желязо или е от самия амортисьор.Някой ако е разглобявал моля нека да каже че се побърквам вече с тези амортисьори.Мерси предварително
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Re: Въпрос относно амортисьори (малък макферсон)
Отговора не го знам, но ми е любопитно каква е целта 

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

Вкарване в койловър на е36.Това е целта.Просто никъде не мога да намеря а това е единсвения вариант иначе трябва да хвърлям окачване за 2 бона
- doko
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: е30 s38b38 turbo
По добре се ориентирай към друга марка че виж за 6-7 месеца на какво дередже са 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
в еврото има промоция за коили "Гъз" на 99.00лв с монтажа,реглажа и гаранция 7години 
п.с. сега ми се обадиха,че в практикер били на 97.00лв

п.с. сега ми се обадиха,че в практикер били на 97.00лв

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
stunter написа:Вкарване в койловър на е36.Това е целта.Просто никъде не мога да намеря а това е единсвения вариант иначе трябва да хвърлям окачване за 2 бона
Що не хвърлиш, малко яснота кое, къде и как искаш да го сложиш, че на мен лично цялата работа ми звучи съмнително

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- doko
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: е30 s38b38 turbo
Eто тея JOM са на 450-бг лв комплекта
Но незнам нищо за тях
Ще видим колко ще изкарат и те

Но незнам нищо за тях
Ще видим колко ще изкарат и те

- NeedHead
- Брррръм!
-
- Кара: на стъклопласт ...
doko написа:Eто тея JOM са на 450-бг лв комплекта![]()
Но незнам нищо за тях
Ще видим колко ще изкарат и те![]()
Същата работа!

Life is Better SIDEWAYS!

bigmurzi написа:малко танкче
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Тфа според мен е кухо - само да докара височината на пълнителя за ботуша на е30-то. Би трябвало да го отрежеш без проблем. Помисли за тампона горе, защото стержина при е36 и е30 е с различна дебелина.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
Колеги искам да вкарам пълнител от е30 малкия макферсон в койловър на е36.Единсвено дължината на пълнителя е проблема тоест по дълъг е на е30.Та въпроса ми беше това отдолу може ли да се среже или е част от самия пълнител.Това на снимката е просто да добиете представа за кое говоря иначе и на мене не ми се залага на фк.Мисля да поръчвам каяба.
- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
- Мечтае да кара: E30 M3
KPETEH написа:Тфа според мен е кухо - само да докара височината на пълнителя за ботуша на е30-то. Би трябвало да го отрежеш без проблем. Помисли за тампона горе, защото стержина при е36 и е30 е с различна дебелина.
Недей да го съветваш така че ако го отреже и се получи изненадка да текне тва масло директно на боклука отиват.

- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
пробий дупка с тънко всредло и ще разбереш какво е ако текне масло заваряш и боядисваш и оп пак са като нови.... правил съм го тоя номер като пълних пак едни предни и няма ядове.... според мен за целта които ти трябват направо търси пълнители от друга кола... от опел мисял са със сходни размери само са по дебели ...
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
От всичко пробвах и единсвено остана този вариант с малкия макферсон на е30.Прътовите на другите коли не са едни и същи с моя а на е30 е точно като моя.Тея дни ще взема пълнители и ще напиша какво е станало 

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Е какво да не го съветвам... То по снимка няма как да разбере сам, ама като иде на място ще го види... Тфа отдолу си е куха тръбичка на 100% - нема кво друго да е. По-трудно е да го направиш по начина по който изглежда отколкото да е един диаметър по цялата дължина
Никой производител няма да си усложнява и оскъпява производствения процес, само и само да докара форма. Другото е че тия ФК са некви амортесьори, я АЛКО, я некой друг х*й, боядисани в жълто и със щампа. Вайтек-а = АЛКО пълнител със скъсен стержин и лепенка.
Колкото до автора - надявам се, да си пробвал да пъхнеш пълнител от е30 преди да купуваш, некви нови. А и как ще ги застопориш в ботуша? Сигурно си го измислил де.... 7 пъти мери един път режи...

Колкото до автора - надявам се, да си пробвал да пъхнеш пълнител от е30 преди да купуваш, некви нови. А и как ще ги застопориш в ботуша? Сигурно си го измислил де.... 7 пъти мери един път режи...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2