Разглобяване на таблото вдясно?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Fallen_Angel
- Потребител
-
Разглобяване на таблото вдясно?
Здравейте, аз съм онзи с биела-биелетката
Та... проблемът ми е, че вдясно, на т.нар. кокпит, където са плъзгачите за парното и другите хави вече не светят ламбите.
Въпросът ми е - трудно ли се разглобява това? За пълен лаик като мен - струва ли си въобще да пробвам или да търся специализирана помощ?
Успях сам да си сменя ламбето на фефелника, обаче как се сваля другата част...

Та... проблемът ми е, че вдясно, на т.нар. кокпит, където са плъзгачите за парното и другите хави вече не светят ламбите.
Въпросът ми е - трудно ли се разглобява това? За пълен лаик като мен - струва ли си въобще да пробвам или да търся специализирана помощ?
Успях сам да си сменя ламбето на фефелника, обаче как се сваля другата част...

- Myxa-TePoPuCT
- младши ентусиаст
-
еее сички на готово искате. ми седни малко в колата огледай, помисли.
Ползвам насрания си , смоличкаджиеф, курумпитан, лаптоп за да играя НФС и да флуудвам у форума
- Fallen_Angel
- Потребител
-
Myxa-TePoPuCT написа:еее сички на готово искате. ми седни малко в колата огледай, помисли.
Благодаря за безполезния отговор. Ако бях разбирач, нямаше да питам.
- Fallen_Angel
- Потребител
-
Indiana написа:Свали касетофона и оттам ще оправиш всичко - 2 крушки са
ОК, където е "чекмеджето" - под него ли трябва да гледам?
- Fallen_Angel
- Потребител
-
Indiana написа:Fallen_Angel написа:Indiana написа:Свали касетофона и оттам ще оправиш всичко - 2 крушки са
ОК, където е "чекмеджето" - под него ли трябва да гледам?
Крушките се намират в горния край на двете врътки (за температурата и за силата на струята). Като свалиш касетофона и веднага ще ги видиш
ОК, благодарско колега

Ще опитам, а ако не се ориентирам - ще водя хайванчето на специалисти

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
може и без да се вади касетофона... нищо не се разглобява... бърка се отдолу с ръка и се напипват крушките, издърпваш ги те са на щифтове сменяш и ги връщаш обратно 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
тоя форум верно запада осезаемУууу 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
Явор написа:тоя форум верно запада осезаемУууу
И е така и не е така!Така е защото ги мързи форумците да напишат 2 реда и да потърсят с търсачката,а не е така защото не всички са способни да използват инструменти!Тъжно но факт!
А много народ реши,че ще става я дрифтер,я драгстер я нещо друго от как излезна оня прословутия филм.
И разбраха,че е 30 деяни на тормоз и айдеее.
Ето и аз съм пример за тази група с малка разлика,че не ме притеснява да си разколача колата независимо,че преди несъм виждал как става.Но и аз като другите незнам много неща относно автомобила си и неговото правилно експлоатиране и ремонт,но за това си има и точните хора като теб например.
Но как и да е за да не съм хептем оффтопик и спам ще кажа,че най-лесно действително става като се извади касетофона и от там се сменят 2те крушчици.Днес я разглобявах цялата отдолу да изхвърля инсталацията за говорителите който оня циганин от германско беше навързал и барабар с новото реших и изкорубих и старата.
И сега няма кабели безмислени!Сега ако може да не създавам и аз някоя безмислена тема да питам от каде минава и каква е буксата на чека горе до огледалото,защото него го имам но самата букса немога да я намеря?Оня циганин си го беше прибрал в германско и сега имам вече друг,ама буксата ми я няма!
Та ако някой може да ме насочи от каде идва и каде да я търся,че си мисля,че оня индивид като е отнесъл чека го е отнесъл със все кабела и буксата!Айде мерси!
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
аз пак ще кажа, че нищо не се разглобява... ама може би не трябва да ви спирам ентусиазма да разглобявате щом имате такъв мерак
цялата работа е за 2 мин на бензиностанцията...

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- HOLIIGAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: топли гевреци
- Мечтае да кара: симсон на 3-та
а избиите се сега кои прав кои крив.аз да питам батериите на таблото с километража и оборотомера за кво са.километража не ми работи а стрелката на бензина го е удрила на киучек.нещо откача.та тва да не е от гадните батерии или се лъжа.
лъжеш се, има над 100 теми по въпроса, ползвай търсчкатаHOLIIGAN написа:а избиите се сега кои прав кои крив.аз да питам батериите на таблото с километража и оборотомера за кво са.километража не ми работи а стрелката на бензина го е удрила на киучек.нещо откача.та тва да не е от гадните батерии или се лъжа.

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2