Смяна на прозореца на задна лява врата
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Пецата
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 compact 95' 1,6
- Мечтае да кара: m3 e92
Смяна на прозореца на задна лява врата
Става въпрос за смяната на това малкото триъгълното прозорче ? Може те ли да ми кажете процеса през който се минава ?Благодаяр предварително 

Да не са ти разбили и на теб колата?
Аз минах през туи преди 2 седмици.
Отиваш при явката, дава джама, казва ти кво се прай, ти си навиваш болтчетата даваш парата и за 15 мин си готов
иначе: сваля се пишката за заключване, отвиваш болтовете на дръжката за затваряне (но тя не пада), махаш пластмаската окло дръжката за отваряне на вратата, махаш ръчката за сваляне на стъклото. После махаш кората (на щипки е), отвиваш 2-3 болта (не помня колко) които държат планката между големия и малкиа джам... ОПС: сега е момента да кажа, че това се прави при свален прозорец додолу. После тази планка я накланяш настрани в долния си край и пъхваш новия прозорец и всичко по обратния ред сглабяш
Малко набързо го написах, ама дано се разбира.....
Аз минах през туи преди 2 седмици.
Отиваш при явката, дава джама, казва ти кво се прай, ти си навиваш болтчетата даваш парата и за 15 мин си готов

иначе: сваля се пишката за заключване, отвиваш болтовете на дръжката за затваряне (но тя не пада), махаш пластмаската окло дръжката за отваряне на вратата, махаш ръчката за сваляне на стъклото. После махаш кората (на щипки е), отвиваш 2-3 болта (не помня колко) които държат планката между големия и малкиа джам... ОПС: сега е момента да кажа, че това се прави при свален прозорец додолу. После тази планка я накланяш настрани в долния си край и пъхваш новия прозорец и всичко по обратния ред сглабяш

Малко набързо го написах, ама дано се разбира.....
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Пецата
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 compact 95' 1,6
- Мечтае да кара: m3 e92
4 мнения
• Страница 1 от 1