Въпрос - Разстояние от радиатора до виското е30 (м50б25)
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Въпрос - Разстояние от радиатора до виското е30 (м50б25)
Колеги мислех , че това ще е най леснта част с поставянето на радиатора , но греша. Днес при опитите ми да го вмъкна какво се получи...Първо виското ми излиза може би със 5 милиметра от перката (издава се още напред) радиатора няма как да се вмъкне защото опира в него... След това изпилих малко от алуминия на виското, но пак не стана... Всъщност стана де съсипах го и потече силикон вече за нищо нестава. В крайна сметка какво излезе - Дори без стърчането на виското разстоянието което се получава между радиатора и перката е милиметръ най много два което е супер малко (Не искам да чупя перки и да пукам радиатора :Д)... В крайна сметка колата имаше лек удър отпред което се е отразило най вероятно - има видимо леко вдлъбване на предната греда утре ще го изпъна. Та се чудя колко разстояние трябва да имам според мен трябва да е най малко сантиметър защото двигателя се мести особено при рязко спиране , а след като използвам колата за дрифт още повече ще се лашка.
Радиатора е от е36 318 ис.
Радиатора е от е36 318 ис.
sideways driver
- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
Re: Въпрос - Разстояние от радиатора до виското е30 (м50б25)
колега с какви тампони я правиш ,да не е крива отпреде
ина4е радиатора трябва да стане
ина4е радиатора трябва да стане
Drive Only Cool Cars - E30 Baby 

Отпред има какво да се исправи дано да спечеля един 1 см .
sideways driver
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
по-скоро тампоните или лапине не са ти правилните щом имаш толкова малко разстояние ... отзад на мотора ако имаш място мисли други тампони да го бутнеш назад
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- SammY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 //M42 power е39 525 tds Touring
Колеги а кой са правилните тампони че да ляга тоя мотор както си трябва че насякаде пише правилни но никаде не пише от кои модел ?
п.п. Някаде май съм чел за тампон от м40 за дясно и тампон от е28 535и за ляво ?
п.п. Някаде май съм чел за тампон от м40 за дясно и тампон от е28 535и за ляво ?
Чакайте, че почва да се обърква темата.... Работата с тампоните е следната от страната на всмукателните колекотри просто трбва тампона да е по висок за да се даде наклон на мотора , в противан случай опират в сервото . При мен въпреки по висок тампон но явно не достатъчен пак опираха и затова сложих по малко серво. Мисля че мястото на мотора е доста правилно то назад няма на къде нещата явно ще дойдат като се позипъне предната греда щото явно е крива малко от удъра дано да станат нещата
Мисълта ми е 1 см от виското до радиатора малко ли е ??? Щото тоя мотор все ще мърда. Айде помагайте.

sideways driver
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
OMVfen написа:И откога мотор се дърпа с тампони назад?
Тоя 1 см. от тампоните много ще му помогне...
той човека е написал, че иска 1см .. та що да не може с тампони с изместен център да мръдне 1см
dermanski написа: дано да спечеля един 1 см .
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Става бре, що да не става... то красотата е в опциите. Като така или иначе е насрал позицията на мотора, що да не сложи тампони с изместен център (ама левия да го догоди на височина, та да пази сервото) и да спечели един заветен сантиметър. То опциите позволяват и да изреже гредите отпред и да вкара радиатора между фаровете, опции колкото искаш.
Сакън само да не пипа лапите, левия тампон и сервото, че чак тогава нема да е истински проектаджия!
П.С. Ама с тия съвети за изместени тампони, ще го вкараш в беля чиляка, ко ше праи със скоростите сега? Така ли ще си помагаме?
Добре, че кардана има шлици, че иначе... 

Сакън само да не пипа лапите, левия тампон и сервото, че чак тогава нема да е истински проектаджия!

П.С. Ама с тия съвети за изместени тампони, ще го вкараш в беля чиляка, ко ше праи със скоростите сега? Така ли ще си помагаме?

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
OMVfen написа:П.С. Ама с тия съвети за изместени тампони, ще го вкараш в беля чиляка, ко ше праи със скоростите сега? Така ли ще си помагаме?Добре, че кардана има шлици, че иначе...
Не съм знаел, че скоростите няма на къде да мърдат...

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Придържайте се към темата!
Който може да помогне да помага, който не може да не пише глупости и да се намира в чат!!!
Който може да помогне да помага, който не може да не пише глупости и да се намира в чат!!!

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

Ей хора айде стига лига не ми обеснявайте за положението на мотора защото е лепнал отзад и няма на къде! Пак питам - колко трябва да ми е разстоянието от тъпото виско до радиатора (1 см - 2 см ) ???
sideways driver
- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
~1-1,5cm
Drive Only Cool Cars - E30 Baby 

- BMWPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: колко да кара
- Мечтае да кара: Е34-540
- Детайли за колата: То кола ли е чудо ли е
Колега виж сега заеби ги тея дечковци кадето се занимават с тея коли от оня ден ,чети кво ти реда
:
Зависи с какъв радиатор си ако изкаш да не ти опира виското първо трябва да си с тънък радиатор от Е30 325 например или Е28 2.8 става и от Е30 2,4тд но там клиренса е малко по-малко +това виското и перката трябва да са ти от М20ковите ама тънките ,ако радиатора ти е със разширителен съд на него няма да стане просто ей така изка модване тама от селския мод
аз бях до скоро със радиатор 327 и виско и перка от М20 и имах още поне 5 санта разтояние дет се вика
ако изкаш още инфо дай на ЛС ще ти обесня

Зависи с какъв радиатор си ако изкаш да не ти опира виското първо трябва да си с тънък радиатор от Е30 325 например или Е28 2.8 става и от Е30 2,4тд но там клиренса е малко по-малко +това виското и перката трябва да са ти от М20ковите ама тънките ,ако радиатора ти е със разширителен съд на него няма да стане просто ей така изка модване тама от селския мод

аз бях до скоро със радиатор 327 и виско и перка от М20 и имах още поне 5 санта разтояние дет се вика

ако изкаш още инфо дай на ЛС ще ти обесня

<<<DRIVE BMW ONLY>>>
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
бе тъй и тъй си преебал виското защо не сложиш една ел. перка отпред и да си забравиш проблема?
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- venek
- младши ентусиаст
-
- Кара: F02 740Li & E34 525IX
- Мечтае да кара: F90 M5
Направо го съсипахте тоя човечец с разни мнения и всички различни-
радиатора трябва да е на 1-2 см от перката.Аз преди бях с радиатор от М40,сега съм с М20-ков и разтоянието е същото.
Колкото до тампоните за които говорите,от лявата страна съм сложил от Е38 ТДС,а от дясната от Е34 М50.Ако сложите по-ниски тампони колекторите опират,понеже от ляво е вдигнат малко мотора заради сервото.Според мен проблема при колегата е удара отпред-изпъни я и си ти!
радиатора трябва да е на 1-2 см от перката.Аз преди бях с радиатор от М40,сега съм с М20-ков и разтоянието е същото.
Колкото до тампоните за които говорите,от лявата страна съм сложил от Е38 ТДС,а от дясната от Е34 М50.Ако сложите по-ниски тампони колекторите опират,понеже от ляво е вдигнат малко мотора заради сервото.Според мен проблема при колегата е удара отпред-изпъни я и си ти!

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2