здравейте
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- iventi
- Потребител
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: BMW E30 DTM
- Детайли за колата: BMW E30 323.
здравейте
Здравейте на всички.
От скоро карам бмв 316 84 г. и си пожелавам много безаварийни километри с нея защото все пак не съм свикнал кой знае колко със задното предаване. По-натам ........ ще го видим.
Сега е в гаража и се трудим здраво за да стане красива и да хваща окото с красота а не със селяндурщини.
Едно ме мъчи........... колата с 4 скорости ли е или ще се наложи да търся 5-степенна скоростна кутия?
Благодаря
От скоро карам бмв 316 84 г. и си пожелавам много безаварийни километри с нея защото все пак не съм свикнал кой знае колко със задното предаване. По-натам ........ ще го видим.
Сега е в гаража и се трудим здраво за да стане красива и да хваща окото с красота а не със селяндурщини.
Едно ме мъчи........... колата с 4 скорости ли е или ще се наложи да търся 5-степенна скоростна кутия?
Благодаря

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Малко офтопик, ама защо на всички им е толкова трудно със задното предаване и "в началото" си взимат уж малък мотор, за да не се пребият?
Преди да си взема 30ката, за година и осем месеца съм сменил доста коли с предно и може да се каже, че и на мен ми е първата кола със задно, която карам, пък ми е било само в плюс задното за сега ..
Преди да си взема 30ката, за година и осем месеца съм сменил доста коли с предно и може да се каже, че и на мен ми е първата кола със задно, която карам, пък ми е било само в плюс задното за сега ..

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- Illusion
- Бургаското явление
-
Myxa-TePoPuCT написа:Е добре де , не е много сложно да опиташ да включиш 5-та ... ако не включи отговора е ясен..
По-скоро колегата пита дали оригинално е с 4-степенна скоростна и евентуално, ако не е, да търси оригиналната скоростна за този двигател. Предполагам.

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- dido-bmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30М40Б18 touring/MB190 1.8
- Мечтае да кара: еМММММ
- Myxa-TePoPuCT
- младши ентусиаст
-
Illusion написа:Myxa-TePoPuCT написа:Е добре де , не е много сложно да опиташ да включиш 5-та ... ако не включи отговора е ясен..
По-скоро колегата пита дали оригинално е с 4-степенна скоростна и евентуално, ако не е, да търси оригиналната скоростна за този двигател. Предполагам.
А си мисля че се чуди дали колата му е с 4 или 5 скорости.

- stefan81
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 90 BMW E34
- iventi
- Потребител
-
питам дали е с 4 или 5 скорости
След като колегата по-горе каза, че е възможно да е с 4, значи е с 4.
Зададох този въпрос, защото на лоста пише, че е с 5 ( които може да не е от него ).
Относно моя двигател-харесва ми защото добре ускорява и харчи прилично. Има си сила.........и от време на време дори "показва непилично поведение на пътя"

След като колегата по-горе каза, че е възможно да е с 4, значи е с 4.
Зададох този въпрос, защото на лоста пише, че е с 5 ( които може да не е от него ).
Относно моя двигател-харесва ми защото добре ускорява и харчи прилично. Има си сила.........и от време на време дори "показва непилично поведение на пътя"

bigmurzi написа:Малко офтопик, ама защо на всички им е толкова трудно със задното предаване и "в началото" си взимат уж малък мотор, за да не се пребият?
щото са наплашени
- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
Аз ти казвам едно голямо ЧЕСТИТО
Това ми харесва с всеки изминал ден се купува по 1 е30-ка
Това ми харесва с всеки изминал ден се купува по 1 е30-ка

Drive Only Cool Cars - E30 Baby 

- iventi
- Потребител
-
Благодаря Ви на всички.
Колата е с 4 скорости и чисто нови джанти
от днес
Нямам търпение да скрия малкото ръждичка по колата и да знам, че нямам какво да правя вече по нея.
Колата е с 4 скорости и чисто нови джанти

Нямам търпение да скрия малкото ръждичка по колата и да знам, че нямам какво да правя вече по нея.
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2