Coilovers -- От къде ?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- svstanoev
- Потребител
-
- Кара: e30 touring daytona violet
Coilovers -- От къде ?
Търся нещо от рода на Д2 до 1000-1300лв ?
От каде може да се поръча за е30 с м50 ( скоро ще е с М52)
От каде може да се поръча за е30 с м50 ( скоро ще е с М52)
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Re: Coilovers -- От къде ?
Един личен въпрос, ползвал ли си Д2 за да търсиш нещо от рода на Д2 или по точно какво се разбира под това "От рода на Д2" ?
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
мене ако питаш има впредвид да са маркови...
трудно ще намериш в бг хубави за малко пари...
трудно ще намериш в бг хубави за малко пари...
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
избираш си марката и питаш дали си имат дистрибутори тук в България, ако не си намираш начин да ти се доставят до тук, примерно от англия има доста добри предложения за доставка или разглеждаш из форума/ите.
колегата Явор предлагаше Д2 на добри цени, но трябва да питаш за наличност ..
колегите gazzzar и DrivingGod предлагат GAZ ама те са мисля извън твоя ценови диапазон ..
колегата error има предложения ..
разгледай, всички тези хора имат каквото търсиш и са достатъчно компетентни, че да ти продадът това, което ти трябва като сетъп.тук едва ли ще намериш правилният отговор. мой съвет, по телефона и на място.
колегата Явор предлагаше Д2 на добри цени, но трябва да питаш за наличност ..
колегите gazzzar и DrivingGod предлагат GAZ ама те са мисля извън твоя ценови диапазон ..
колегата error има предложения ..
разгледай, всички тези хора имат каквото търсиш и са достатъчно компетентни, че да ти продадът това, което ти трябва като сетъп.тук едва ли ще намериш правилният отговор. мой съвет, по телефона и на място.

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- svstanoev
- Потребител
-
- Кара: e30 touring daytona violet
На е36 съм карал и ми хараса д2-ката , и сега клоня към тази марка .чувал съм добри отзиви . Но може да ме посъветвате и за нещо подобно 

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
DirtySouth написа:щом ти се дават пари за coilover-и си купи GAZ
а ти какви си карал,че даваш съвети

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- cargo22
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw 316 84г. м10б18
- Мечтае да кара: на рали съзтезание :)
DirtySouth написа:Споделям наблюдения яворе ....

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- E30_M_Tech_ll
-
-
да ве кво му се нахвърлихте на човека....
от тоя подфорум само явор и шаро са карали с коиловъри и могат да изкажат мнение....
ама мнение от тяхната гледна точка.....
първо зависи за кво ще се ползва колата след това зависи от стила на каране на самия човек и до това как усеща колата....
затова са коиловърите щот можеш да им регулираш всичко и да си го напрайш както на тебе ти е най добре...
основно в бг ще намериш два вида колци от "хубавите" д2 и газ лично имам наблюдения и над двата вида.... за "газ"та един от нашия край си ги поръча чисто нови от англия и единия заден скърцаше както беше чисто нов..... схемата за подмяната му е недей си игра.....
гледах и наскоро едно д2 на едно е36 пак чисто ново беше толкоз зле че не може да бъде колата се накланяше по малко със стоковото окаване.....
шаро пък кара с пистовия вариянт който е супер твърд като чукан и пак не става за наще "трасета"
така че първо трябва да измислиш къде ще я караш тая кола и по това да се определи твърдиста на пружините.... и от там вече е лесно.....
лично според мен си вземи регулируеми конита (жълти) и си кушпи само пружини за коилковъри и си ги направи сам лесно става....
цената е доста по ниска ефекта е същия и после като ти изпусне единия пълнител не хварляш цялото окачване....
от тоя подфорум само явор и шаро са карали с коиловъри и могат да изкажат мнение....
ама мнение от тяхната гледна точка.....
първо зависи за кво ще се ползва колата след това зависи от стила на каране на самия човек и до това как усеща колата....
затова са коиловърите щот можеш да им регулираш всичко и да си го напрайш както на тебе ти е най добре...
основно в бг ще намериш два вида колци от "хубавите" д2 и газ лично имам наблюдения и над двата вида.... за "газ"та един от нашия край си ги поръча чисто нови от англия и единия заден скърцаше както беше чисто нов..... схемата за подмяната му е недей си игра.....
гледах и наскоро едно д2 на едно е36 пак чисто ново беше толкоз зле че не може да бъде колата се накланяше по малко със стоковото окаване.....
шаро пък кара с пистовия вариянт който е супер твърд като чукан и пак не става за наще "трасета"
така че първо трябва да измислиш къде ще я караш тая кола и по това да се определи твърдиста на пружините.... и от там вече е лесно.....
лично според мен си вземи регулируеми конита (жълти) и си кушпи само пружини за коилковъри и си ги направи сам лесно става....
цената е доста по ниска ефекта е същия и после като ти изпусне единия пълнител не хварляш цялото окачване....
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
не знам защо реши,че само двама души в тоя подфорум са карали с койлоувъри .. 

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- E30_M_Tech_ll
-
-
нарочно го казах но както и да е....
общата идея е че дори целия форум да караме с коиловъри няма как да му кажем купи си е тая марка е тоя модел много са хубави защото на него примерно може да не му хареса поведението на колата с тях
общата идея е че дори целия форум да караме с коиловъри няма как да му кажем купи си е тая марка е тоя модел много са хубави защото на него примерно може да не му хареса поведението на колата с тях

- Mecho Puh
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 340, e34 530, e30 328, e87 120d
- Мечтае да кара: E30 M3 Evo Touring ,E34 M5 Touring
- Детайли за колата: E30 325 touring,сток беше М20Б25, после М50Б25, а сега вече е М60Б40,подготвена е за дрифт,изпускателната система е модифицирана и е 2Х60мм,средно оригинално Х - образно от е38 740i и задни проходни гърнета Крафт Моторспорт, ECU Megasquirt 3 PRO, модифицирана всмукателна система,въздушен филтър Green Racing Performance,полиуретанови тампони на цялата ходова част, Wisefab Lock Kit, окачване Raceland с Bilstein амортисиори ,седалка Промод Реисинг, колани Schrot,клетката е fullsize Крафт Моторспорт
- tuningfena
- ентусиаст
-
- Кара: е30-327 . е30-320
- Мечтае да кара: bmw 327i turbo
- Детайли за колата: BMW 327 i
Mecho Puh написа:http://www.drifting-bg.com/forum/viewtopic.php?t=5651![]()
![]()
супер са

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2