съдбата на един ентусиаст с Е30

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: e60 e30 turbo

съдбата на един ентусиаст с Е30

Мнение от ///ivanE30 » 22 Дек 2008, 22:59

момчета днес съм адски изтормозен и затова седнах да пиша....след като преебах съединитела на моита и си зех нов но просто нямам време и нерви да го сменям и да се занимавам лично реших да закарам колата на маистор...и какво се случи....кадето и да закарах колата ме връщаха с предтекс "много сме заети" "немам време човек" "е мини другата седмица" в един сервиз ме МАИСТОРА ме попита кое е бмв-то Е колко..
викам му Е30 и тоя :shock: колко ?? викам му е30 и тоя вика абе мини следобяд кат доиде СПЕЦИЯЛИСТА ПО БМВ-та ....
наи накрая намерих един пич които се нави оставих му колата и като отивах да си я зема...влезнах тихо през вратата и го чувам "дееба тея бмв-та дееба как може толко тъпо да са ги направили Дееба Травеститите ".....ама викаше жестоко и се беше нервирал :shock: :shock: мен ми стана мноо shit и си казах е*ал сам го аз повече колата на МАИСТОР НЯМА ДА Я КАРАМ ...дори и да седи с месеци на едно място....просто явно българите могат да карат и правят само фолтсваген.....
bedrock city racing

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 23 Дек 2008, 0:02

живи и здрави, върти ли гуми сега :mhihi:
:yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от ///ivanE30 » 23 Дек 2008, 0:05

напрао ги пали и пак ме гледат така :shock: :shock: :mhihi: :mhihi:
bedrock city racing

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 23 Дек 2008, 0:47

То проблема е, че даже и фолксВАГИНИ не могат да правят даже :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Re: съдбата на един ентусиаст с Е30

Мнение от ивчо3 » 23 Дек 2008, 10:44

Ще ти пратя линк за смяна на съединител на Е36. Предполагам смяната е идентична с Е30. Там е описано подробно как става, има и снимков материал.
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... highlight=

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ивчо3 » 23 Дек 2008, 10:50

Не съм сигурен дали на Е30 скоростния лост е свързан директно, или с пластина към скоростната кутия. По този въпрос бат Явор може да се произнесе.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ивчо3 » 23 Дек 2008, 11:06

///ivanE30 написа:момчета днес съм адски изтормозен и затова седнах да пиша....след като преебах съединитела на моита и си зех нов но просто нямам време и нерви да го сменям и да се занимавам лично реших да закарам колата на маистор...и какво се случи....кадето и да закарах колата ме връщаха с предтекс "много сме заети" "немам време човек" "е мини другата седмица" в един сервиз ме МАИСТОРА ме попита кое е бмв-то Е колко..
викам му Е30 и тоя :shock: колко ?? викам му е30 и тоя вика абе мини следобяд кат доиде СПЕЦИЯЛИСТА ПО БМВ-та ....
наи накрая намерих един пич които се нави оставих му колата и като отивах да си я зема...влезнах тихо през вратата и го чувам "дееба тея бмв-та дееба как може толко тъпо да са ги направили Дееба Травеститите ".....ама викаше жестоко и се беше нервирал :shock: :shock: мен ми стана мноо shit и си казах е*ал сам го аз повече колата на МАИСТОР НЯМА ДА Я КАРАМ ...дори и да седи с месеци на едно място....просто явно българите могат да карат и правят само фолтсваген.....

Напълно съм съгласен с мнението ти за майсторите, аз също имам съединител за смяна, но нямам необходимите инструменти- тресчотка с комплект торксове и подемник. Някой ако има идея къде можем да си ремонтираме колите може да сподели, че не се издържа с тези пишман майстори- Дай им само смяна масла и ауспуси и те гледат накриво когато си караш колата за нещо друго.

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 23 Дек 2008, 11:11

тъй викат тия дет са самоуки от лични автомобили направили сервизче,тя е30 е един от най простите за ремонтиране автомобили,незнам какъв треа да е майстора че да го изтормози :lol: явно взима евтино :lol: .Мойто е30 няма едно нещо да е сменил или оправил майстор,тва е30 не се кара то се прай :mhihi: та хващаш и почваш ремонта сам ,в последствие може да научиш нещо 8)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от ///ivanE30 » 23 Дек 2008, 15:07

колега ким...досега сичко сам сам си правил по е30ската даже имам още един мотор които съм разглобил и си правя експерименти под зоркото око на един Ладажия :mhihi: :mhihi: но проблема както каза и колегата ивчо 3 е че и аз нямам нужните инструменти пък и сега и време няма :( скоро време ще ми трябва и нютометричен ключ които бог знае откаде ще го зема :( а иначе какво означава да зима евтино ? каде да отида с кола на 20 години...нали ако отида в сервиз в които не "зимат евтино" ще ми се измеят в очите и пак ще кажат "ела утре"....ФолтВАГИНИ-те му е маиката :mhihi: :mhihi:
bedrock city racing

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ивчо3 » 23 Дек 2008, 15:27

И аз като бивш луд фен на Е30 сам си ремонтирах колата. Правеше ми удоволствие да се занимавам с нея. Сега нямам желание за подобна "самоизява", особено с Е36. Все пак ще помоля някой да ми препоръча майстор, който се занимава с ремонт на съединители.

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 23 Дек 2008, 15:53

по добре си купи инстументи с парите дето ги даваш на майсторите ;) аз така правех докато не събрах сервиз :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: колко да кара
Мечтае да кара: Е34-540
Детайли за колата: То кола ли е чудо ли е

Мнение от BMWPower » 23 Дек 2008, 19:42

Елате в нашия сервиз ве ,кав е тоя сервиз дет един съединител на супер елементарна кола неможе да смени ,те кви щуротии мислят с тея новите коли ,тея старите особено Е30 ако ако са щях да си пея и да работя по цял ден :mhihi:
<<<DRIVE BMW ONLY>>>

ентусиаст
Аватар

Мнение от ///ivanE30 » 23 Дек 2008, 20:18

"маина" баце внимаваи какво си пожелавашшшш :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
bedrock city racing

Diver's Nightmare
Аватар

Мнение от TOM » 23 Дек 2008, 22:33

///ivanE30 написа:...влезнах тихо през вратата и го чувам "дееба тея бмв-та дееба как може толко тъпо да са ги направили Дееба Травеститите ".....ама викаше жестоко и се беше нервирал :shock: :shock: мен ми стана мноо shit и си казах е*ал сам го аз повече колата на МАИСТОР НЯМА ДА Я КАРАМ ...дори и да седи с месеци на едно място....просто явно българите могат да карат и правят само фолтсваген.....
Пууууу, бахти и тапанара....тоя дано като отиде в ада :mhihi: , само ситроени, роувъри и други подобни да прави...бахти и тъпия елемент...травестити били....нямам думи, пълно е с човекоподобни с акъл колкото на една копърка :evil:
е21 345 0-402м 12.18
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 23 Дек 2008, 23:31

на някои им е по-лесно да ремонтират смислените марки рено,пижо,ауди и плуят бмв-тата,за форд да не споменаваме-сваляш кутията и тогава картера
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Следваща

Назад към E30