още една е30 в сектата !
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
още една е30 в сектата !
Както мен , така и брат ми се запали по марката и от днес е много горд собственик на е30м10 318 1986 страхотно запазен екземпляр,червен на цвят. Още докто аз притежавах е30 той се кефеше и ето че вече има годините и автомобила ! Надявам се да е разумен и да си я пази дълги години, както и да се похвали и той и да ви изпрати малко снимки от първата фотосесия
. Има един малък недостатък и той е липсата на дясно огледало, тъй като възрастния човек от който я купихме каза,че преди 12 ! години като я е купувал от германия си е била така с едно ел огледало
Ще ви помоля ако имате идея къде може да има или ако някой продава да даде сигнал и да го монтираме, за да си кара спокойно, тъй като е млад шифьор
Поздрави !

- ДаниД
- младши ентусиаст
-
- Кара: 98' е39 520i
- Мечтае да кара: V8
- small
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34
да му честита на малкия
ама дай някоя снимка да я видим
ако не намериш из твоя район огледало аз имам 

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
А пък аз съм въпросния брат с Е30-ска
. Днес си влизам по навик от около седница две във форума и гледам нова тема отварям чета и си викам "т'ва все едно брат ми го е писал" и в същия момент гледам ника Марто
. А колкото до колата наистина е брутално запазена, е има тук-таме някоя забелешка но е 22 годишна кола все пак. Наи смешно беше като се мъчихме 30 мин да преместим шоф. седалка малко напред
, но нещо все запираше
.Снимки ще кача в събота или неделя. Когато го замислям прехвърлянето в КАТ и вече официално ще си имам Е30
. Информация по колата не давам, защото като цяла няма какво да казвам, няма екстри, няма дясно огледало, има две врати и смешно малко ръжда, която смятам да намажа с преубразовател, че да забавя процеса колкото се може. И това е от мене за тази вечер. Чао.

- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
...
Последна промяна Александър Георгиев на 01 Дек 2012, 21:36, променена общо 1 път
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех
- to6i_Racing
- младши ентусиаст
-
- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Страхотно, само приятни моменти с бавареца ти! Напоследък се шашкам, постоянно се пускат теми за Е30-ки, колко са прозивели едно време не знам, толкова много се събрахте фенове
Явно трябваше да мине време, за да се докажат!
Иначе и моята първата беше 318-ка '86 и имаше само ляво огледало, тия нямат срам от БМВ като пестят материали
Свалих си от друга и си монтирах и дясно!

Иначе и моята първата беше 318-ка '86 и имаше само ляво огледало, тия нямат срам от БМВ като пестят материали

BMW only!
- Illusion
- Бургаското явление
-
Честито и от мен.
Само един съвет - колкото и да е малко ръждата, действай навреме, защото си е нещо доста неприятно. Огледай я цялата, че да няма после изненади от сорта на: "А, какво стана? Защо ми потънаха краката.? Ама това колата на Флинстоун ли е?" Това в кръга на шегата, но наистина обърни внимание и на това.
Успех и само да те радва.
ПС:
Нещо почват да правят конкуренция на е36-ците по многобройност май.
Шегувам се.

Само един съвет - колкото и да е малко ръждата, действай навреме, защото си е нещо доста неприятно. Огледай я цялата, че да няма после изненади от сорта на: "А, какво стана? Защо ми потънаха краката.? Ама това колата на Флинстоун ли е?" Това в кръга на шегата, но наистина обърни внимание и на това.

Успех и само да те радва.

ПС:
amd написа:Напоследък се шашкам, постоянно се пускат теми за Е30-ки, колко са прозивели едно време не знам, толкова много се събрахте фенове
Нещо почват да правят конкуренция на е36-ците по многобройност май.

Шегувам се.

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Честито, със здраве да я карате и по-малко преобразувател да ползвате.
После е30 била по-добра от е21

Има един малък недостатък и той е липсата на дясно огледало

- ПП: Да знаете, че от бабите огледала не можете да ползвате, може да се ползва само ел. механизма и стъклото.
- small
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34
//Zender написа:Честито, със здраве да я карате и по-малко преобразувател да ползвате.Има един малък недостатък и той е липсата на дясно огледало![]()
![]()
После е30 била по-добра от е21
![]()
![]()
ПП: Да знаете, че от бабите огледала не можете да ползвате, може да се ползва само ел. механизма и стъклото.
е дееееее

- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2