Е30 Хидравлика на волана
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- mNstRn
- Потребител
-
- Детайли за колата: BMW E60 2005 525d
Е30 Хидравлика на волана
Закупих е30 ... седан
.. но няма хидравлика .Искам да попитам от какви модели пасва и колко доло горе струва ? Благодаря предварително.

Don't drive it,Drift it ! 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Re: Е30 Хидравлика на волана
има мого писано по темата,не е зле да потърсиш 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- mNstRn
- Потребител
-
Явор написа:има мого писано по темата,не е зле да потърсиш
Търсих ,но ненамерих нищо конкретно.Затова направих тази тема.

- ///Явор
- Летящия холандец
-
рейка,каре между рейката и пръта,помпа+стойка,шайба за ремъка,ремък,казанче,маркучи..на тея с еърбег,пръта и карето са различни..тоест ако вземеш комплект от такава с бег,пак няма да ти дойде карето..успех 

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Абе колега, не знам каква ти е колата, но аз като исках да слагам хидравлика на Е30-ката ми казваха едни цифри..... Искаха ми над 1000 лв, а тя колата беше по-ефтина... И нали тогава ме беше фанала манията- питах за клима, и там над 1000 лв...И с две думи- карай си така, докат я имаш колата и много безаварийни километри. Много други са набутвали вече такива грешни пари и после са се чудили ко са напраили
Карай си я и и се кефи. Поздрави.

С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
рейка от е36 - 200лв
помпа за тая рейка пак от е36 (ама ти трябва шайбата за е30кова помпа щото са различни ремъците) - 100лв
каре за е30 с хидравлика - което НЕ съвпада е кара при е30 без хидравлика - 50-100лв
казанче за хидравликата - 85лв по спомени в дарукар
маркучи - тука си търсиш някви на старо и има няколко места на които ги освежават
с нова гума - 50лв
Туй е цена ако си ги взимаш 1 по 1 нещата и то цена доста над средната при която свършват сделките из форума.
Хора по форума продават цели комплекти за монтиране готови на цени под 300 - 400лв.
Кви 1000лв какво чудо О.о
помпа за тая рейка пак от е36 (ама ти трябва шайбата за е30кова помпа щото са различни ремъците) - 100лв
каре за е30 с хидравлика - което НЕ съвпада е кара при е30 без хидравлика - 50-100лв
маркучи - тука си търсиш някви на старо и има няколко места на които ги освежават

Туй е цена ако си ги взимаш 1 по 1 нещата и то цена доста над средната при която свършват сделките из форума.
Хора по форума продават цели комплекти за монтиране готови на цени под 300 - 400лв.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
350 комплект,50 монтаж,10ремък,15масло 

- Skrap Team Extream
-
-
уточни какьв е модела на двигателя. да не е м10 и да не успееш да намериш оригинална шаиба за коляновия вал,и се почват скрапериите и ходенето по мьки. то ще е наи лесно само един по дьльг ремьк,не става оригинално и ако не е спазено перфектно сьосието на шаибата на хидравличната помпа,много се скасява живота й.
- mNstRn
- Потребител
-
Skrap Team Extream написа:уточни какьв е модела на двигателя...
M20B20 е двигателя.

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
deyan-enchev написа:рейка от е36 - 200лв
маркучи - тука си търсиш някви на старо и има няколко места на които ги освежаватс нова гума - 50лв
Колега, ела в Ямбол, питай в един автосервиз за колко ще ти сложат климатик или хидравлика на Е-30 ката и пак ще си приказваме. Ако цените бяха приемливи, нямаше да продам моята, а щях да продължавам да и наливам средства. Двигатея бе М20 /естествено с доста подобрениа

С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
pepitoooooooooo написа:deyan-enchev написа:рейка от е36 - 200лв
маркучи - тука си търсиш някви на старо и има няколко места на които ги освежаватс нова гума - 50лв
Колега, ела в Ямбол, питай в един автосервиз за колко ще ти сложат климатик или хидравлика на Е-30 ката и пак ще си приказваме. Ако цените бяха приемливи, нямаше да продам моята, а щях да продължавам да и наливам средства. Двигатея бе М20 /естествено с доста подобрениа/, заради което я държах. Но като си направих сметката, че ще налея още над два бона за тези две екстри..... и .... на пазара. И конкретно към колегата mNstRn- ако за около година и половина-две цените по сервизите са паднали с над 50%, слагай си хидравлика, пожелавам ти успех, искрено. Но ако цените са си останали така..... твърде възможно е да наближиш хиладарката. Чисто приятелски съвет- разпитай първо по сервизите, ако нямаш възможност сам да си я слагаш. И бъди скептичен, защото със сигурност ще ти спестят нещо. И като почне самият монтаж- тогава ще ти кажат.- А, ама то и тва другото тряаше- и то еди-колко си пари..... Направи си добре сметката и успех още веднъж!
Приятел ама ти май си за очилар не видиш ли че има оферта за цялата галимация?
Те:
Явор написа:350 комплект,50 монтаж,10ремък,15масло
Аз ги изкарах 425 лв. ти къде видя 1000 незнам........
Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
- e36_Fanatik
- кандидат ентусиаст
-
Въпрос към автора: Защо не продаеш е30-ката и да си купиш някоя японска прахосмукачка със клима и хидравлика 

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
Колега = remak =, писах какво беше положението когато търсих аз.... и какво намерих, като конкретизирах и в кой град.. Ще се радвам ако помогнете на момчето, виждам, че има мерак. Моето мнение не е меродавно, нито ангажирам който и да е било с него. Просто изразих мнението си, базирано на някои факти от преди година-две. Помогни на колегата с каквото можеш. Аз мога да споделя какво съм питал тогава и какво са ми отговорили, кото се надявам да съм полезен с нещо на момчето. Не искам да ме разбереш погрешно, а и отдавна съм прехвърлил възрастта, в която се правят гръмки изказвания. Живи и здрави, дано с нещо сме полезни на mNstRn, все пак затова пишем тука. Поздрави на всички. 

- doctoragsxr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 М20В27 Е30 М20В25
- Мечтае да кара: тенджера под налягане...
- Детайли за колата: Touringi
писано е доста по въпроса...наливането на пари в Е30-ката води до умопомрачителни резултати...иначе ето ти офертата..ако идваш до софия отиваш при Явор,425 лв с монтаж и си тръгваш с хидравлика...
ако ли не търсиш разглобена в региона с хидравлика и прехвърляш...
имай в предвид,че повечето Е30-ки с М20 са с хидравлика така че потърси... 

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
цялата хидравлика 150-160 кинта,с накрайници,маркучи,съд..просто наглеждай обявите
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2